هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Miss.Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-Dr_Ugger- در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Miss.Joker آیمسوپرنیچرهیومن
تا دو دیقه پیش هیومن محسوب نمیشدی
ولی باشه درست میگیبنظرت لازمه برای جواب دادنت اخلاقیاتو بذارم زیر پا
یا ارزششو نداری؟ -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 پسر عموم هیچ وقت نمیزاره دفترامو بزارم جایی که نور بخوره بهش میگه میترسم راه بره
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr.Toxic on ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
Dr.Toxic اینستا ندارم ولی پیج بشناسین بگین با برا مامانم میبینم
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to پرستو بابایی on ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
لطفا تیکه کلام جدید پیدا کنید
این اصطلاح رو من در غیاب اقا میلاد استفاده میکنم -
amir ahmadireplied to -Dr_Ugger- on ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi توام یه مرده ای که صرفا توانایی دیدن تایپ کردن یه مرده رو داری. و همچنین تو _Biliifti_ که صرفا توانایی تفاهم داشتن با یه مرده رو داری
وقتی تایپ میکنی بالای فروم میزنه:
مرده ایز تایپینگ...توانایی دیدن چیزی که وجود نداره، صرفا از پس یه مرده برمیاد.
مرده مرده. دیگه دید نداره مرده
اون تویی که مرده، مردهببین مرده مرده، وقتی که یه مرده مرده، مرده؛ میتونه بالای فرم اون قینوسیو که گفتی ببینه یه مرده زنده نمیتونه ببینه لذا تویی یه مرده مرده.
اسپیک پرژن
فقط یه مرده میتونه ۸بار بگه مردهنه ببین 4 تاش مَرده بود
4تاش مُردهکسی که توی ورزشگاه داره برای مرده و مرده سرکش نمیذاره قطعا الان توی استادیومه و مرده
خب اینو نفهمیدم نکنههه گریه های رونالدو رو میگیییی؟ ای دلم کباب شد اصلا
رونالدوی بد بخت فرض کن اسطوره ت دیگه نتونه جام جهانی بگیره و کنار رفتنش برات غیر قابل تحمل باشه ایست ترابل!اولین بلاک فروم.
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فردا اصلا حوصله مدرسه رفتن ندارمممم
-
من خطمو نشون بدم
دو نفر در جا غش میکنند -
تا دو دیقه پیش هیومن محسوب نمیشدی
ولی باشه درست میگی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعییی زندگی ://///
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Miss.Joker on ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker
ممنون ممنون️
تو چطوری خوبی؟ -
-
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Miss.Joker on ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss.Joker
اری اری -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a
عا چک میکنم مرسی️ -
-Dr_Ugger-replied to amir ahmadi on ۲۰ آذر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi توام یه مرده ای که صرفا توانایی دیدن تایپ کردن یه مرده رو داری. و همچنین تو _Biliifti_ که صرفا توانایی تفاهم داشتن با یه مرده رو داری
وقتی تایپ میکنی بالای فروم میزنه:
مرده ایز تایپینگ...توانایی دیدن چیزی که وجود نداره، صرفا از پس یه مرده برمیاد.
مرده مرده. دیگه دید نداره مرده
اون تویی که مرده، مردهببین مرده مرده، وقتی که یه مرده مرده، مرده؛ میتونه بالای فرم اون قینوسیو که گفتی ببینه یه مرده زنده نمیتونه ببینه لذا تویی یه مرده مرده.
اسپیک پرژن
فقط یه مرده میتونه ۸بار بگه مردهنه ببین 4 تاش مَرده بود
4تاش مُردهکسی که توی ورزشگاه داره برای مرده و مرده سرکش نمیذاره قطعا الان توی استادیومه و مرده
خب اینو نفهمیدم نکنههه گریه های رونالدو رو میگیییی؟ ای دلم کباب شد اصلا
رونالدوی بد بخت فرض کن اسطوره ت دیگه نتونه جام جهانی بگیره و کنار رفتنش برات غیر قابل تحمل باشه ایست ترابل! -
Dr.Toxic
والا من تا الان که توی این دنیای فانی زندگی کردم همه مردا جز ریش و سیبیل و پشم نبودن....
شما هم جز اون دسته حساب میشید
ولی این اعتماد به نفس شما داره لایه ازون رو سوراخ که چه عرض کن.... تیکه پاره میکنه
پست 462651 از 1000113