هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
یه نکته مهم تو شروع زندگی مستقل اینه که بدونید 
 شفافیت و صداقت با سادگی متفاوته
 اینکه شماهرررچیزیو برای دیگران(شایدم فقط اطرافیان و خانواده وعزیزانتون باشن) توضیح بدین اساسا غلطه
 شماهمیشه باید یک حدودی حتی بااطرافیانتون داشته باشید تا راه قضاوت و اجازه دخالت درامور زندگیتون رو ببندین...
 اوایل سخته امایادمیگیرید نکته سنج بشید و خودتون مسائلتون رو حل کنیدکه امر کلیدی تو مدیریت زندگی مستقلتونه چه دربعد حرفه ای و چه دربعد شخصی
 بعلاوه این شمارو مسئولیت پذیرتر میکنه
 البته این رو با مشورت نکردن اشتباه نگیرید
 مشورت ها درصورت لزوم باافرادمتخصص تو هرزمینه کمک و ابزار مدیریت ما هستن اما اونچه حالا سعی داریم بیان کنیم اینه که:
 بیان نکردن کل وقایع بمعنای دروغ و عدم شفافیت نیست بلکه بمعنای مدیریت زندگی شخصی هست!
 #رشد
- 
اگه درصدی که میخواستم نمیشد قابلیت اینو داشتم گردن خودمو بشکونم. _Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اگه درصدی که میخواستم نمیشد قابلیت اینو داشتم گردن خودمو بشکونم. همیشه دفعات بعدیم هست. من امیدوارم توام امیدوار باش. 
- 
@Rita 

استاد ملاک پور واقعا عالیهههپرستو بابایی واسه انسانی هم هست ؟ 
- 
یه نکته مهم تو شروع زندگی مستقل اینه که بدونید 
 شفافیت و صداقت با سادگی متفاوته
 اینکه شماهرررچیزیو برای دیگران(شایدم فقط اطرافیان و خانواده وعزیزانتون باشن) توضیح بدین اساسا غلطه
 شماهمیشه باید یک حدودی حتی بااطرافیانتون داشته باشید تا راه قضاوت و اجازه دخالت درامور زندگیتون رو ببندین...
 اوایل سخته امایادمیگیرید نکته سنج بشید و خودتون مسائلتون رو حل کنیدکه امر کلیدی تو مدیریت زندگی مستقلتونه چه دربعد حرفه ای و چه دربعد شخصی
 بعلاوه این شمارو مسئولیت پذیرتر میکنه
 البته این رو با مشورت نکردن اشتباه نگیرید
 مشورت ها درصورت لزوم باافرادمتخصص تو هرزمینه کمک و ابزار مدیریت ما هستن اما اونچه حالا سعی داریم بیان کنیم اینه که:
 بیان نکردن کل وقایع بمعنای دروغ و عدم شفافیت نیست بلکه بمعنای مدیریت زندگی شخصی هست!
 #رشدمهشید حسن زاده 0 خیلی جالب بودند 
- 
خب ما 
 کل انتالپی و قانون هس رو در ۲ جلسه بست 
 فرداهم میخواد کلشو امتحان بگیره
 منم نشستم در افق محو شدم
- 
@Ali-Valicheki از اقای مقدم نیا بهتر تدریس میکنن؟؟ 
- 
بعد کل 
 الکان ها و الکین و الکن ها و الکل ها و الدهید و کتون و اتر و کلا هرچیزی که توش این شکلی بود رو اول سال درس داد بهمون بخوام سرجمع بگم
 ما تا بهمن شیمی یازدهم رو تموم میکنیم 
- 
ولی خب خودش باید درک میکرد وقتی انتالپی پیوند و نمیدونم همه اینارو یکشنبه گفت 
 یک عدد مثالم حل نکرد
 چه انتظاری داره فردا
 بعد بهش میگیم که لااقل یه دونه سوال حل کنید
 میگه سوالو تو امتحان میبینید
- 
حالا یه سوال کلیدی 
 این چطوری معلم برتر شهرستان و استان شده
- 
پرستو بابایی واسه انسانی هم هست ؟ @Fateme-goli 
 نمی دونم والا  ️؛تا اونجایی که من دیدم فقط ریاضی تجربی ها رو تدریس می کنن ️؛تا اونجایی که من دیدم فقط ریاضی تجربی ها رو تدریس می کنن
- 
پرستو بابایی 
 عالیه ولی لازم نیس هی بگن هر دو دیقه یبار 4 تا دانشجوی پزشکی قلب و بوس میفرستن  @Rita 
 آره دقیقا   
- 
تمرینای کتاب درسی یجوری بد توضیح داده که وقتی میرم حلشون کنم دانسته هام فراموش میشن      
- 
من چرا ای غلطو کِردم 
- 
@Venus655 کیه ؟ 
- 
@Venus655 کیه ؟ 
- 
@Venus655 چی ؟ 
- 

موفق باشی جین.. زودی برگرد:>
- 

موفق باشی جین.. زودی برگرد:>Michael Vey واییییییییییی خدااااا بچممممممممممممم 
- 
Michael Vey واییییییییییی خدااااا بچممممممممممممم Patima Moinaldini کِی تولدشه؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه