هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sunnivareplied to DexterMoreRight on ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib تا حالا اسم رشته رم نشنیدم توضیح میدی یکم
-
Danial.al
حاجی تا بوشهر هزار کییلومتره؟@!
هزار تا رو میتونستم بیام ولی دو هزار تا از توانم خارجه -
Danial.alreplied to DexterMoreRight on ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib این قدر بدبختیم ک الان اتوبوس هم نمیاد باید با اتوبوس ی جا دگ برم و پیاده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_آرام_
نه بابا رو ب موتم -
کاش چند نفر دیگه بودن بازی میکردیم
-
@نویسنده-کوچولو
بهش BPA میگن
کسایی که این رشته رو میخونن کارمند شرکت های خصوصی یا اداره های پلیس میشن تا موقع صحنه های قتل آثار خونو بررسی کنن و چگونگی به قتل رسیدن رو شرح بدن
تو ایران نداریمشون -
@_آرام_
من هستم -
@_آرام_
سلامم چطوری اینجا بازی می کنید جالب شد برام
فقط حقیقت رو میشه جرئت چطوری؟ -
Danial.al
داداش من و تو دقیقا تو تنها نقاطی واقع شدیم که احتمال ملاقاتمون کمتر از صفره چون من حاضرم سلاخیم کنن ولی تو اون گرما پا نزارم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_آرام_
ما نسل سوخته جدیدیم -
@_آرام_
جرئتو فیلم میگیریم میفرستیم -
Danial.alreplied to DexterMoreRight on ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib بوشهر هیچ جز ساحل نداره
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
آدمی که پنجرهاش به بیابان باز میشود را نمیتوانی قانع کنی که بهار نزدیک است، نمیتوانی از زیبایی جنگل حرف بزنی و در عینحال توقع داشتهباشی بفهمد تو داری از چه حرف میزنی.
تفاوتهای دیدگاه آدمها دقیقا یک چنین تقابلیست. تو از دیدگاه خودت به جهان نگاه میکنی و باور نمیکنی جهان برای کسی که مقابل پنجرهی دیگری ایستاده، جور دیگری خودنمایی میکند و در نتیجه؛ هیچ توضیح و تفسیری برای همپوشانی و ادراک و تعامل، کفایت نمیکند.
مگر اینکه تفاوتها را بپذیریم و بی هیچ تلاشی برای قانع کردن آدمها، هرکدام به مسیر خودمان ادامه بدهیم.
طوفان
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to _Aram_ on ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_آرام_
مرسی️
همچنین -
Danial.alreplied to DexterMoreRight on ۱۹ دی ۱۴۰۱، ۱۶:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib کرایه مترو چنده
564581/1000113