هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a
ترمیم معدل؟ -
@Venus655 اره
-
مروتی معاون امور آزمون های سازمان سنجش گفته ۲۹و۳۰ دی که کنکوره اینترنت کل کشور کامل قطع میشه تا امنیت ازمون به خطر نیوفته
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSeyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مروتی معاون امور آزمون های سازمان سنجش گفته ۲۹و۳۰ دی که کنکوره اینترنت کل کشور کامل قطع میشه تا امنیت ازمون به خطر نیوفته
اگر اجرا بشه خیلی کار خوبی هم هست و به نفع دانش اموزاست، و جلوی تقلب های مجازی رو میگیره
-
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر اجرا بشه خیلی کار خوبی هم هست و به نفع دانش اموزاست، و جلوی تقلب های مجازی رو میگیره
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A چرا حس میکنم پروفت تغییر کرده.. شایدم من کوررنگی گرفتم
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Infinitie-A چرا حس میکنم پروفت تغییر کرده.. شایدم من کوررنگی گرفتم
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey نه
تغییر کرده -
ب نسبت اینکه خودم 9882 تا اعتبار دارم، حس میکنم خیلی ادم خوبیمنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey تایید می کنم
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ب نسبت اینکه خودم 9882 تا اعتبار دارم، حس میکنم خیلی ادم خوبیم
زیاده؟.. ولی خدایی بجز یکیشون ک برا مسخره بازی بود و ب ماجرای ادم خوبه بودن پیتر تو داستان _MILAD_ داده بودم از بقیشون پشیمون نیستم -
زیاده؟.. ولی خدایی بجز یکیشون ک برا مسخره بازی بود و ب ماجرای ادم خوبه بودن پیتر تو داستان _MILAD_ داده بودم از بقیشون پشیمون نیستمنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
زیاده؟.. ولی خدایی بجز یکیشون ک برا مسخره بازی بود و ب ماجرای ادم خوبه بودن پیتر تو داستان _MILAD_ داده بودم از بقیشون پشیمون نیستمشاید باورتون نشه ولی من هر چن وقت درمیون رایای منفیی ک دادمو چک میکنم تا اگ بعضیاشون خیلی بد نبود برشون گردونم.... :|
-
زهرا بنده خدا 2
شما همون بنده خدا ی خودمونی؟نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآمـاج بنده خدای شما کیه؟
همون زهرا بنده خدای قبلییییم
شما کی بودین؟ -
@Ozan-hsMichael Vey آفرین خوب کشیدی
-
Michael Vey آفرین خوب کشیدی
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ozan-hs شبیهتهههه؟؟
-
زیاده؟.. ولی خدایی بجز یکیشون ک برا مسخره بازی بود و ب ماجرای ادم خوبه بودن پیتر تو داستان _MILAD_ داده بودم از بقیشون پشیمون نیستمنوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey کلا رایای منفیو ب کسایی داده بودم ک یا توهین کردن ب من یا اینکه واقعا باهاشون مخالف بودم جوری ک هیچجوره نمیتونستم به بی تفاوت بودن راضی شم
-
@Ozan-hs سلام بر حمید عزیز
خوبم شکر خدا
خودت خوبی؟
راستیتش باید قطعه رو بشنوم و ببینم که میتونم اجراش کنم یا نه
و چون مشغول درسم کمی هم زمان میخوام مثلا کم کم تکمیلش کنمsherlock
سلام ممنونم
دیگه عاشق شدن ناز کشیدن
عجله ای ندارم هر موقع سرت خلوت بود بخونش -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ozan-hs عاشق دلشکسته شدی؟
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لبو ، چغندر قند ،شلغم...
شبهای زمستون -
@Ozan-hs عاشق دلشکسته شدی؟
Michael Vey
میخوام رو سه تار بزنم -
@Ozan-hs شبیهتهههه؟؟
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کدو هم هست...
-
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا توانی در جهان یک رنگ باش
قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده استجالب بود...