هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
عع زهرام ک اینجاست 
 سلاملکم بصورت زیرابی  مهشید حسن زاده 0 
 اِ تو هم ک هستی  
 سلام
 ممنون عزیز
 تو خوبی؟
- 
Hhh Hh اها 
 عزیزی
 ممنون
 همچنین تو موفق ترین باشی 
- 
Hhh Hh اها 
 عزیزی
 ممنون
 همچنین تو موفق ترین باشی 
- 
@nazanin-mirzai 
 سلاملکم نازنین خانمم
 چطوریییمهشید حسن زاده 0 سلام مهشید خانم گل 
 قربونت برم تو خوبی چطوریایی
 والا من که خیلی زیاد خسته ام با کلی درس مونده 
- 
@Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A ممنون که اطلاع رسانی کردین. خواهش میکنم 
 سوالی بود در خدمتمعا بله 
 سوال
 شما؟سلطانتون ها 
 همون متوهمه که چلپاسه ای بیش نیست
 یادم اومد
 حالتون خوبه ؟نه اشتباه گرفتی 
 اون خودتی
 ممنون شما خوبید؟عا نه ،تو مارمولک بودی دیگه 
 ممنون خوبی یا ممنون خوب نیستی ؟
 خوبم ممنون
 شمارو نبینم بهترمنه نبودم 
 من که لاغر نیستم
  خوب خوب خوب خوب
 خداروشکر همیشه اینطور باشی همیشه اینطور باشی
 الان منو دیدید عالی شدید که ی عکس از خودت بزار تودلی بعد ببین کی میگه لاغر نیستی ی عکس از خودت بزار تودلی بعد ببین کی میگه لاغر نیستی
 نه حالم گرفته تر شد شما رو دیدم 
 چخبر شایعه پراکنی نکن من متعادلم شایعه پراکنی نکن من متعادلم خوش فرمم خوش فرمم
 اع گرفته تر شد؟ الهی شکر 
 سلامتی، درس نخوندن تو ایام امتحانات    بعله درسته تو متعادلی بعله درسته تو متعادلی
 بیشخصیت
   برو بابا ب تو از این چیزا نمیاد برو بابا ب تو از این چیزا نمیاد
 داری خر میزنی مث همیشه   ️ ️
 اگ نمیخونی هم چون قبل شروع خوندی   آفرین آفرین

نه خر زدن چیه اصن الان دو روزه لا کتابم باز نکردم نه خر زدن چیه اصن الان دو روزه لا کتابم باز نکردم
   اینقد ناحق نگو، یکم حق بگو حداقل اینقد ناحق نگو، یکم حق بگو حداقل 
   بچه ها میگفتن اگه بری خونه نمیخونیااا بچه ها میگفتن اگه بری خونه نمیخونیااا     عا رفتی خونه بالاخره عا رفتی خونه بالاخره
 دو ماه نمیتونی بزاری خانواده از دستت آرامش داشته باشن؟ 
   مشکین بخون کم نشی بعد فرد مورد نظر بالاتر شه مشکین بخون کم نشی بعد فرد مورد نظر بالاتر شه 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Infinitie-A ممنون که اطلاع رسانی کردین. خواهش میکنم 
 سوالی بود در خدمتمعا بله 
 سوال
 شما؟سلطانتون ها 
 همون متوهمه که چلپاسه ای بیش نیست
 یادم اومد
 حالتون خوبه ؟نه اشتباه گرفتی 
 اون خودتی
 ممنون شما خوبید؟عا نه ،تو مارمولک بودی دیگه 
 ممنون خوبی یا ممنون خوب نیستی ؟
 خوبم ممنون
 شمارو نبینم بهترمنه نبودم 
 من که لاغر نیستم
  خوب خوب خوب خوب
 خداروشکر همیشه اینطور باشی همیشه اینطور باشی
 الان منو دیدید عالی شدید که ی عکس از خودت بزار تودلی بعد ببین کی میگه لاغر نیستی ی عکس از خودت بزار تودلی بعد ببین کی میگه لاغر نیستی
 نه حالم گرفته تر شد شما رو دیدم 
 چخبر شایعه پراکنی نکن من متعادلم شایعه پراکنی نکن من متعادلم خوش فرمم خوش فرمم
 اع گرفته تر شد؟ الهی شکر 
 سلامتی، درس نخوندن تو ایام امتحانات    بعله درسته تو متعادلی بعله درسته تو متعادلی
 بیشخصیت
   برو بابا ب تو از این چیزا نمیاد برو بابا ب تو از این چیزا نمیاد
 داری خر میزنی مث همیشه   ️ ️
 اگ نمیخونی هم چون قبل شروع خوندی   آفرین آفرین

نه خر زدن چیه اصن الان دو روزه لا کتابم باز نکردم نه خر زدن چیه اصن الان دو روزه لا کتابم باز نکردم
   اینقد ناحق نگو، یکم حق بگو حداقل اینقد ناحق نگو، یکم حق بگو حداقل 
   بچه ها میگفتن اگه بری خونه نمیخونیااا بچه ها میگفتن اگه بری خونه نمیخونیااا     عا رفتی خونه بالاخره عا رفتی خونه بالاخره
 دو ماه نمیتونی بزاری خانواده از دستت آرامش داشته باشن؟ 
   مشکین بخون کم نشی بعد فرد مورد نظر بالاتر شه مشکین بخون کم نشی بعد فرد مورد نظر بالاتر شه اره  
   حالا میرم تو زمان امتحانات حدود یه ماه ازم راحت میشن و غم فراق میکشن حالا میرم تو زمان امتحانات حدود یه ماه ازم راحت میشن و غم فراق میکشن
   فردمورد نظر کیه؟ فردمورد نظر کیه؟
- 
- 
@MitRah کابوس!!    
- 
- 
@Ozan-hs 
 آخآخ  
 وقتی کوچیکن مادراشون خیلی روشون حساسن... ولی وقتی یکم بزرگتر بشن کلا ولشون میکنن.....
 مرغا هم همینطورن.... تا جایی که میدونم.Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ozan-hs 
 آخآخ  
 وقتی کوچیکن مادراشون خیلی روشون حساسن... ولی وقتی یکم بزرگتر بشن کلا ولشون میکنن.....
 مرغا هم همینطورن.... تا جایی که میدونم.ما مرغ داشتیم تخم میزاشتن بعد میشکستن میخوردنش  
- 
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Ozan-hs 
 آخآخ  
 مرغا هم همینطورن.... تا جایی که میدونم.ما مرغ داشتیم تخم میزاشتن بعد میشکستن میخوردنش  

|
 |

شعردانه
شعردانه

خوب بخوابی
 خوب بخوابی