سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Alireza Mousavi1021 بله مدیریت زمان بخش خیلی مهمیه
ولی حواستون به تعضی تکنیک های سمی باشه که مسمومتون نکنن -
فردا ازمون قلمچیه خوابم نمیاد.نمیدونم چرا؟؟؟
-
Mahdi Rezaie در مشاوره کنکوری گفته است:
فردا ازمون قلمچیه خوابم نمیاد.نمیدونم چرا؟؟؟
بیخوابی قبل آزمون عادیه من خودم گاهی تا ساعت ۳،۴ خوابم نمیبرد
این پست رو بخونین شاید نتیجه بده برای شما هم:Zahra.HD در مشاوره کنکوری گفته است:
فکر میکنم این تکنیک به کار همهی کنکور ها بیاد:
منم این مشکل رو داشتم قبلا
و مدرسه مون یه مشاور اومد و یه راهکاری داد که برا من خیلی جواب میده همیشه
ایشون گفتن که وقتی میخوای بخوابی ذهنت دقیقا مثل یه گربه ی شیطونه که هی دنبال توپ کاموا میدوه یعنی هی ذهنت فکر میکنه و از این فکر به اون فکر میپره و نمیزاره بخوابی
اینجا باید یه کاری کنی که این گربه آروم بشه و به مغزت اجازه بده که به خواب بری
من خودم قبلا یه روش داشتم:
سوره اخلاص رو تو ذهنم مینوشتم. تا وقتی که خوابم ببره حالا این که غلط املایی داشته باشی مهم نیستا و نکته این که با انگشتت روی هوا ننویس .چشمات رو ببند و تو ذهنت بنویسش
و راهی که مشاور گف:
گف از عدد ۱۰۰ تا عدد ۱ ۳تا۳تا بشمر بیا پایین
این اوایل خیلی سخته و هی ذهنت میره سراع چیزای دیگه ولی بعد یه مدت تمرین کردن به ۳۰ یا ۴۰که برسی خوابت میبره و واقعا هم برای من مثل یه قرص خواب عمل میکنه.
معمولا هم عدد رو توی ذهنم مینویسم یا با عدد هاش بازی میکنم مثلا دهگانش عدد به فارسی و یکان به انگلیسی
اینطوری ذهن بیشتر روی اون اعداد تمرکز میکنه و کمتر سراغ فکرای چرت و پرت دیگه میرهپ.ن: روی اون فلش بزنین تا پست باز بشه
-
این پست پاک شده!
-
سلام . تو تاپیک مشاوره کنکوری . Ozan.hs گفتند که کتاب مینوشتم . منظورتون رو نفهمیدم ؟؟ کتاب چی ؟؟
-
Mahdi Rezaie در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
واقعا خیلی خوبه ممنون ازتون.اگه بگید که هر درس رو چجوری بخونیم.
هر درس ک روش خاص خودش داره
برای ریاضی و فیزیک سعی کن تست زیاد بزنی نکات از روتست یادبگیر غلطات تو آزمون و تستی ک خونه میزنی مشخص کن و تحلیل کن و علامت دار تو مرور و جمع بندی حتماا دوباره بزنشون نکاتش یادداشت کن چارش فقط تسته نزدیک کنکورم ک الانه حتما سوالات کنکور بزن چندبار
شیمیم برا مسایل هم همینه فقط تست ولی برا حفظیات موبه مو کتاب حفظ کن تستم بزن همراهش
برای زیستم کتاب چندباررر بخون متن کتاب خیلی مهمه و تست فراوان
نکته و تست آقای موقاریم اگه ببینی ک فبها
همین دیگ فقط خیلی تست بزن -
@H-hy در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام . تو تاپیک مشاوره کنکوری . Ozan.hs گفتند که کتاب مینوشتم . منظورتون رو نفهمیدم ؟؟ کتاب چی ؟؟
@Ozan-hs
-
سلام روزتون بخیر
من فردا امتحان نهایی ریاضی دارم و خیلی کم خوندم
بنظرتون تا فردا میتونم نمره قبولیم رو تثبیت کنم؟ ریاضیم بشدت ضعیف هست و اعتماد ب نفس خوندنشو ندارم
چیکار کنم؟🥺 -
سلام بچه ها
این برنامه امتحانی بنده
اینم یه جمع آوری اطلاعات کلی
مواردی که ذکر نشده یا بلدم یا نمونه سوال کار کردم و بلدم اما بیشتر نیازه که اونو در وقت داده شده حلش میکنم
اما موارد ذکر شده مواردیه که معتقدم داخل وقت امتحانات دی اگه این یه هفته باقی مانده کاریش نکنم به مشکل احتمالش بشدت بالاست بخورم
اصلا به ادبیات نگاه میکنی استرس میگیری ماشالا یه نمره پرسش کامل ازش گرفتم با خیال راحت ولش کردم ! و اصلا هم بهش فکر نکردم ! یه برنامه بهم بگید تا ده دی میتونم برسم به موارد ذکر شده -
sheida_pejhan در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام روزتون بخیر
من فردا امتحان نهایی ریاضی دارم و خیلی کم خوندم
بنظرتون تا فردا میتونم نمره قبولیم رو تثبیت کنم؟ ریاضیم بشدت ضعیف هست و اعتماد ب نفس خوندنشو ندارم
چیکار کنم؟🥺سلام
ریاضی رو باید یه معلم بهتون یاد بده تا یاد بگیرین
اگه معلم مدرسهتون خوب نیس میتونین از ویدئو های استاد های آلا استفاده کنین مثل استاد ثابتی
وقتی لذت ریاضی خوندن رو حس کنید بهش علاقه پیدا میکنین و با حل کردن سوالاش هم اعتماد به نفستون میره بالا
. -
Uranium در مشاوره کنکوری گفته است:
نتایج یا مسیر؟
احتمالا این جمله رو از رتبه برترا شنیدید که میگن ما روی مسیر تمرکز میکردیم نه نتایج آزمون
ممکنه همون لحظه گفته باشید این جمله کلیشه ایه و مگه میشه به نتایج توجه نکرد؟
ولی احتمالا اینجا دچار اشتباه محاسباتی شدید و درست منظور اون فرد رو متوجه نشدیداینکه کلا نتایج و اهداف رو نادیده بگیریم شاید غیرممکن باشه و البته در مواقعی آسیب زننده
اماااااااااا باید حواسمون باشه که اونقدر درگیر نتایج نباشیم که مسیر رو فراموش کنیم
بله نتایج مهمن اما برای آنالیز عملکردمون و رفع نواقص و پیدا کردن نقاط قوت نه برای غصه خوردن از نتیجه بد یا مغرور شدن از نتیجه خوبپس اینکه الان نتایج خرد به ما چی میگن مهمه
چون با توجه به اونا استراتژی بقیه مسیر رو میچینیم اما اینکه اونقدر این نتایج برامون اهمیت داشته باشه که از بقیه مسیر غافل بشیم بسیارر غلطهچقد به این حرف باور دارم من!
.
خرده عادت ها خیلی کتاب قشنگیه -
سلام. آزمون های بعدی قلمچی جمع بندی نیم سال اول دوازدهم و کل دهم است. به نظر شما در این مدت یک ماه امتحانات فقط بشینم برای امتحانات بخونم یا تست هم کار کنم؟
و اگر تست کار کنم دهم باشه یا دوازدهم؟