هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana
اععع واقعا چرا من ندیدم الان نگاه نی کنم
شرمنده الان بانو هستین یا جناب ؟بانو
-
@Ariana-Ariana
اععع واقعا چرا من ندیدم الان نگاه نی کنم
شرمنده الان بانو هستین یا جناب ؟ -
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی
خدا بد نده -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی خدا بد نده. میگذره چیزی نیست.
آب خیلی خیلی زیاد بخور
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ariana-Ariana
سلام خوب هستین ؟تشکر شما خوبین؟
تو سازکده ویدیو گذشتما حتما ببینید فقط واسه تاپیک شما ضبطش کردم -
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
آره متاسفانه -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی کرونا گرفتی؟
-
Hamed.s دانش آموزان آلاءreplied to Matin Mousavi 1 on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Matin Mousavi 1
هعییی میگذره دیگه این کرونا من رو داغون کرده -
@Elham650
سلام بانو خوب هستی؟ -
@Ariana-Ariana
سلام خوب هستین ؟ -
Matin Mousavi 1 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حامد-صباحی درود. چه خبر
-
Matilda2 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Farhan Honar کجایی رفیق
منم توی غار خودت بپذیر. میخوام برم
-
سلام
خوب هستین؟ -
مِهردُختreplied to Gharibe Gomnam on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ماه ماهانی ببین ای نور چشم
آن او باشی چو باماهان
شویهربار که اینو میخونم
خندم میگیرهما هم یه ماهان داریم
-
M.an سلام.. راستش نمیدونم.. از طرفی ادم دلش میخواد بگه کاش رفع اشکال از همه جا باشه.. از طرفیم فک میکنه اینطوری خیلی شلوغ میشه.. نمیدونم
-
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mo Xo مرسی استیکرشو اضافه کردی،
به کدوم شاخه های علم علاقه مندی؟ -
pouya hosein pourreplied to Mo Xo on ۱۲ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط pouya hosein pour انجام شدهاین پست پاک شده!
پست 564751 از 1000113