هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولی معاون آموزش پرورش و شستم پهن کردم اومد
-
-
ازینکه کسی پیامشو پاک کنه متنفرم️
-
به هرحال زنده باد لحظه ای که نگاه های طولانی و بی هیچ حرف اضافه که به همدیگه گره میخورن
》AMiN《
-
این پست پاک شده!
-
Hamed.s :))))))
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to erfan wizard on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Tyler-Durden
وا
کسی کاری ب کسی نداره که
نشستیم امتحان میدیم برمیگردیم دگ خیلی پیچیدش میکنید -
اگه نمیدونستی بدون که:
عصبانیت کبدت رو ضعیف میکنه.
غم و غصه ریههات رو ضعیف میکنه.
نگرانی معدهت رو ضعیف میکنه.
ترس کلیههات رو ضعیف میکنه.
استرس قلب و مغزت رو ضعیف میکنه.پس لطفا بیشتر مراقب خودت باش🤍
-
@Soniaaa
وای خداا سوئد هم امتحانا نهایی جدا هست برا تمرکز :// :)) -
داره با گذشته ها سر میره حوصله ام
دل بده حوصلمو -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to erfan wizard on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Tyler-Durden
اره ️
چون تعداد ترمیمیا کمه اینجا بعد تجدیدی هم نیس برا همون ی حوزه انداختن در مجموع بزور سی نفر بشه این ناحیه -
@Soniaaa جدا مختلطته؟چ عجیبب
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to آقایِ همساده on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
️اون واقعا مهارت میخواد
یکیم بود کارتش و نمیاورد مراقب گیر داد برگشت گفت آقا دوروزه دنیا خون کثیفتو آلوده نکن بزار امتحان بدم اونم خندش گرفت گذاشت -
@Soniaaa
جسارتا شما ایرانید دیگه :// ؟! -
@Soniaaa بعصی وقتها نمیدونم چطوریه طرف ۱۰ نمره بیشتر ننوشته ولی مثلا ۱۷،۱۸ می گیره
-
@Soniaaa بیچاره
-
یکیم بود دوستش پرسید چطور نوشتی گفت عااالی ۱۷میشم
-
erfan wizardreplied to آقایِ همساده on ۱۰ دی ۱۴۰۱، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط erfan wizard انجام شده
@Venus655
من ادبیات پارسال یکی از بی دغدغه ترین امتحان هام بود .. رفتم سر جلسه ورقه رو سیاه کردم آخرین نفر دادم تحویل و 20 شدم .. فک کنم مصحح آخرش فهمید به ادبیات علاقه دارم :)) -
ما حوزمون مختلطه بعد قشنگ مدل امتحان دادن پسرا و دخترا فرق میکنه
امروز یکی میگف از پسرا ب دوستش امتحان قبلی یادش رفته اسمشو بنویسه -
@Zhra8393 در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
پست 444075 از 1000113