هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شورباچی
-
Seyed sadegh Razavi اره خیلی مونده
amir ahmadi
️
️
-
Seyed sadegh Razavi در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
چه کار هایی که نمیکردیم
.
یادمه من و دوستم یه صندلی بینمون میزاشتیم که روش کلی پالتو و کیف اینا میزاشتیم که معلم خیالش راحت بشه ما با این دیوار بینمون تقلب نمیکنیم ولی ما سوالامون رو که تو کاغذ کوچیک مینوشتیم و لای پالتو میزاشتیم تا دست کناری برسه و جواب رو توش بنویسه برامون
یادش به خیر
هیچ وقت شک نکردن بهمون -
@Zahra-HD نه.......
-
چه کار هایی که نمیکردیم
.
یادمه من و دوستم یه صندلی بینمون میزاشتیم که روش کلی پالتو و کیف اینا میزاشتیم که معلم خیالش راحت بشه ما با این دیوار بینمون تقلب نمیکنیم ولی ما سوالامون رو که تو کاغذ کوچیک مینوشتیم و لای پالتو میزاشتیم تا دست کناری برسه و جواب رو توش بنویسه برامون
یادش به خیر
هیچ وقت شک نکردن بهمون@Zahra-HD
واقعا یادش بخیر
-
چه کار هایی که نمیکردیم
.
یادش به خیر
هیچ وقت شک نکردن بهمون@Zahra-HD روش خلاقانه و جذابی بوده
-
شطرنج کسی خواست بیاد
https://lichess.org/z26ItCo0 -
@Venus655
پیام ها حکایت از روز تولد شما میکنند
تولدتون مبارک باشه و امیدوارم 102 سال و 6 ماه در کنار خانواده به خوبی و خوشی در کنار خانواده سالم و سلامتو همراهی باشگاه پرواز به قوت همیشه باشید -
amir ahmadi
عالی بودن
من بابام نمیذاشت فوتبال ببینم ولی تا آخر شب از تو گوشی نتیجه بازی و گل ها رو دنبال میکردم
با آقام کارلتو هیچی غیر ممکن نیست
مثل دهمی و چهاردهمی
فصل قبلی موتور رئال فقط در یه صورت راه نیفتاد اونم وقتی بود که بازی داشت تموم میشد و گل های بدی هم خورده بود@AMIR-MJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
عالی بودن
من بابام نمیذاشت فوتبال ببینم ولی تا آخر شب از تو گوشی نتیجه بازی و گل ها رو دنبال میکردم
مثل دهمی و چهاردهمی
فصل قبلی موتور رئال فقط در یه صورت راه نیفتاد اونم وقتی بود که بازی داشت تموم میشد و گل های بدی هم خورده بودخیلی خوب بود خیلی
مخصوصااا جلو سیتی
اره امسال تیمش یه دست تر هم شده
جوونا هم جا افتادن فقط یه تعویضی قوی داشت که بعضی بازیا کریم استراحت کنه خیلی خوب میشد -
شورباچی
@Infinitie-A
اسکی چقد زیاد شده -
So bored
-
@Zahra-HD
کلا رو فست فود خوب میشه -
@AMIR-MJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
عالی بودن
مثل دهمی و چهاردهمی
فصل قبلی موتور رئال فقط در یه صورت راه نیفتاد اونم وقتی بود که بازی داشت تموم میشد و گل های بدی هم خورده بودخیلی خوب بود خیلی
مخصوصااا جلو سیتی
اره امسال تیمش یه دست تر هم شده
جوونا هم جا افتادن فقط یه تعویضی قوی داشت که بعضی بازیا کریم استراحت کنه خیلی خوب میشدamir ahmadi آره کریم خیلی نیاز به استراحت داشت
حالا خوبه چند هفته زودتر قهرمان لالیگا شدیم کریم چند تا بازی استراحت کرد -
شطرنج کسی خواست بیاد
https://lichess.org/z26ItCo0ATY در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شطرنج کسی خواست بیاد
https://lichess.org/z26ItCo0نمیاره خانوم
-
@0yasin-sh0 تو سانسور کردن اصلا خوب نیستی
یه ضرب المثل میگم پیش خودت تفسیرش کن گودرت سانسور رو ببین:
ادعای بعضیا چیز چیز رو چیز میکنه@AMIR-MJ خیلی چیز تو چیز شد ولی اوکی