هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@Rita یکم دقت کن گفته پتانسیل و فعالیت الکتریکی نداریم پتانسیل نداریم این قبول ولی فعالیت الکتریکی داریم
@Rahman-Atafat
اها ممنونم حواسم نبود -
این پست پاک شده!
-
گزاره : در نورون دارای غلاف میلین بین دو گره رانویه پتانسیل عمل وجود ندارد.
-
@0yasin-sh0
درست؟ -
-
@0yasin-sh0 نگو که بین دو گره رانویه رو مثلا در سلول حسی در نظر گرفتی که مثلا یک میلین در دندریت داره ویه میلین در اکسون داره و بینشم هستس اومدی گفتی مثلا هسته رو درنظر میگیریم
-
@0yasin-sh0 نگو که بین دو گره رانویه رو مثلا در سلول حسی در نظر گرفتی که مثلا یک میلین در دندریت داره ویه میلین در اکسون داره و بینشم هستس اومدی گفتی مثلا هسته رو درنظر میگیریم
@Rahman-Atafat
اگه در نورون نگفته بود تو خون سلول پشتیبان پتانسیل عمل داشتیم -
@Rahman-Atafat
اخه نگفته قطعا در هر
اگه ازین چیزا میگفت اره حرف شما بود -
@Rahman-Atafat این درسته😁😁
ایول -
@Rahman-Atafat این درسته😁😁
ایول -
@0yasin-sh0 قربانت/ حد اقل یه لایک کن جواب سوال به اون سختیو دادم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Rahman-Atafat جایزه اینکه درست جواب دادی لایک کردم😂
-
بچه ها آیا جوانه های جانبی میتونن ریشه هم بسازن در زیست یازدهم در روش خوابانیدن گفته از محل گره ها ساقه و برگ جدید و ریشه جدید پدید میاد ( از دیشب سات 12 تا الان مخم درگیرش حتی توخواب چند باری ازخواب بیدار شدم :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face
-
بچه ها آیا جوانه های جانبی میتونن ریشه هم بسازن در زیست یازدهم در روش خوابانیدن گفته از محل گره ها ساقه و برگ جدید و ریشه جدید پدید میاد ( از دیشب سات 12 تا الان مخم درگیرش حتی توخواب چند باری ازخواب بیدار شدم :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face
@Rahman-Atafat
خب لاابد میتونن دیگه
شما میگین نشه شاید ؟ -
@Rahman-Atafat
این در حالت عادی برا ریشه خود گیاه منظورش بوده نه گیاه جدید -
@Rahman-Atafat
اینطور فک میکنم که بله درسته ولی منظورش در یک گیاه بوده نه دوتا گیاه اول تست نوشته -
@Rahman-Atafat
اینطور فک میکنم که بله درسته ولی منظورش در یک گیاه بوده نه دوتا گیاه اول تست نوشته

این تست برا واژه %(#ff0000)[هر] جمله اول غلطه ولی حالا پاسخنامه رو ببین