هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 وقتی بت میگم وارد زبونی که بلد نیستی نشو منم به سخره میگیری      اینا شوخیه اینا شوخیه  
- 
@Soniaaa چیزی نگفتم که 
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 ببخشید قصد نداشتیم حس بدی بگیری ب روش خودت شوخی کردیم
 ب هر حال معذرت ناراحت شد یعنی؟ 
 @Infinitie-A ناراحت شدی؟ 
- 
@Soniaaa چیزی نگفتم که @Infinitie-A 
 گفتی حس بدی میگیری 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 قارا =سیاه گگگگگگگگ گگگگگگگگ
 @Zahra-HD خودت قارایییییییی
 من کشکم 
 خودتو سونیا قاراااییینننببین چند تا لایک خورد پستم قاراعنتر   @Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 من کشکم 
 خودتو سونیا قاراااییینننببین چند تا لایک خورد پستم قاراعنتر      خودتی خجالت بکش خودتی خجالت بکش
 فرزام بیا بهش بگو حرف زشت نزنه 
- 
Sachli 
 خیلی بیتر ادبی واقعا   
- 
شکست عشقی خوردم     
- 
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سونیا چه احساسی داشتی وقتی بهت گفتم عشقم؟ 
 خودم احساس یاس و ناامیدی دارم  جسارتا به من ربطی نداره ولی واکنش من تو ذهنم این بود 

- 
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A 
 من کشکم 
 خودتو سونیا قاراااییینننببین چند تا لایک خورد پستم قاراعنتر      خودتی خجالت بکش خودتی خجالت بکش
 فرزام بیا بهش بگو حرف زشت نزنه 
- 
Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سونیا چه احساسی داشتی وقتی بهت گفتم عشقم؟ 
 خودم احساس یاس و ناامیدی دارم  جسارتا به من ربطی نداره ولی واکنش من تو ذهنم این بود 

- 
@Ermia-Mirzakhani 
 @z-r
 یه حس طلبکاری نسبت به اینکه چرا نمیاین دارم ://
 ولی چیزی نمیگم و آرزوی سلامتی و موفقیت براتون دارم  ️ ️  @Señorita در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ermia-Mirzakhani 
 @z-r
 یه حس طلبکاری نسبت به اینکه چرا نمیاین دارم ://
 ولی چیزی نمیگم و آرزوی سلامتی و موفقیت براتون دارم  ️ ️  0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Señorita همین ی ساعت پیش داشتم فک میکردم خبر میترارو از تو و کیکو بگیرم    ️ ️ تنهایی جوری فشار اورد که مجبورم کرد حتی اکانتمو لینک کنم و بیام  
 من خوبم شما چی ؟
- 
Sachli 
 خیلی دلم میاد

|
 |

شعردانه
شعردانه