هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
برا همینه هرکی میبینتم باور نمیکنه ۱۹سالمه    
- 
- 
amir ahmadi فیل در برابر فنجون   @Masoumeh-sh   
- 
@Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Masoumeh-sh جسارتا انگار حق شما رو اقای احمدی خورده       ️ ️
- 
@Dr-Toxic اتفاقا من زیاد میخورم ولی تاثیری نداره  
- 
amir ahmadi خدا برکت بده انشالله بیشتر هم بشه 
- 
@Dr-Toxic اتفاقا من زیاد میخورم ولی تاثیری نداره  @Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Dr-Toxic اتفاقا من زیاد میخورم ولی تاثیری نداره  دانلود این ورژن 
- 
amir ahmadi خدا برکت بده انشالله بیشتر هم بشه @Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi خدا برکت بده انشالله بیشتر هم بشه نه کافیه  
- 
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Dr-Toxic اتفاقا من زیاد میخورم ولی تاثیری نداره  دانلود این ورژن @Alba چیه بابا کوچولو موندم   
- 
@Alba چیه بابا کوچولو موندم   @Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba چیه بابا کوچولو موندم   بیا جا به جا کنیم باهم  
 من اکسیژن هم مصرف کنم تاثیر داره
 البته جدی خوبی کوچولو نیستی که
- 
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba چیه بابا کوچولو موندم   بیا جا به جا کنیم باهم  
 من اکسیژن هم مصرف کنم تاثیر داره
 البته جدی خوبی کوچولو نیستی که@Alba باشه قبول   
 ولی خب به یه آدم ۱۹ ساله نمیخورم
- 
@Dr-Toxic اتفاقا من زیاد میخورم ولی تاثیری نداره  
- 
@Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi خدا برکت بده انشالله بیشتر هم بشه نه کافیه  amir ahmadi بزارین رند شه دیگه 110  
- 
@Alba باشه قبول   
 ولی خب به یه آدم ۱۹ ساله نمیخورم@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba باشه قبول   
 ولی خب به یه آدم ۱۹ ساله نمیخورمخرسندم جا به جا شدیم  
 من اتفاقا دوست دارم کمتر بزنم
- 
amir ahmadi بزارین رند شه دیگه 110  @Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi بزارین رند شه دیگه 110  الان تو کاهشم  وگرنه ۱۱۰.۲۵ هم بوده وگرنه ۱۱۰.۲۵ هم بوده
- 
@Masoumeh-sh تو دخترا فکر کنم 42 تو نرمال باشه البته بستگی به جثه داره 
    من ابم بخورم وزنم میره بالا من ابم بخورم وزنم میره بالا@Dr-Toxic نه نرمال نیست ۱۱ کیلو کمبود وزن دارم   
- 
@Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi بزارین رند شه دیگه 110  الان تو کاهشم  وگرنه ۱۱۰.۲۵ هم بوده وگرنه ۱۱۰.۲۵ هم بودهamir ahmadi داداش قدت بلند باشه اتفاقا میادا    
 یه تانک با ابهت 
- 
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Alba باشه قبول   
 ولی خب به یه آدم ۱۹ ساله نمیخورمخرسندم جا به جا شدیم  
 من اتفاقا دوست دارم کمتر بزنم@Alba تبریک میگم میتونی هرچی دلت بخواد بخوری   
 نه که پسره تو خیابون بت بگه ووی گوگولی سلام کن به عمو  
- 
amir ahmadi داداش قدت بلند باشه اتفاقا میادا    
 یه تانک با ابهت @Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi داداش قدت بلند باشه اتفاقا میادا    
 یه تانک با ابهت متوسط.۱۷۹.۱۸۰  
 من به شورلت سیلورادو راضیم تانک نمیخواد    ️ ️

|
 |

شعردانه
شعردانه