هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
- 
- 
@Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 اطلاعات عمومی صفر شهری که تو هستی رو حتی اگه اسمش رو هم بدونم ضرر کردم شهری که تو هستی رو حتی اگه اسمش رو هم بدونم ضرر کردم
- 
 اطلاعات عمومی صفر شهری که تو هستی رو حتی اگه اسمش رو هم بدونم ضرر کردم شهری که تو هستی رو حتی اگه اسمش رو هم بدونم ضرر کردم@Infinitie-A 
 اره ندونی بهتره م اصن ب تو افتخار نمیدیم
- 
خاموشلیون لامپو 
 ترجمه: سونیارو خاموش کنین
- 
@hanu 
 یاد کدو هالوین که درست کرده بودیم افتادم

- 
- 
خاموشلیون لامپو 
 ترجمه: سونیارو خاموش کنین@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خاموشلیون لامپو 
 ترجمه: سونیارو خاموش کنینوقتی یک دو حرفی بیش نیستی به روایت تصویر : 
- 
     خب نور بهتر از سیاهیه خب نور بهتر از سیاهیه
 راضیم ازتمشکی رنگ عشقه  
- 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @hanu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A یعس  از خوزستان کوچیکتره بازم  الان میخوای درمورد وسعت شهرها بحث کنیم ؟ 
 هرگز
 همه جای ایران سرای من است
 یاد فرهاد افتادم 
- 
- 
 اره ندونی بهتره م اصن ب تو افتخار نمیدیممن اصن نمیام اونجا، لیاقتم رو ندارید 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @hanu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 

- 
من در واقع بین سه تا شهر شناورم خونمون ی جا مدرسم ی جا خودم یجا   
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خاموشلیون لامپو 
 ترجمه: سونیارو خاموش کنینوقتی یک دو حرفی بیش نیستی به روایت تصویر : @Rita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خاموشلیون لامپو 
 ترجمه: سونیارو خاموش کنینوقتی یک دو حرفی بیش نیستی به روایت تصویر : وقتی داری فشار میخوری بدجور ولی نمیدونی چی بگی      به روایت تصویر: به روایت تصویر:
- 
 اره ندونی بهتره م اصن ب تو افتخار نمیدیممن اصن نمیام اونجا، لیاقتم رو ندارید @Infinitie-A 
 اصن رات نمیدیم
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @hanu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A یعس  از خوزستان کوچیکتره بازم  الان میخوای درمورد وسعت شهرها بحث کنیم ؟ 
 هرگز
 یاد فرهاد افتادم @hanu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @hanu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A یعس  از خوزستان کوچیکتره بازم  الان میخوای درمورد وسعت شهرها بحث کنیم ؟ 
 هرگز
 یاد فرهاد افتادم   باش باش
   دوبار سرای تو هست دوبار سرای تو هست 

- 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @hanu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
    @hanu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @hanu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
    گوشیم ریست فکتوری شد میمام پریده  

|
 |

شعردانه
شعردانه