اینجا گود بای پارتی مایکلههه
-
- خانوم بچمون زبون وا کرد....حالا آفرین کوچولو بگو بابا..بگو بابایی قربونت بره تا زبون آدمی زاد یاد بگیری
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده - خانوم بچمون زبون وا کرد....حالا آفرین کوچولو بگو بابا..بگو بابایی قربونت بره تا زبون آدمی زاد یاد بگیری
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 میشه تف کنم؟
-
@0Farzam0 میشه تف کنم؟
Michael Vey
هر کاری دلت میخواد بکن
نیگا کن سر تولد تو آبروی ما در خاورمیانه رفتش -
Michael Vey
هر کاری دلت میخواد بکن
نیگا کن سر تولد تو آبروی ما در خاورمیانه رفتشنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0
-
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Zahra-HD الاناس ک بره بهترینات
ممنونممMichael Vey در اینجا گود بای پارتی مایکلههه گفته است:
همینو کم داشتیم
ممنونمم
یورولکام بیبی
نبینم دیگه قهر کنیا -
مود الانم:
18 سالم شد خوشحالم ننه
ایشالا 18 سالگی قسمت همهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲ دی ۱۴۰۱، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهشما از من بزرگتری
به احترامت سکوت باید پیشه کنم -
@0Farzam0 میشه تف کنم؟
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey روی کیک بی تی اس من تف کن ببین چ جوری خونت رو می پاچم ردی در و دیوار توفوووو
-
Michael Vey
هر کاری دلت میخواد بکن
نیگا کن سر تولد تو آبروی ما در خاورمیانه رفتشنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 ۹چراااا؟
-
Moonchild تو چش چش دو ابروتو بکش
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهواییییییییییی خانمممم سفارشتان آماده هست عینننننن ماههههه شدید
ای جانممممممممممممممممممممممم -
- خانوم بچمون زبون وا کرد....حالا آفرین کوچولو بگو بابا..بگو بابایی قربونت بره تا زبون آدمی زاد یاد بگیری
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi بزار ی حقیقتی بهت بگم
وقتی ی دختر توی ی بحثی به ته خط میزسه و هیچی نداره بگه از شبه جمله ی گگگگگگگگ بهره میبره - خانوم بچمون زبون وا کرد....حالا آفرین کوچولو بگو بابا..بگو بابایی قربونت بره تا زبون آدمی زاد یاد بگیری
-
Michael Vey در اینجا گود بای پارتی مایکلههه گفته است:
همینو کم داشتیم
ممنونمم
یورولکام بیبی
نبینم دیگه قهر کنیانوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD من تو عمرم اولین باری بود ک قهر کردم. ادم قهر کنی نیستم اگ منو ب ته خط نرسونه کسی
-
Michael Vey روی کیک بی تی اس من تف کن ببین چ جوری خونت رو می پاچم ردی در و دیوار توفوووو
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild دادا دیگ تفی شده خودم قولدمش
میگن تف سید دواس این ی تیکه مونده رو میخوای -
واییییییییییی خانمممم سفارشتان آماده هست عینننننن ماههههه شدید
ای جانمممممممممممممممممممممممنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild چقددددددددددد شبیهتههههههههههههه
-
مود الانم:
18 سالم شد خوشحالم ننه
ایشالا 18 سالگی قسمت همهنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey عه .... علیک داوش
ببخشید ندیدم تاپیک رو تازه الان فهمیدم تولدته
خلاصه که ...
🤍🤍🤍تولدت مبارک 🤍🤍🤍
امیدوارم که به یَک یَک آرزوهات برسی.
و مرسی که داوشی گلی هستی -
Michael Vey عه .... علیک داوش
ببخشید ندیدم تاپیک رو تازه الان فهمیدم تولدته
خلاصه که ...
🤍🤍🤍تولدت مبارک 🤍🤍🤍
امیدوارم که به یَک یَک آرزوهات برسی.
و مرسی که داوشی گلی هستینوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمحمد فواد مرسییییتم
-
Michael Vey بیا برو بااباااااا میزنمت خونت بپاچه روی در و دیوار الا خونه
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild در اینجا گود بای پارتی مایکلههه گفته است:
Michael Vey بیا برو بااباااااا میزنمت خونت بپاچه روی در و دیوار الا خونه
خیلی هم بهم میایین
-
مود الانم:
18 سالم شد خوشحالم ننه
ایشالا 18 سالگی قسمت همهنوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در اینجا گود بای پارتی مایکلههه گفته است:
18 تا تموم بشه سخته مراقب باشو سعی کن خوب تمومش کنی سال سختو مهمیه بنظرم از روز اول تا آخرش
-
@Zahra-HD من تو عمرم اولین باری بود ک قهر کردم. ادم قهر کنی نیستم اگ منو ب ته خط نرسونه کسی
@Zahra-HD من تو عمرم اولین باری بود ک قهر کردم. ادم قهر کنی نیستم اگ منو ب ته خط نرسونه کسی
اشاره مستقیم
-
مود الانم:
18 سالم شد خوشحالم ننه
ایشالا 18 سالگی قسمت همه18 تا تموم بشه سخته مراقب باشو سعی کن خوب تمومش کنی سال سختو مهمیه بنظرم از روز اول تا آخرش
نوشتهشده در ۳ دی ۱۴۰۱، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al هعی اره..