نظر سنجی
-
سلام از امتحانات ترمیتون تا الان راضی بودین خوب دادین؟دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-110
-
سلام از امتحانات ترمیتون تا الان راضی بودین خوب دادین؟دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-110
Yeganeh80
خدا رو شکر تا اینجا عالی بودن و راضیم -
Yeganeh80
خدا رو شکر تا اینجا عالی بودن و راضیمپرستو بابایی شما یازدهمی این
شمام امتحان ترمیم دادین؟ -
پرستو بابایی شما یازدهمی این
شمام امتحان ترمیم دادین؟@Zhra8393
فکر کردم نوشتن ترم -
@Zhra8393
فکر کردم نوشتن ترم -
پرستو بابایی شما یازدهمی این
شمام امتحان ترمیم دادین؟@Zhra8393 نوشته ترمااا
-
@Zhra8393 نوشته ترمااا
Michael Vey واایییی
-
من کورم
-
@Zhra8393 نوشته ترمااا
Michael Vey
در واقع یه چیزی بین ترمیم و ترمه -
Michael Vey
در واقع یه چیزی بین ترمیم و ترمهپرستو بابایی ابهام داره
-
این پست پاک شده! -
-
Yeganeh80
دوست داشتم بگم تا الان همرو با قدرت گند زدم که یکم بخندیم ولی واقعا خوب دادم@Amir-Reza-Babahabib فکر نکنم کسی بخنده بیشتر همدردی میکنیم
-
-
@Aye برای ما رو معاونای مدرسه امضا میکننن اخههه چرااااااا ترمیم معدللللل باید دیگه معلم هر درس امضا کنههه
-
@Aye نمی دونین ترمیم معدل چیه؟🥲