هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi خراسان رضوی دیروز یه 1و7 اونم بیرچند اومد! البته شما رو گسل مسل نیستین! اگه بیادش از ترکمنستانی افغانستانی بیاد @dr-bernosi خداروشکر تو این هاگیر واگیر دگه : حوصله زلزله ملزله ندارم  
- 
خیلی وفته منتظریم بیاد ولی نیومده :| اقا ندیدینمون حلال کنین :| 
- 
خیلی وفته منتظریم بیاد ولی نیومده :| اقا ندیدینمون حلال کنین :| @dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خیلی وفته منتظریم بیاد ولی نیومده :| اقا ندیدینمون حلال کنین :| واااای این حرفا چیه دور از جون  اگه اومد ولی خیلی مواظب باشین اگه اومد ولی خیلی مواظب باشین 
- 
خیلی وفته منتظریم بیاد ولی نیومده :| اقا ندیدینمون حلال کنین :| 
- 
@dr-bernosi دکتر من ندیدن خدا حافظ خونه بغلی رو دارن تخریب می کنن خونه حس می کنم الان میاد رو سرم @zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi دکتر من ندیدن خدا حافظ خونه بغلی رو دارن تخریب می کنن خونه حس می کنم الان میاد رو سرم خونه ما از 4 طرف دارن میسازن :| 
- 
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi دکتر من ندیدن خدا حافظ خونه بغلی رو دارن تخریب می کنن خونه حس می کنم الان میاد رو سرم خونه ما از 4 طرف دارن میسازن :| 
- 
8 ریشتر نمیدونین ینی چی که :| ینی خونتون یه بندری درست حسابی بره! یا قر کمر  :| :|
- 
8 ریشتر نمیدونین ینی چی که :| ینی خونتون یه بندری درست حسابی بره! یا قر کمر  :| :|@dr-bernosi وااای ولی جدی جدی فکرشو که میکنم خیلی وحشتناکه 
- 
8 ریشتر نمیدونین ینی چی که :| ینی خونتون یه بندری درست حسابی بره! یا قر کمر  :| :|
- 
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: منکه مردم از استرس شما چی بچه ها؟ استرس !!!!! 
 استرس چی؟استرس درس نخوندن @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: منکه مردم از استرس شما چی بچه ها؟ استرس !!!!! 
 استرس چی؟استرس درس نخوندن 

خو عب نداره ازمون بعدی خوب میخونی
- 
@zahra-m1999 این هفته است قلم؟ 
- 
@zahra-m1999 این هفته است قلم؟ 
- 
@dr-bernosi وااای ولی جدی جدی فکرشو که میکنم خیلی وحشتناکه @اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-bernosi وااای ولی جدی جدی فکرشو که میکنم خیلی وحشتناکه ینی پی ساختمونم دیگه چواب نمیده! فک کنین یه سااختمون 4 طبقه بریزه رو هم! 
- 
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  
 خدای جذابیت 
 خدایا مواظب مردم سرزمینم باش..امینخدای جذابیت 
 چی شده از مدح و ستایش خودت دست ور داشتی به مردم سرزمین دعا میکنی؟   

|
 |

شعردانه
شعردانه