هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شما خیلی خوبه مدرسه هاتون من دوازدهم نمیرفتم ولی هرروز جنگ و دعوا داشتیم
-
@Rita نه خود مدیر واسه کل مدرسه این تصمیمو گرفته
گفت میخواستم همون دوهفته با تعطیلی باشه ولی گذاشتم تو سه هفته که استثنائا این هفته با دایر بودن کلاس ها همراهه@AMIR-MJ
اهان
حالا ما میگفتیم زنگ اخر کلاس نداریم بریم خونه میگفت باید از اداره اجازه بگیرم -
@_آرام_ اوهوم مدیر ما هم گفت آموزش پرورش گفته تو دوهفته با تعطیلی مدارس امتحانا رو برگزار کنید ولی خب من گذاشتم تو سه هفته که فشرده نشه
امروز رو هم خودش برامون تعطیل کرد
گفت واسه دین و زندگی بخونید@AMIR-MJ خوبه
انصاف مدیرتو دوست دارم -
@Rita منم هر روز دعوا دارم که اشتباه کردیم غیر حضوری ثبت نامت کردیم
-
@_آرام_
با مدرسه ؟ یا خانواده ؟ -
@Rita خانواده
-
@_آرام_
:(( هعییی -
@Rita نه این مدیر ما خیلی برش داره
میگفت تو یه مدرسه راهنمایی مدیر بودم بعد رفتم اداره باهاشون حرف زدم به جای کار و فناوری یه معلم از فنی حرفهای بفرستند که طراحی نقشه ساختمان یاد بچه های کلاس نهم مدرسه بده و همه بچه ها هم موافق بودن
میگفت تا آخر سال همشون این مدرک رو داشتند و یه چیزی بالاتر از اون کتاب درسی بلد بودند -
@Ozan-hs ارام کردن اعصاب و عرق نعناع
-
@Ozan-hs چند روز پیش یکی بهم گفت نبات و آب رو بذارم بجوشه بعد یکم عرق نعنا بریزم توش و بخورم بهم جواب داد
-
از شیمی متنفرمممم
-
@Rita نه این مدیر ما خیلی برش داره
میگفت تو یه مدرسه راهنمایی مدیر بودم بعد رفتم اداره باهاشون حرف زدم به جای کار و فناوری یه معلم از فنی حرفهای بفرستند که طراحی نقشه ساختمان یاد بچه های کلاس نهم مدرسه بده و همه بچه ها هم موافق بودن
میگفت تا آخر سال همشون این مدرک رو داشتند و یه چیزی بالاتر از اون کتاب درسی بلد بودند@AMIR-MJ
خوشبحالشون
ولی اگه مدیر ما بود من خوشم نمیومد چون زنگای کاروفناوری هر چی تمرین و فعالیت داشتم انجام میدادم نمونه برا خونه -
@_آرام_ خیلی خوبه تو کل این دوازده سال هیچ مدیری اندازه این خوب نبوده
یه مدرسه دیگه شهرستان پایگاه کنکوری زده و کلی برنامه واسه کنکور بچه هامون و حتی بچه های مدارس دیگه در نظر گرفته و مشاور آوردن
بعد مدیرمون رفته بود با مدیر اون مدرسه و مشاورشون حرف زده بود که بتونه راضیش کنه تو مدرسه ما هم بیاد -
@_آرام_ خیلی خوبه تو کل این دوازده سال هیچ مدیری اندازه این خوب نبوده
یه مدرسه دیگه شهرستان پایگاه کنکوری زده و کلی برنامه واسه کنکور بچه هامون و حتی بچه های مدارس دیگه در نظر گرفته و مشاور آوردن
بعد مدیرمون رفته بود با مدیر اون مدرسه و مشاورشون حرف زده بود که بتونه راضیش کنه تو مدرسه ما هم بیاد@AMIR-MJ خوش به حالتون خیلی خوبه مدیرتون که
-
چند ساعت تو ای اشپز خونه
فردا هم امتحان درسی که ازش متنفرم
نخوندمممم
بعد در گیر غذا
اخرشم گند زدم خدا می دونه چی از توش در بیاد حالافاضلم فقط عذابب
نمی شد یک دادش مثل خودم داشته باشم اصلان فکر شکمش نباشه
خب پسر تو قبلش ماست خوردی
بعد هنوز وارد معدت نشده اومدی تخ مرغ پختی
من گاز تمیز کردم کردیش پر روغن -
ظرف تخم مرغشم من شستم
خجالتم خوبه -
@AMIR-MJ
خوشبحالشون
ولی اگه مدیر ما بود من خوشم نمیومد چون زنگای کاروفناوری هر چی تمرین و فعالیت داشتم انجام میدادم نمونه برا خونه@Rita
ما کلا از کار و فناوری راهنمایی شانس نیاوردیم
هفتم یکی بود همش میگفتم آدم باید فکر داشته باشه آدم باید عقل داشته باشه.شوما وچتا چند سالی دیگه میخواین برین تو این جامعه زندگی کنید باید یه مهارتی بلد باشید.تا آخر سال فکر کنم ۲۰۰ میلیون بار اینو گفت
هشتم که یکی دیگه بود از اینا که دوست داره همه پاچه خواریشو بکنند
سر اون فعالیت کیف دوزی که تو کتاب هشتم بود همه رو مجبور کرد کیف درست کنند.
نهم هم یه پیرمردی بود با اون الگوریتم و جدول فلوچارت بیچارمون کرد
از کار و فناوری امتحان میگرفت -
می بینه چند ساعته درگیر یک ریز سر پا وایسادم تو اشپز
بعد کرم می ریزه میاد تو دست و پای من