گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
-
این پست پاک شده!
-
سلام
امروز ما ۴ ساعت طراحی داشتیم استاد کارامونو چک کرد و یکم درمورد دوره های معماری در جهان حرف زد و بعدشم وسایل آبرنگ و ..گفت بخریم که از جلسه ی بعد با آبرنگ کار کنیم 😍 -
%(#19ff38)[سلام]:star-struck:
گزارش روز سوم:dizzy:
امروز ۳ تا کلاس داشتیم و یه امتحان و بعد اون هم نوبت استراحتِ بعد امتحانات میان ترم بود:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
فقط خوش به حال ما که امتحان میان ترم نداریم 😄
-
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از z Gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍۱:۳۰ نوشتن گزارش کار ازمایشگاه فیزیک
-
بسم الله الرحمن الرحیم
روز سوم
اول که ریاضی عمومی 1 داشتیم
بعدش که کلاس شیمیمون تعطیل شد به خاطر اون موضوع دیگه حدود یک ساعت و ربع ریاضی خوندیم بعدشم رفتیم سراغ زبان عمومی و ساعت ۵ امتحانو دادیم ساعت 8 جنازه رسیدم خونه دیگه ازبس خسته بودم چیزی نخوندم -
سلام سلام
امروز ۵ ساعت کارگاه حجم سازی داشتیم .روی یه سازه که از هرم های کوچیک کوچیک درست میشه کار میکردیم .با کاغذ ساختیم و قرار شد یکی از بچه ها روی تری دی مکس پیاده اش کنه و بعد هم اگه از نظر زاویه ها اوکی بود ، بدیم قالبشو برامون بزنن ولی هنوز معلوم نیس با چه ماده ای میخوایم درش بیاریم .احتمالا گچ باشه -
دوستان عزیز همراهان گرامی
نیازمند چند عدد انسان پاکار هستیم 😂
که اینجا گزارش بدیم و معدل دانشکده هامونو ببریم بالا
کی هست ؟ -
سلاملیکم
روز سوم
حدود ۵۰ دقیقه فیزیک
۲ ساعت ریاضی
۱.۵ شیمی مورتیمر
۱.۵ زبان
۱.۵نقشه کشی -
@Alba
انتگرال جزء به جزء.pdf
دیروز که داشتیم با بچه ها درمورد انتگرال صحبت میکردیم
انگار شما زیاد ازش راضی نبودی ؟
امیدوارم این که نوشتم به دردتون بخوره -
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از z Gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍۳ ساعت فیزیک آزمایشگاه 🔧⚙
۱:۳۰ اندیشه اسلامی 🕋 -
۲۲ آذر ماه ۱۴۰۱🍁
۴:۴۵ آناتومی اندام فوقانی✒️📒 -
گزارش روز چهام:dizzy:
صبح پراتیک و آناتومی و بعد از ظهر هم روان شناسی و آئین زندگی کلاس داشتیم و کار اضافهتری نتونستم انجام بدم:face_with_medical_mask: :face_with_thermometer:
-
سلام بچهها✨
چند روز نبودم... به شدت درگیر همون امتحانه بودم اصلا نیومدم انجمن امیدوارم لااقل نمره خوبی بگیرم😅😂🤕
امروز بیشتر وقتم رو استراحت کردم چون دو روز گذشته که کاملا برای امتحان میخوندم
و الان میرم سمت تموم کردم کارهای پروپوزال که به عهده منه...
شب خوش -
گزارش روز پنجم:dizzy:
امروز بعد یه ماه برگشتم خونه و انگار یه قانونی وجود داره که وقتی از خوابگاه به خونه میری درس خوندن غیر ممکنه:face_with_tears_of_joy:
-
۵۵ مین فیزیولوژی گردش خون و تیروئید🩸
۲:۲۳ آزمایشگاه فیزیک عملی🔧⚙ -
سلام
امروز
ریاضی ۵۰ دقیقه
فیزیک ۵۰دقیقه
شیمی ۵۰دقیقه
چرا امروز حسش نبود اصن 🤕