گپ خونه کنکوری ها
-
@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
آقا من یه سوال دارم
چطوری تو تخمین رتبه قلم چی کارنامه های کنکورو که میبینی ، طرف با رتبه ی 4000 مهندسی دانشگاه تهران قبول شده؟
مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهرا رتبه ی زیر 800 میخاد...
رتبه در سهمیه یعنی با سهمیه و اینا حساب شده؟یعنی سهمیه جانبازان و اینام توش حساب شده؟
یکی به من بگه آخه چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/سلام خوبی؟بعضی ها پدر یامادرشون عضو هیئت علمی دانشگاه ها هستن ممکنه از دانشگاه های دیگه انتقالی بگیرن به یه دانشگاه خوب این امتیازو دارن.سهمیه کلا بحثش جداس .بچه های سهمیه جدا رتبه بندی میشن
سلام خوبی؟بعضی ها پدر یامادرشون عضو هیئت علمی دانشگاه ها هستن ممکنه از دانشگاه های دیگه انتقالی بگیرن به یه دانشگاه خوب این امتیازو دارن.سهمیه کلا بحثش جداس .بچه های سهمیه جدا رتبه بندی میشن
سلام
مرسی از جوابت
بد نیستم
خوش بحالشون
حتی دیدم با 6000 کامپیئتر تهران قبول شده
اونوقت من باید اینجا جون بدم واسه همین رشته و همین دانشگاه...
هعععیییییییی -
سلام خوبی؟بعضی ها پدر یامادرشون عضو هیئت علمی دانشگاه ها هستن ممکنه از دانشگاه های دیگه انتقالی بگیرن به یه دانشگاه خوب این امتیازو دارن.سهمیه کلا بحثش جداس .بچه های سهمیه جدا رتبه بندی میشن
سلام
مرسی از جوابت
بد نیستم
خوش بحالشون
هعععیییییییی@ROOHIA در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
سلام
مرسی از جوابت
بد نیستم
خوش بحالشون
هعععییییییییهععیییی نگو دوستم چیزی که تو با تلاش بدست میاری با ارزش تره چون سخت بدست میاری قدرشو میدونی. تو میتونی
-
@فاطمه-کنکوری
سلام
نه هنوز نیومده،احتمالا عصر -
این پست پاک شده!
-
هاهاها!!!
استرسم هزار برابر شد
-
سلام
ی سوال داشتم
اونایی که امسال مدرک پیش دانشگاهی گرفتن باید کد سوابق تحصیلی بگیرن دوباره؟؟ -
سلام
ی سوال داشتم
اونایی که امسال مدرک پیش دانشگاهی گرفتن باید کد سوابق تحصیلی بگیرن دوباره؟؟mohamadreza در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
سلام
ی سوال داشتم
اونایی که امسال مدرک پیش دانشگاهی گرفتن باید کد سوابق تحصیلی بگیرن دوباره؟؟سلام بله باید بگیرند چون یه تغییراتی داشته امسال کد سوابق تحصیلی .
-
mohamadreza در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
سلام
ی سوال داشتم
اونایی که امسال مدرک پیش دانشگاهی گرفتن باید کد سوابق تحصیلی بگیرن دوباره؟؟سلام بله باید بگیرند چون یه تغییراتی داشته امسال کد سوابق تحصیلی .
@فاطمه-کنکوری
سلام
شما گرفتید؟ -
@فاطمه-کنکوری
سلام
شما گرفتید؟mohamadreza در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@فاطمه-کنکوری
سلام
شما گرفتید؟من نگرفتم چون پارسال مدردک پیش دانشگاهیمو گرفتم
-
هاهاها!!!
استرسم هزار برابر شد
motahareh126 دختر استرس چرا ؟؟؟؟
به قول مامانم یه ازمونه مثل بقیه ازمونا -
mohamadreza در گپ خونه کنکوری ها گفته است:
@فاطمه-کنکوری
سلام
شما گرفتید؟من نگرفتم چون پارسال مدردک پیش دانشگاهیمو گرفتم
@فاطمه-کنکوری
..ممنونم .. -
@فاطمه-کنکوری
..ممنونم .. -
کسی هست که امسال مدرک پیش رو گرفته باشه و از سایته سوابق تحصیلی هم ،کد سوابقه پیش دانشگاهی اش رو گرفته باشه؟
-
کسی هست که امسال مدرک پیش رو گرفته باشه و از سایته سوابق تحصیلی هم ،کد سوابقه پیش دانشگاهی اش رو گرفته باشه؟
mohamadreza
آری من -
motahareh126 دختر استرس چرا ؟؟؟؟
به قول مامانم یه ازمونه مثل بقیه ازمونا@فاطمه-کنکوری
وای من نمیدونم چمه.....
انقد فکر و خیال میکنم -
توی کارت شما هم این هست؟
-
توی کارت شما هم این هست؟
mohamadreza
آره
اگه سوابق تحصیلیتو تازه تایید کرده باشی یکم طول میکشه تا اموزش پرورش بفرسته واسه سنجش -
درست شد
ممنونmotahareh126 -
چقد نمره حساب دیفرانسیل ام اقتدار آمیزه ....
? isn't it