هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zhra8393
ع چقدر خوب مرسیپرستو بابایی نههههه
اصن اون حرف منو بریزید دور اشتباه گفتم
️
-
آقا اینایی که توی کتاب زبان بخش گفتاری رو گفتن یه جوری گفتن انگار یگی دنبالشونه روی سرعت پایین میزاری انگار دندون ندارن
-
@Soniaaa
-
Hhh Hh راجع بهش بگین
@Zhra8393
گونه شخصیتی مدافع کاملاً منحصر به فرد است، زیرا بسیاری از کیفیتهای آن از تعریف صفات فردیاش سرپیچی میکند. هرچند مدافعان اهل همدلی هستند، اما وقتی به محافظت از خانواده یا دوستان نیاز باشد خشن میشوند؛ هر چند آرام و کمحرف هستند، معمولاً افرادی با مهارتهای بهخوبی توسعه یافته و روابط اجتماعی قوی هستند؛ و هر چند به دنبال امنیت و ثبات هستند، ممکن است به میزان قابل ملاحظهای دست به تغییر بزنند، البته تا زمانی که احساس کنند مورد درک و احترام هستند....
شخصیتهای مدافع، به ویژه محتاط، اغلب تا سرحد کمال دقیق هستند، و اگرچه گاهی تعلل میکنند، همیشه میتوان برای انجام به موقع کارها به آنها تکیه کرد. مدافعان مسئولیتهای خود را شخصاً عهدهدار میشوند، به طور مداوم فراتر میروند و هر کاری بتوانند انجام میدهند تا از انتظارات فراتر بروند و دیگران را در محل کار و در خانه شاد کنند......
کامل تر پایین توضیح داده:
https://www.16personalities.com/fa/isfj-شخصیت -
Hhh Hh
نه دیگه
حیف اون عکسایی که انداخته بودم
یه بار که هاردمون سوخت از بچگی تا دهم عکسامون رفت
اینم عکسای یه سال پیش که رفت@Ozan-hs اشکال نداره
من ۲ ۳ بار این اتفاق واسم گوشی و تبلتم افتاده و عکسای قدیمی ازش پاک شده ناراحت نباشید -
@0Farzam0
اون صفحاتی که در مورد واژه ها توضیح میده لازم نیست حفظ کنم یعنی ؟
مثلا اینپرستو بابایی
بپرسید ببینید واقعا شفاهی داره بشینید اینارو هم به نظرم بخونید
چون اگه بلد باشید خیلی بهتر میتونید صحبت کنید مثلا به جای یه پریونت ساده گفتند اگه بگید مثلا ون وی وانت تو استاپ سامتینگ فرام هپنینگ ار از د بوک سد پریونت ....داستان
ولی اگه شفاهی نیست نمیخواد
ولی باید بلد باشید کلی برای کتبی نیازه برای لغات که وصل کنید -
پرستو بابایی نههههه
اصن اون حرف منو بریزید دور اشتباه گفتم
️
@Zhra8393
نه خب راهنمایی خوبی بود باز برای Listening
چون همزمان هر دو رو داریم و هم امتحان ترم اصلی رو -
@Zhra8393
گونه شخصیتی مدافع کاملاً منحصر به فرد است، زیرا بسیاری از کیفیتهای آن از تعریف صفات فردیاش سرپیچی میکند. هرچند مدافعان اهل همدلی هستند، اما وقتی به محافظت از خانواده یا دوستان نیاز باشد خشن میشوند؛ هر چند آرام و کمحرف هستند، معمولاً افرادی با مهارتهای بهخوبی توسعه یافته و روابط اجتماعی قوی هستند؛ و هر چند به دنبال امنیت و ثبات هستند، ممکن است به میزان قابل ملاحظهای دست به تغییر بزنند، البته تا زمانی که احساس کنند مورد درک و احترام هستند....
شخصیتهای مدافع، به ویژه محتاط، اغلب تا سرحد کمال دقیق هستند، و اگرچه گاهی تعلل میکنند، همیشه میتوان برای انجام به موقع کارها به آنها تکیه کرد. مدافعان مسئولیتهای خود را شخصاً عهدهدار میشوند، به طور مداوم فراتر میروند و هر کاری بتوانند انجام میدهند تا از انتظارات فراتر بروند و دیگران را در محل کار و در خانه شاد کنند......
کامل تر پایین توضیح داده:
https://www.16personalities.com/fa/isfj-شخصیتHhh Hh خیلیم عالی
کاملشو میخونم -
Hhh Hh
نه دیگه
حیف اون عکسایی که انداخته بودم
یه بار که هاردمون سوخت از بچگی تا دهم عکسامون رفت
اینم عکسای یه سال پیش که رفت -
پرستو بابایی
بپرسید ببینید واقعا شفاهی داره بشینید اینارو هم به نظرم بخونید
چون اگه بلد باشید خیلی بهتر میتونید صحبت کنید مثلا به جای یه پریونت ساده گفتند اگه بگید مثلا ون وی وانت تو استاپ سامتینگ فرام هپنینگ ار از د بوک سد پریونت ....داستان
ولی اگه شفاهی نیست نمیخواد
ولی باید بلد باشید کلی برای کتبی نیازه برای لغات که وصل کنید@0Farzam0
آره اونو می دونم خیلی مچکرم بابت وقتی که گذاشتید -
@Soniaaa
خودت میگی از کسایی که اشتباشون رو نمیپذیرند بدم میاد
خب تو هم اشتباه کردی بپذیر جانم@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa
خودت میگی از کسایی که اشتباشون رو نمیپذیرند بدم میاد
خب تو هم اشتباه کردی بپذیر جانمگفتم اینو؟
نکردم آخه ولی باشه فقط بحث نکن -
@Zhra8393
نه خب راهنمایی خوبی بود باز برای Listening
چون همزمان هر دو رو داریم و هم امتحان ترم اصلی رو -
وسط خیاطی نشستم دارم برا امتحان اسپیکینگ مشاوره میدم چه انتظاری دارین؟؟؟؟؟؟؟؟
-
@Ozan-hs اشکال نداره
من ۲ ۳ بار این اتفاق واسم گوشی و تبلتم افتاده و عکسای قدیمی ازش پاک شده ناراحت نباشید@Zhra8393
کلی اطلاعات داشتم
مدارک
تدریس های ترم یک
عکسای طبیعت که ثبت کرده بودم و عکسای خانوادگی
واقعا گوشی یکساله چرا باید چنین شه -
@0Farzam0
آره اونو می دونم خیلی مچکرم بابت وقتی که گذاشتیدپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0
آره اونو می دونم خیلی مچکرم بابت وقتی که گذاشتیدمن رو این جمله حساسیت دارم وقتی یکی یه چیزی میگی لطفااااا اینو نگید هر چند هر کسی باشه
ممنون
خوواهش میکنم -
Hhh Hh خیلیم عالی
کاملشو میخونم -
پس بلاک کردی
موفق باشی -
@Soniaaa
الان این (؟؟؟؟؟؟) نشان دهنده اوج عصبانیته