نظر سنجی
-
من کورم🤓🤣🤣🤣🤣
-
@Zhra8393 نوشته ترمااا:face_with_tears_of_joy:
Michael Vey
در واقع یه چیزی بین ترمیم و ترمه 😂😂 -
Michael Vey
در واقع یه چیزی بین ترمیم و ترمه 😂😂پرستو بابایی ابهام داره
-
سلام از امتحانات ترمیتون تا الان راضی بودین خوب دادین؟دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-110
این پست پاک شده! -
سلام از امتحانات ترمیتون تا الان راضی بودین خوب دادین؟دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-110
Yeganeh80
دوست داشتم بگم تا الان همرو با قدرت گند زدم که یکم بخندیم ولی واقعا خوب دادم -
Yeganeh80
دوست داشتم بگم تا الان همرو با قدرت گند زدم که یکم بخندیم ولی واقعا خوب دادم@Amir-Reza-Babahabib فکر نکنم کسی بخنده بیشتر همدردی میکنیم
-
-
@Aye برای ما رو معاونای مدرسه امضا میکننن اخههه چرااااااا ترمیم معدللللل باید دیگه معلم هر درس امضا کنههه
-
@Aye نمی دونین ترمیم معدل چیه؟🥲
-
@Aye نمی دونین ترمیم معدل چیه؟🥲
-
@Aye
سلام
جدی داری میگی؟ -
@Aye مسلماً اگه دانش آموز باشید باید بدونید
اما اگه نمی دونید من براتون میگم
بچه هایی که پشت کنکوری ان با توجه به مصوبه جدید که معدل نهایی واسه نتیجه کنکورشون اهمیت داره میرن مجدد امتحان میدن تا نمراتشون رو بهتر کنن(ترمیم کنن) -
@Aye مسلماً اگه دانش آموز باشید باید بدونید
اما اگه نمی دونید من براتون میگم
بچه هایی که پشت کنکوری ان با توجه به مصوبه جدید که معدل نهایی واسه نتیجه کنکورشون اهمیت داره میرن مجدد امتحان میدن تا نمراتشون رو بهتر کنن(ترمیم کنن)