هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
پرستو بابایی دیشبم که محفل انس با اجنه داشتیم  
- 
مهشید حسن زاده 0 
 سلام 
 خوبی؟Hhh Hh قربونت توخوبی🥰 
- 
Gharibe Gomnam خوش بحالت🥲   🥰 🥰
 داداش کوچیکه من خیلی مظلومه اینقدر کاری بهم ندارم خودم اذیتش میکنم ک دعوا کنیم بعد بابا مامانم همش سره این قضیه دعوام میکنن ولی خیلی حال میده  بعدم اون موهاش زرده بوره مال من مشکیه یعنی چیی🥲 بعدم اون موهاش زرده بوره مال من مشکیه یعنی چیی🥲 @نویسنده-کوچولو 
  اخیی اخیی
 نازی
- 
@نویسنده-کوچولو معنی لغویش که اره 
 نه یه اصطلاح فوتبالیش رو میگم
- 
کامبک به چی میگن @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کامبک به چی میگن  
 وقتی عقب باشی
 ولی برگردی به بازی و ببری
- 
@نویسنده-کوچولو معنی لغویش که اره 
 نه یه اصطلاح فوتبالیش رو میگم@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو معنی لغویش که اره 
 نه یه اصطلاح فوتبالیش رو میگمدر این حوضه اطلاعی ندارم ببخشید من فقط تو فوتبال کورنر و پنالتی رو بلدم  با اوت با اوت  
- 
@Infinitie-A وعلیکم!بالاخره رویت شدین مهشید حسن زاده 0 سلام  حالتون چطوره؟! حالتون چطوره؟!
- 
مهشید حسن زاده 0 سلام  حالتون چطوره؟! حالتون چطوره؟!@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 سلام  حالتون چطوره؟! حالتون چطوره؟!چجوری اونقدر پرت منشن کردین؟    ️ ️   
- 
@Venus655 
 الهام
 تو بیوتکنولوژی میخونی؟
- 
@Venus655 دیگه نمیری  
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: کامبک به چی میگن  
 وقتی عقب باشی
 ولی برگردی به بازی و ببریamir ahmadi عا همین 
 اوکیه دمت گرم🪵
- 
@Venus655 
 الهام
 تو بیوتکنولوژی میخونی؟
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @نویسنده-کوچولو معنی لغویش که اره 
 نه یه اصطلاح فوتبالیش رو میگمدر این حوضه اطلاعی ندارم ببخشید من فقط تو فوتبال کورنر و پنالتی رو بلدم  با اوت با اوت  @نویسنده-کوچولو اوکیه 
- 
@Venus655 
 چه سالی کنکور دادی؟
- 
amir ahmadi عا همین 
 اوکیه دمت گرم🪵@Infinitie-A مخلصیم   

|
 |

شعردانه
شعردانه

؟
؟