هر کی یه گزاره😁😁😁
-
گزاره : در نورون دارای غلاف میلین بین دو گره رانویه پتانسیل عمل وجود ندارد.
-
@0yasin-sh0 نگو که بین دو گره رانویه رو مثلا در سلول حسی در نظر گرفتی که مثلا یک میلین در دندریت داره ویه میلین در اکسون داره و بینشم هستس اومدی گفتی مثلا هسته رو درنظر میگیریم
-
@0yasin-sh0 نگو که بین دو گره رانویه رو مثلا در سلول حسی در نظر گرفتی که مثلا یک میلین در دندریت داره ویه میلین در اکسون داره و بینشم هستس اومدی گفتی مثلا هسته رو درنظر میگیریم
@Rahman-Atafat
اگه در نورون نگفته بود تو خون سلول پشتیبان پتانسیل عمل داشتیم -
@Rahman-Atafat
اخه نگفته قطعا در هر
اگه ازین چیزا میگفت اره حرف شما بود -
@Rahman-Atafat این درسته😁😁
ایول -
@Rahman-Atafat این درسته😁😁
ایول -
@0yasin-sh0 قربانت/ حد اقل یه لایک کن جواب سوال به اون سختیو دادم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@Rahman-Atafat جایزه اینکه درست جواب دادی لایک کردم😂
-
بچه ها آیا جوانه های جانبی میتونن ریشه هم بسازن در زیست یازدهم در روش خوابانیدن گفته از محل گره ها ساقه و برگ جدید و ریشه جدید پدید میاد ( از دیشب سات 12 تا الان مخم درگیرش حتی توخواب چند باری ازخواب بیدار شدم :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face
-
بچه ها آیا جوانه های جانبی میتونن ریشه هم بسازن در زیست یازدهم در روش خوابانیدن گفته از محل گره ها ساقه و برگ جدید و ریشه جدید پدید میاد ( از دیشب سات 12 تا الان مخم درگیرش حتی توخواب چند باری ازخواب بیدار شدم :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face
@Rahman-Atafat
خب لاابد میتونن دیگه
شما میگین نشه شاید ؟ -
@Rahman-Atafat
این در حالت عادی برا ریشه خود گیاه منظورش بوده نه گیاه جدید -
@Rahman-Atafat
اینطور فک میکنم که بله درسته ولی منظورش در یک گیاه بوده نه دوتا گیاه اول تست نوشته -
@Rahman-Atafat
اینطور فک میکنم که بله درسته ولی منظورش در یک گیاه بوده نه دوتا گیاه اول تست نوشته -
دوستان ایا همه قسمت های تیغه میانی توسط یاخته مادری ساخته میشه یعنی همون ریز کیسه های دستگاه گلوژی اون رو حین تقسیم سیتوپلاسم ساخته یا خود یاخته جدیدم دستی بر آتش دارد در این مورد و دوم اینکه دیواره نخستین بعد تقسیم سیتو پلاسم ساخته میشه دیگه درسته ؟
-
سلام

کدوم گزینه میشه؟؟ -
@Rahman-Atafat
@Rita

این تست برا واژه %(#ff0000)[هر] جمله اول غلطه ولی حالا پاسخنامه رو ببین 
یک سوال قشنگ بزنید حالشو ببرید مخصوصا یک گزینش که دو غلط هم داره