هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Patima Moinaldini بیا ناپلئونم شو اوژنیت میشم عاااحححححح بمولا ک خسته شدم  Michael Vey ناپلون بشم اوژنی بودن بلدی     حیقق حیقق
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a سلام خوبی؟  چخبر؟ چخبر؟سلامممم 
 خوبمم ت چطوریی
 سلامتی بیخبری ت چخبرر@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @ariana-a سلام خوبی؟  چخبر؟ چخبر؟سلامممم 
 خوبمم ت چطوریی
 سلامتی بیخبری ت چخبررمرسی منم خوبم    
 هیچ همون سلامتی
- 
دبیر زبانمون سوالاش خیلی سخته ؛فردا امتحان مستمر اصلی داریم  
 برای هر درس ۲۰۰ و خورده ای نمونه سوال میده بهمون بعد جالب اینجاست هیچ کدومش رو هم توضیح نمیده ؛نمونه سوالاش هم مثل سوالای امتحانش سختن    ️ ️
- 
میگه بچه ها من بهتون نمونه سوال میدم ولی نیاین ازم بپرسین خانم فلان سوال رو برام توضیح بده   
- 
سخت تر از همه حفظ کردن شکل سوم افعال بی قاعدست؛۳ صفحه ... 
- 
سخت تر از همه حفظ کردن شکل سوم افعال بی قاعدست؛۳ صفحه ... پرستو بابایی سماعی در طول زمان باید یادت بمونه حفظ نکنی 
- 
Michael Vey 
 تینگو میگم   
  @Catherine اهااااااااااا 
 تایپش چیه مگهه 
- 
Michael Vey نگوووو لعنتی ب اون کیس دزیره رسیدم قلبم الکی داره میبارهههه 
 عربدههههههPatima Moinaldini هاهاهههااهاهعسابنهسابسیابسیا :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 
- 
Michael Vey ناپلون بشم اوژنی بودن بلدی     حیقق حیققPatima Moinaldini بیا تا اچااا برفشانیم  
- 
Patima Moinaldini هاهاهههااهاهعسابنهسابسیابسیا :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Michael Vey 
 مایکل بیا جواب بده
- 
Patima Moinaldini بیا تا اچااا برفشانیم  Michael Vey دیونه شده بچه امشب 
 خب کی بریم توی کارش        
- 
Michael Vey دیونه شده بچه امشب 
 خب کی بریم توی کارش        Patima Moinaldini جرررررررررررررررررررررررررررررر هروق بهش رسیدیی  
- 
پرستو بابایی 
 امروز منفی دادم ناراحت شدین؟
- 
Patima Moinaldini جرررررررررررررررررررررررررررررر هروق بهش رسیدیی  Michael Vey ن تو رو خدا بیا من اوژنی میشم خودت ناپلئون بشو من توانایی اچا رو ندارم     
- 
Michael Vey ن تو رو خدا بیا من اوژنی میشم خودت ناپلئون بشو من توانایی اچا رو ندارم     Patima Moinaldini اوفففففففففففف من ک پایمم 
- 
Patima Moinaldini اوفففففففففففف من ک پایمم Michael Vey اوکی پاشو برو بساز    
- 
امشب خلوته اینجا 
 دیشب چه خبر بود   
- 
باید این درسو درست بخونم 
 و امتحان چهارشنبه مون یه زمان مناسب بیفته
 که ان شاءالله بعدش بتونم برم موکب حضرت زهرا کمک بچه ها...
- 
باید این درسو درست بخونم 
 و امتحان چهارشنبه مون یه زمان مناسب بیفته
 که ان شاءالله بعدش بتونم برم موکب حضرت زهرا کمک بچه ها...زهرا بنده خدا 2 
 ان شاءالله که میتونی.
 خوشا به سعادتت 

|
 |

شعردانه
شعردانه