هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
۴ ساعت خواب واس من یکی خیلییی کمه ولی چ میشه کرد بهم ریخته کلا، بریم ی روز چرت دیگه رو شروع کنیم    ️ ️ 
 ۶:۲۶ ATY ومنکه اصا نخوابیدم  والان تا بعدازظهرکلاسم والان تا بعدازظهرکلاسم   ️ ️
- 
@Venus655 
 اسکی چقد زیاد شده  
- 
@Venus655 
 نه ماهان بود فرهاد بچه هارو دوست داشت بدبخت 
- 
@Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: -Dr_Ugger- 
 سسم داشت؟!الهییی 
 چرا نرجسو اذیت میکنید    ️ ️میبینی چی میکشم!؟ 
 پیرم کردن_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: -Dr_Ugger- 
 سسم داشت؟!الهییی 
 پیرم کردناصن با ی لحنی گفتی خواستم بیام دنبالت بریم پیتزا بزنیم عکسشو بفرستیم برا مبین   
- 
_Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: _Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: -Dr_Ugger- 
 سسم داشت؟!الهییی 
 پیرم کردناصن با ی لحنی گفتی خواستم بیام دنبالت بریم پیتزا بزنیم عکسشو بفرستیم برا مبین   
- 
Alzahra 
 سلام صبت بخیر  
- 

من هیچ من نگاه  
 فقط اولی از چپ 
- 
-Dr_Ugger- 
 لابد اون لحظه ای که سس و یه تیکه از سوسیسِ اخرای تیکه وسطِ روبه اخر پیتزا افتاد رو دستت با سسی که داشت انگشتتو خوردی،نه!؟ 
 یا شما پولدارین با چاقو چنگال خوردی_Biliifti_ اره ببین حتی اون لحظه ای هم که پیتزا رو گاز میزنی بعد پنیرش یه متر کش میاد مجبوری با دست جمش کنی هم داشت   واینکه کدوم *** ***** *** ***  با کارد و چنگال پیتزا میخوره واینکه کدوم *** ***** *** ***  با کارد و چنگال پیتزا میخوره  ️ ️
- 
@Rita باور نکن 
- 
@Rita سلام 
 ازمون سنجش ویژه دی 2دی هست یا 25دی؟؟؟
- 
پس از ملال محال است خرمی نرسد 
 همیشه از عقب ابر آفتاب میشود

|
 |

شعردانه
شعردانه