هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
شبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب بخییییییییییییییییییییییییییییییر donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: شبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب بخییییییییییییییییییییییییییییییر عااااااااقبتت بخخخخخخخخییییییییییییییرررررررر  
- 
@dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future نمیبینم کلا ببین نظرت عوض میشه با استاد امینی منم متنفر بودم الان خیلی خوبه مثلثات :| همش غلط میزنم از رو هم نمیرم  @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future نمیبینم کلا ببین نظرت عوض میشه با استاد امینی منم متنفر بودم الان خیلی خوبه مثلثات :| همش غلط میزنم از رو هم نمیرم  منم از تابع بدم میاد 
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 من الگو فقط پیششو دارم میزنید ازش ؟؟؟ خیلی تستای چرت طرح کرد! reza213 فعلا نه همین ایکیو رو تموم کنم با کتابو خییییلی کاره خودش 
- 
@dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future نمیبینم کلا ببین نظرت عوض میشه با استاد امینی منم متنفر بودم الان خیلی خوبه مثلثات :| همش غلط میزنم از رو هم نمیرم  @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future نمیبینم کلا ببین نظرت عوض میشه با استاد امینی منم متنفر بودم الان خیلی خوبه مثلثات :| همش غلط میزنم از رو هم نمیرم  چند بار بزنی دست روون میشه 
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 من الگو فقط پیششو دارم میزنید ازش ؟؟؟ خیلی تستای چرت طرح کرد! reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 من الگو فقط پیششو دارم میزنید ازش ؟؟؟ خیلی تستای چرت طرح کرد! خیلییییییییی تو حاشیس تستاش :| مثلا اومده یه تست گذاشته اینطوری :| اغلب ..... پس از .... وارد خون میشوند. 1)پلی مرها-گوارش مکانیکی 
 2)درشت مولکول ها-گوارش شیمیایی و مکانیکی
 3)پلی مرها-گوارش مکانیکی و شیمیایی
 4)درشت مولکول ها-گوارش شیمایی
- 
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: زیست مهروماه هم ک هیشکی نداره! شاید ایکیو بگیرم! بنظرم اول به الگو مسلط شو بعد 
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: rose77 روسی/مینا 
 جان
 هلوم علیکم..سلام عزیزم..:smiling_face_with_open_mouth:      
 ااز اینکه یا خدای جذابیت دوستی چه حسی داری در تو سطر شرح دهید ..:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future نمیبینم کلا ببین نظرت عوض میشه با استاد امینی منم متنفر بودم الان خیلی خوبه مثلثات :| همش غلط میزنم از رو هم نمیرم  چند بار بزنی دست روون میشه @dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future نمیبینم کلا ببین نظرت عوض میشه با استاد امینی منم متنفر بودم الان خیلی خوبه مثلثات :| همش غلط میزنم از رو هم نمیرم  چند بار بزنی دست روون میشه همرو بلدم مشکلم فقط استفاده از فرمولاس 
- 
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future نمیبینم کلا ببین نظرت عوض میشه با استاد امینی منم متنفر بودم الان خیلی خوبه مثلثات :| همش غلط میزنم از رو هم نمیرم  منم از تابع بدم میاد @باز من نسبت به فیزیک اینجوری شدم 
 ریاضی خوبه تستاش همه یه سبکه ولی فیزیک..
- 
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 من الگو فقط پیششو دارم میزنید ازش ؟؟؟ خیلی تستای چرت طرح کرد! خیلییییییییی تو حاشیس تستاش :| مثلا اومده یه تست گذاشته اینطوری :| اغلب ..... پس از .... وارد خون میشوند. 1)پلی مرها-گوارش مکانیکی 
 4)درشت مولکول ها-گوارش شیمایی@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 من الگو فقط پیششو دارم میزنید ازش ؟؟؟ خیلی تستای چرت طرح کرد! خیلییییییییی تو حاشیس تستاش :| مثلا اومده یه تست گذاشته اینطوری :| اغلب ..... پس از .... وارد خون میشوند. 1)پلی مرها-گوارش مکانیکی 
 4)درشت مولکول ها-گوارش شیماییهمین نکترو ای کیو تو یه گزینه از تستش اورده چموچور  
- 
@dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future نمیبینم کلا ببین نظرت عوض میشه با استاد امینی منم متنفر بودم الان خیلی خوبه مثلثات :| همش غلط میزنم از رو هم نمیرم  چند بار بزنی دست روون میشه همرو بلدم مشکلم فقط استفاده از فرمولاس @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: donya bivafa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-of-the-future نمیبینم کلا ببین نظرت عوض میشه با استاد امینی منم متنفر بودم الان خیلی خوبه مثلثات :| همش غلط میزنم از رو هم نمیرم  چند بار بزنی دست روون میشه همرو بلدم مشکلم فقط استفاده از فرمولاس اره خیلی زیادن 
- 
@باز من نسبت به فیزیک اینجوری شدم 
 ریاضی خوبه تستاش همه یه سبکه ولی فیزیک..@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @باز من نسبت به فیزیک اینجوری شدم 
 ریاضی خوبه تستاش همه یه سبکه ولی فیزیک..من شیمی و زیست خیلی قویم! فیزیک نسبتا خوبه! ریاضی ضعیف! 
- 
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: reza213 من الگو فقط پیششو دارم میزنید ازش ؟؟؟ خیلی تستای چرت طرح کرد! خیلییییییییی تو حاشیس تستاش :| مثلا اومده یه تست گذاشته اینطوری :| اغلب ..... پس از .... وارد خون میشوند. 1)پلی مرها-گوارش مکانیکی 
 4)درشت مولکول ها-گوارش شیمایی
- 
@f_ssu در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: و شبتون به خیر... 
 الاییها..
 خدانگهدارتون...
 ......در پناه حق 
 شبتون بخیر

|
 |

شعردانه
شعردانه