بچه های ترمیم معدل بگید
-
S Sunniva marked this topic as a question on
-
S Sunniva has marked this topic as solved on
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
بچه ها ی سوال سطح امتحانات ا ترمیم که دارید میدید در چه سطحیه؟ نسبت به سال های قبل سخت تر شده؟ آخه دبیرامون میگفتن همچی به این امتحان دی بستگی داره که سطح نمونه خرداد ما دوازدهما تعیین بشه
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
تجربیا
ریاضیا@نویسنده-کوچولو سلام چون عمومی ها دیگه داخل کنکور نیست یکم سطح سوالات نسبت سالهای قبل سخت و مفهومی تر شده. مثلا من خودم روزی که رفتم برای دینی فکر نمیکردم اینجور باشه .
کلا سطح سوالات مثل سالهای قبل نیست.
البته من فعلا فقط عمومی ها رو ترمیم زدم از سطح تخصصی ها خبر ندارم -
@نویسنده-کوچولو سلام چون عمومی ها دیگه داخل کنکور نیست یکم سطح سوالات نسبت سالهای قبل سخت و مفهومی تر شده. مثلا من خودم روزی که رفتم برای دینی فکر نمیکردم اینجور باشه .
کلا سطح سوالات مثل سالهای قبل نیست.
البته من فعلا فقط عمومی ها رو ترمیم زدم از سطح تخصصی ها خبر ندارم -
@Dr_fatimaa وای عمومی ها🥲واقعا باید ترسید از ضریب ی سری دروس ادبیات مخصوصا🥲دینی با اون همه حفظی خدایی کدومشو باید حفظ باشم
؟ زبان با اون لیسینینگش ک عملا چیزی نمیفهمم🥲
@نویسنده-کوچولو
-
بچه ها سلام امتحان امروز چطور بود؟
دانش-آموزان-آلاء -
S Sunniva has marked this topic as unsolved on
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
بچه ها ی سوال سطح امتحانات ا ترمیم که دارید میدید در چه سطحیه؟ نسبت به سال های قبل سخت تر شده؟ آخه دبیرامون میگفتن همچی به این امتحان دی بستگی داره که سطح نمونه خرداد ما دوازدهما تعیین بشه
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
تجربیا
ریاضیا@نویسنده-کوچولو
ن والا حس میکنم اصن سطحشون نسبت ب خرداد ۱۴۰۰ ک امتحان دادم تغییری نکرده -
_هوژین_ خب تا ی نمره ۱۶/۱۷ رو همه میگیرن
بحث سر ۲۰ و بالای ۱۹ گرفتنه با توجه به تاثیر قطعی.
که قبلا خیلی راحت تر میشد گرفت تا الان.چون قشنگ ۲/۳نمره رو دارن سخت و جدید میدن@ma-a
هوم -
_هوژین_ خب تا ی نمره ۱۶/۱۷ رو همه میگیرن
بحث سر ۲۰ و بالای ۱۹ گرفتنه با توجه به تاثیر قطعی.
که قبلا خیلی راحت تر میشد گرفت تا الان.چون قشنگ ۲/۳نمره رو دارن سخت و جدید میدن -
@نویسنده-کوچولو دور از جون
-
@nbz-alms پس شده ی کنکور در قالب امتحان نهایی🥲
نمیدونم امتحان ادبیات دادید یا نه ولی سطحش به چه شکل بود خودم به شخصه میترسم🥲
دروس حل کردنی مثل ریاضی و فیزیک چطور و غول ماجرا شیمی؟
آخه دبیرامون گفته بودن معمولا اینجوریه که سطح سوالات دی در مقایسه با شهریور و خرداد خیلی آسون تره این سخت باشه خدا خردادمان را بخیر کنه@نویسنده-کوچولو
مهم ترین بخش از امتحان ادبیات اینه که تعداد سوالات بیشتر و نمره هر سوال خیلی کمه مثلا 0/25 یا 0/50 هستش برا همین باید بیشتر به ریز نکات توجه کنی و ادبیات رو ریز تر و کامل تر بخونی و اینطور نیست که بگی درس دوم هفتم یازدهم رو حذف میکنم فوقش 18 میگیرم بسمه. توی ادبیات بیشتر به جای خرخون مدلی واژگان بهتره بیشتر از کلمات هم اوا بدونی و اینکه اگر ارایه ها رو بلد نیستی کتاب رو ببند بزار کنار برو تموم ارایه های ادبی سال دوازدهم رو یاد بگیر و بعد با کتاب درس به درس برو جلو و نگران نباش فوقش برا تموم ارایه های سال دوازدهم فوقش با تمرین 20 ساعت وقت میخواد.
پیروز و موفق باشی -
@نویسنده-کوچولو
مهم ترین بخش از امتحان ادبیات اینه که تعداد سوالات بیشتر و نمره هر سوال خیلی کمه مثلا 0/25 یا 0/50 هستش برا همین باید بیشتر به ریز نکات توجه کنی و ادبیات رو ریز تر و کامل تر بخونی و اینطور نیست که بگی درس دوم هفتم یازدهم رو حذف میکنم فوقش 18 میگیرم بسمه. توی ادبیات بیشتر به جای خرخون مدلی واژگان بهتره بیشتر از کلمات هم اوا بدونی و اینکه اگر ارایه ها رو بلد نیستی کتاب رو ببند بزار کنار برو تموم ارایه های ادبی سال دوازدهم رو یاد بگیر و بعد با کتاب درس به درس برو جلو و نگران نباش فوقش برا تموم ارایه های سال دوازدهم فوقش با تمرین 20 ساعت وقت میخواد.
پیروز و موفق باشیAsghar Shakoori در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
@نویسنده-کوچولو
پیروز و موفق باشیخیلی ممنون
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
دوازدهم
دانش-آموزان-آلاء
فارغ-التحصیلان-آلاء
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
تجربیا
ریاضیا@نویسنده-کوچولو برا ترمیم باید به مدرسه خودمون زنگ بزنیم ؟
-
@نویسنده-کوچولو برا ترمیم باید به مدرسه خودمون زنگ بزنیم ؟
Alireza Mousavi در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
سلام راستش من اطلاع ندارم آخه خودمم دوازدهمم
ولی دوستان فارغ تحصیل میگن
فارغ-التحصیلان-آلاء -
Alireza Mousavi در بچه های ترمیم معدل بگید
گفته است:
سلام راستش من اطلاع ندارم آخه خودمم دوازدهمم
ولی دوستان فارغ تحصیل میگن
فارغ-التحصیلان-آلاء@نویسنده-کوچولو پرسیدم ممنون
-
S Sunniva has marked this topic as solved on