یک تست بسیار زیبا
-
@Rahman-Atafat
به شخصه تا الان سوالی رو ندیدم که طراح بیاد بگه اندازه اصطکاک ایستایی نیرو وارد کردیم وجسم حرکت کرده و اون دو گانگی که می گی هم من دیدم هیج مشکلی نیست تو فقط متغیر ها رو دیدی نه صورت سوال
این سوال در حالتی درسته که بیشتر از 50 درصد F به F اضافه کنهKourosh Mousavi بیارم سه تاشو برات
-
Kourosh Mousavi بیارم سه تاشو برات
@Rahman-Atafat آره اگه زحمتی نیست
والا من تا الان اینجوری اصطکاک و برسی کردم به هیچ مشکلی هم نخوردم -
@Rahman-Atafat آره اگه زحمتی نیست
والا من تا الان اینجوری اصطکاک و برسی کردم به هیچ مشکلی هم نخوردمKourosh Mousavi
گزینه دو این سوال
-
Kourosh Mousavi
گزینه دو این سوال
@Rahman-Atafat
خب نادرسته
ببین من ریاضیم و توی ریاضی اگه نیرو هم اندازه اصطکاک ایستایی باشه جسم حرکت نمی کنه و به اصطلاح هم می گیم "در آستانه لغزش قرار دارد" -
Kourosh Mousavi
گزینه دو این سوال
-
@Rahman-Atafat
خب نادرسته
ببین من ریاضیم و توی ریاضی اگه نیرو هم اندازه اصطکاک ایستایی باشه جسم حرکت نمی کنه و به اصطلاح هم می گیم "در آستانه لغزش قرار دارد" -
@Rahman-Atafat
خیلی جالبه و منه ریاضی به هیچ عنوان این رو نه تا حالا دیدم نه قبول دارم خیلی عجیبه -
@Rahman-Atafat
خیلی جالبه و منه ریاضی به هیچ عنوان این رو نه تا حالا دیدم نه قبول دارم خیلی عجیبه -
@Rahman-Atafat
حالا شده ما ضربه کوچک رو که داریم تازه می شه سوال رو حل کرد
این سوال درسته -
@Rahman-Atafat
وقتی که نیرو هم اندازه اصطکاک ایستایی بیشینه هستش حرکت نمی کنه و اگر فرضیات سوال رو مورد برسی قرار بدیدم می فهمیم که سوال غلطه
چیزی به نام "6m رو 6.000001 فرض بکن" نداریمKourosh Mousavi در یک تست بسیار زیبا گفته است:
ایی بیشینه هستش حرکت نمی کنه و اگر فرضیات سوال رو مورد برسی قرار بدیدم می فهم
خب قبل این 3 دوم F فرض کنید 100F وارد شده تا حرکت کنه !
نمیدونم چرا هیچ کس این رو متوجه نمیشه ... -
@Rahman-Atafat
جواب گزینه 3 -
@Rahman-Atafat
حالا شده ما ضربه کوچک رو که داریم تازه می شه سوال رو حل کرد
این سوال درستهKourosh Mousavi خب منم میگم که بعضی طراح ها ادم حسابین میگن یه ضربه وارد کردم ولی بلخره مگه اون ضربه یه نیرو وارد نکرده به جسم ولی بازم نیرو رو همون قبلی درنظر میگیرن یعنی از اون نیروی که با ییه ضربه وارد کردم به جسم ازش صرف نظر کرده تو این سوال حتی قبلی ها هم همین جوره
-
Kourosh Mousavi در یک تست بسیار زیبا گفته است:
نمیدونم چرا هیچ کس این رو متوجه نمیشه ...@Physics-collegian من متوجه شدم اینو منم همینو میگم میگم اصلا 100000 نیتون بجسم وارد شده تا جسم حرکت کنه بعد طراح از اون صرف نظر کرده و نیروی جدید که همون 3/2 اف هستو وارد کرده البته شاید صرف نظرم نکرده ها من میگم مثلا این کارو کرده بر اینکه خودم توجیح کنم یه جور رمز بین خودم و خودم
-
@Rahman-Atafat
حل شد ؟ -
@Rahman-Atafat
حل شد ؟ -
Kourosh Mousavi خب منم میگم که بعضی طراح ها ادم حسابین میگن یه ضربه وارد کردم ولی بلخره مگه اون ضربه یه نیرو وارد نکرده به جسم ولی بازم نیرو رو همون قبلی درنظر میگیرن یعنی از اون نیروی که با ییه ضربه وارد کردم به جسم ازش صرف نظر کرده تو این سوال حتی قبلی ها هم همین جوره
@Rahman-Atafat
-
Kourosh Mousavi در یک تست بسیار زیبا گفته است:
نمیدونم چرا هیچ کس این رو متوجه نمیشه ...@Physics-collegian
-
@Physics-collegian من متوجه شدم اینو منم همینو میگم میگم اصلا 100000 نیتون بجسم وارد شده تا جسم حرکت کنه بعد طراح از اون صرف نظر کرده و نیروی جدید که همون 3/2 اف هستو وارد کرده البته شاید صرف نظرم نکرده ها من میگم مثلا این کارو کرده بر اینکه خودم توجیح کنم یه جور رمز بین خودم و خودم
@Rahman-Atafat
نه صرف نظر نکرده فرض کنید نیرو رو تغییرش دادید ... چون اگر F نیروی لازم برای شروع به حرکت باشه هیچوقت با یک دوم F در حال حرکت نیست مگر این که قبلش نیروی بیش از F موجب حرکتش شده باشه ...
@Rahman-Atafat در یک تست بسیار زیبا گفته است:
مثلا این کارو کرده بر اینکه خودم توجیح کنم یه جور رمز بین خودم و خودم
آره اون قوانین دینامیک تون هم دیدم ...
-
@Rahman-Atafat
-
@Physics-collegian
بخش اول درست اون F برابر fs هست ...
تعریف نیروی اصطکاک در رشته تجربی و ریاضی فرقی نداره که !!!دو حالت بیشتر نیست ، اگر در همون حالت سکون 50 درصد به F اضافه بشه درصورتی که از fsmax بیشتر نشه جسم حرکت نمیکنه ...
اما ممکنه قبل اینکه 50 درصد زیاد تر شده باشه اون قدری زیاد شده که جسم رو حرکت داده بعد تغییر کرده تا زمانی که 50 درصد زیادتر شده حالا تحلیل حرکت رو تو این حالت میخواد ...