بچه های ترمیم معدل بگید
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
بچه ها ی سوال سطح امتحانات ا ترمیم که دارید میدید در چه سطحیه؟ نسبت به سال های قبل سخت تر شده؟ آخه دبیرامون میگفتن همچی به این امتحان دی بستگی داره که سطح نمونه خرداد ما دوازدهما تعیین بشه
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@تجربیا
@ریاضیا -
سلام بچه ها روزتون بخیر
بچه ها ی سوال سطح امتحانات ا ترمیم که دارید میدید در چه سطحیه؟ نسبت به سال های قبل سخت تر شده؟ آخه دبیرامون میگفتن همچی به این امتحان دی بستگی داره که سطح نمونه خرداد ما دوازدهما تعیین بشه
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا@نویسنده-کوچولو سلام بله مفهومی تر و سخت تر شده
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا@نویسنده-کوچولو سلام روزت بخیر
تا اینجای امتحانات که گذشته و ترکشای امتحانا هنوز توی تنمونه (شوخی)
دروس عمومی که دینی و عربی بوده واقعا سطحشون نسبت به سالای گذشته سخت تر شده مقایسه کنی کاملا مشهودهدروس تخصصی هم واقعا ریز تر شدن توی مباحث و اینجوری نیست که فقط مباحث بولد هر فصل مطرح بشه
خلاصه باید بگم، باید خط به خط کتابو بلد باشی
سلامت و بهداشت دیروزم که شاهکار بودو اینو میرسوند که باید همه جای کتابو جوییده باشی
-
خدا بتون صبر بده
-
@نویسنده-کوچولو سلام روزت بخیر
تا اینجای امتحانات که گذشته و ترکشای امتحانا هنوز توی تنمونه (شوخی)
دروس عمومی که دینی و عربی بوده واقعا سطحشون نسبت به سالای گذشته سخت تر شده مقایسه کنی کاملا مشهودهدروس تخصصی هم واقعا ریز تر شدن توی مباحث و اینجوری نیست که فقط مباحث بولد هر فصل مطرح بشه
خلاصه باید بگم، باید خط به خط کتابو بلد باشی
سلامت و بهداشت دیروزم که شاهکار بودو اینو میرسوند که باید همه جای کتابو جوییده باشی
@nbz-alms پس شده ی کنکور در قالب امتحان نهایی🥲
نمیدونم امتحان ادبیات دادید یا نه ولی سطحش به چه شکل بود خودم به شخصه میترسم🥲
دروس حل کردنی مثل ریاضی و فیزیک چطور و غول ماجرا شیمی؟
آخه دبیرامون گفته بودن معمولا اینجوریه که سطح سوالات دی در مقایسه با شهریور و خرداد خیلی آسون تره این سخت باشه خدا خردادمان را بخیر کنه -
@nbz-alms پس شده ی کنکور در قالب امتحان نهایی🥲
نمیدونم امتحان ادبیات دادید یا نه ولی سطحش به چه شکل بود خودم به شخصه میترسم🥲
دروس حل کردنی مثل ریاضی و فیزیک چطور و غول ماجرا شیمی؟
آخه دبیرامون گفته بودن معمولا اینجوریه که سطح سوالات دی در مقایسه با شهریور و خرداد خیلی آسون تره این سخت باشه خدا خردادمان را بخیر کنه@نویسنده-کوچولو سلام شبتون بخیر امتحان ادبیات هفته بعد
بنظر من سطح ریاضی نسبت به سال های قبل تغییر زیادی نکرده بود اما شیمی تغییر داشت و یکم مفهومی تر شده بود اما سوال اسونم داشت
فیزیک شنبه هنوز نرسیدیم بهش
عربی و دینی و سلامت هم همونجور ک گفتن سخت تر بود و کاملا این مشخص بود تو سوالا -
سلام بچه ها روزتون بخیر
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا@نویسنده-کوچولو من که به شخصه قبل امتحانا همیشه نمونه سوالا سال قبل از ۹۹ بع بعد که حل میکنم وبعد میرم سراغ کتاب که مهما پرسوالا رو حل کرده باشم بخوتم اینطوری نبود من فقط ار ریاضیم یکم راضی بودم زیااااد تغیری نداست سوالای تکراری داست ولی بقیه درسا تکراری نبود سطح جدبدی بودن
خوش به حاال کسای که شهریور ترمیم داشتن
-
@نویسنده-کوچولو سلام شبتون بخیر امتحان ادبیات هفته بعد
بنظر من سطح ریاضی نسبت به سال های قبل تغییر زیادی نکرده بود اما شیمی تغییر داشت و یکم مفهومی تر شده بود اما سوال اسونم داشت
فیزیک شنبه هنوز نرسیدیم بهش
عربی و دینی و سلامت هم همونجور ک گفتن سخت تر بود و کاملا این مشخص بود تو سوالا -
@نویسنده-کوچولو من که به شخصه قبل امتحانا همیشه نمونه سوالا سال قبل از ۹۹ بع بعد که حل میکنم وبعد میرم سراغ کتاب که مهما پرسوالا رو حل کرده باشم بخوتم اینطوری نبود من فقط ار ریاضیم یکم راضی بودم زیااااد تغیری نداست سوالای تکراری داست ولی بقیه درسا تکراری نبود سطح جدبدی بودن
خوش به حاال کسای که شهریور ترمیم داشتن
-
S Sunniva marked this topic as a question on
-
S Sunniva has marked this topic as solved on
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا@نویسنده-کوچولو سلام چون عمومی ها دیگه داخل کنکور نیست یکم سطح سوالات نسبت سالهای قبل سخت و مفهومی تر شده. مثلا من خودم روزی که رفتم برای دینی فکر نمیکردم اینجور باشه .
کلا سطح سوالات مثل سالهای قبل نیست.
البته من فعلا فقط عمومی ها رو ترمیم زدم از سطح تخصصی ها خبر ندارم -
@نویسنده-کوچولو سلام چون عمومی ها دیگه داخل کنکور نیست یکم سطح سوالات نسبت سالهای قبل سخت و مفهومی تر شده. مثلا من خودم روزی که رفتم برای دینی فکر نمیکردم اینجور باشه .
کلا سطح سوالات مثل سالهای قبل نیست.
البته من فعلا فقط عمومی ها رو ترمیم زدم از سطح تخصصی ها خبر ندارم -
@Dr_fatimaa وای عمومی ها🥲واقعا باید ترسید از ضریب ی سری دروس ادبیات مخصوصا🥲دینی با اون همه حفظی خدایی کدومشو باید حفظ باشم
؟ زبان با اون لیسینینگش ک عملا چیزی نمیفهمم🥲
@نویسنده-کوچولو
-
بچه ها سلام امتحان امروز چطور بود؟
@دانش-آموزان-آلاء -
S Sunniva has marked this topic as unsolved on
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا@نویسنده-کوچولو
ن والا حس میکنم اصن سطحشون نسبت ب خرداد ۱۴۰۰ ک امتحان دادم تغییری نکرده -
_هوژین_ خب تا ی نمره ۱۶/۱۷ رو همه میگیرن
بحث سر ۲۰ و بالای ۱۹ گرفتنه با توجه به تاثیر قطعی.
که قبلا خیلی راحت تر میشد گرفت تا الان.چون قشنگ ۲/۳نمره رو دارن سخت و جدید میدن@ma-a
هوم