هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
-Dr_Ugger- 
 هر چی گشتم اونی که میخواستم که روش خورشت باشه پیداش نکردم@0Farzam0 فرزام یچی پیدا کن باهاش انگشتاتو قطع کن انقد حق نگی 
- 

دماوند را بیابید 
- 
@Señorita یافتیم   
- 
@Señorita یافتیم   مهشید حسن زاده 0 احسنت  
- 
@0Farzam0 فرزام یچی پیدا کن باهاش انگشتاتو قطع کن انقد حق نگی -Dr_Ugger- 
 چشم
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Dr-Toxic 
 اسم زیبای من ساقی عه با یه خانم بعدش 
 اععع پس ان شاءالله سلامت بشین 
 اوضاع خوبه؟           شطو شد؟  @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Dr-Toxic 
 اوضاع خوبه؟           شطو شد؟  هیچی آبجی   
- 
مهشید حسن زاده 0 احسنت  @Señorita قربونت  🥰 🥰    ️ ️
- 
-Dr_Ugger- 
 @Dr-Toxic
 @0Farzam0
 غیبت نکنید نیپیچیدم
 بیاید ی شامه دگ نمیمیرم که اصن نچ نچ
- 
@Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Dr-Toxic 
 اوضاع خوبه؟           شطو شد؟  هیچی آبجی   @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Dr-Toxic 
 اوضاع خوبه؟           شطو شد؟  هیچی آبجی   باشه آبجی    فهمیدم فهمیدم 
- 
-Dr_Ugger- 
 خداوکیلی لقب قشنگی برات پیدا کردم
 دراگر پر مفهوم سنگین@0Farzam0 برادر تو پیدا نکردی با همون قصد نوشتم خودم  به سه معنی داروساز ساقی موادی به سه معنی داروساز ساقی موادی 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Dr-Toxic 
 اوضاع خوبه؟           شطو شد؟  هیچی آبجی   باشه آبجی    فهمیدم فهمیدم @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Dr-Toxic 
 اوضاع خوبه؟           شطو شد؟  هیچی آبجی   باشه آبجی    فهمیدم فهمیدم    آفرین آفرین
- 
@0Farzam0 برادر تو پیدا نکردی با همون قصد نوشتم خودم  به سه معنی داروساز ساقی موادی به سه معنی داروساز ساقی موادی -Dr_Ugger- 
 اخه اون روز بت گفتم گفتی زشته نگید
 مارو مسخره کردی؟
- 
@Señorita قربونت  🥰 🥰    ️ ️مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita قربونت  🥰 🥰    ️ ️فدات ستاره بچینی و از این حرفا  
- 
-Dr_Ugger- 
 @Dr-Toxic
 @0Farzam0
 غیبت نکنید نیپیچیدم
 بیاید ی شامه دگ نمیمیرم که اصن نچ نچ
- 
-Dr_Ugger- یکیه 100 در 100 شبیه شما @Dr-Toxic تو؟ teo? tao? ;کیه؟ 
- 
مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita قربونت  🥰 🥰    ️ ️فدات ستاره بچینی و از این حرفا  @Señorita چندشم شد ازینحجم لطافت    ️ ️   
- 
@Dr-Toxic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita یه جن تو تاریکی اونجاس با رسم شکل نشان دهید 

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️