Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. ... ... ....
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

... ... ....

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
22 دیدگاه‌ها 10 کاربران 248 بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • EstelleE آفلاین
    EstelleE آفلاین
    Estelle
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Screenshot_2023-01-13-16-33-39-342_com.android.chrome.jpg
    خدایا به اون خداییت قسم میخورم اگه تراز و درصدو رتبه م بیشتر نشه اگه با برنامه پیش نرم اگه کارام رو روال پیش نره اگه نتونم این بی نظمی رو درست کنم و در نهایت اگه نتونم از دانشگاه علوم پزشکی تبریز تو رشته ی پزشکی قبول شم به جون پدرم که تو این دنیا آدمی رو بیشتر از اون دوست ندارم و به جون مادرم که جونم به جونش بنده و بدون اون یه لحظه ام دووم نمیارم قسم میخورم از هر دوشون بگذرم از این دنیای کثیفی که برام آفریدی بگذرم و خودمو خلاص کنم اگه نمی‌خواستی بهش برسم چرا عشقشو به دلم انداختی ؟میخواستی عذابم بدی ؟ باشه من به حد و اندازه ی کافی زجر کشیدم ولی باور کن بدون اون نمیتونم من براش آفریده شدم از وقتی ۶ سالم بود عاشقم کردی این نهایت ظلمه چنان عشق پایداری به روحم انداختی که شب روزم با اون میگذره
    خودت میبینی دارم تلاشمو میکنم خودت میبینی شب و روز با چنگ و دندون افتادم به جونش ولی نمیتونم ، نمیتونم از پسش بر بیام و تو هم هیچ کاری نمیکنی فقط نشستی و عذاب کشیدنمو نظاره می‌کنی خودت می‌دونی که خودکشی برام کاری نداره و اینو چندین بار بهت ثابت کردم
    دیگه واقعا کم آوردم نمی‌دونم چی کار کنم برنامه میریزم نهایت یه روز بتونم باهاش پیش برم می‌شینم سر کتابم نهایت یک ساعت بتونم بخونم روزی بیشتر از ۴ ساعت مطالعه ندارم در حالی که کار خاصی هم انجام نمیدهم فقط بخاطر درس نخوندم استرس و زجر میکشم ولی باز نمیتونم بخونم شبا از استرس فردا نمی‌خوابم و فردا هم اتفاقی نمی افته و هر روز بد تر از دیروز دیگه واقعا بریدم تو رو خدا یکی بهم بگه چی کار کنم چطوری بخونم چطوری خودمو مجبور کنم بشینم رو کتابو درس بخونم می‌دونم چطوری بخونم کلی راه رو امتحان کردم هیچ کدوم جواب ندادن دیگه به جایی رسیدم که فکر میکنم غیر از خود کشی راه دیگه ای ندارم از بقیه رشته ها. هم متنفرم فقط و فقط پزشکی می‌خوام اونم فقط و فقط دانشگاه علوم پزشکی تبریز
    میدونم خودتون به حد کافی مشکل دارین و بد بختی های من برای خودمه ولی خواهش میکنم اگه راهی بلدید از گفتنش دریغ نکنید @Zahra-HD چیچک

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

lO_OlL T Kourosh MousaviK جزا مادج چیچکچ 6 پاسخ آخرین پاسخ
    6
    • EstelleE Estelle

خدایا به اون خداییت قسم میخورم اگه تراز و درصدو رتبه م بیشتر نشه اگه با برنامه پیش نرم اگه کارام رو روال پیش نره اگه نتونم این بی نظمی رو درست کنم و در نهایت اگه نتونم از دانشگاه علوم پزشکی تبریز تو رشته ی پزشکی قبول شم به جون پدرم که تو این دنیا آدمی رو بیشتر از اون دوست ندارم و به جون مادرم که جونم به جونش بنده و بدون اون یه لحظه ام دووم نمیارم قسم میخورم از هر دوشون بگذرم از این دنیای کثیفی که برام آفریدی بگذرم و خودمو خلاص کنم اگه نمی‌خواستی بهش برسم چرا عشقشو به دلم انداختی ؟میخواستی عذابم بدی ؟ باشه من به حد و اندازه ی کافی زجر کشیدم ولی باور کن بدون اون نمیتونم من براش آفریده شدم از وقتی ۶ سالم بود عاشقم کردی این نهایت ظلمه چنان عشق پایداری به روحم انداختی که شب روزم با اون میگذره
      خودت میبینی دارم تلاشمو میکنم خودت میبینی شب و روز با چنگ و دندون افتادم به جونش ولی نمیتونم ، نمیتونم از پسش بر بیام و تو هم هیچ کاری نمیکنی فقط نشستی و عذاب کشیدنمو نظاره می‌کنی خودت می‌دونی که خودکشی برام کاری نداره و اینو چندین بار بهت ثابت کردم
      دیگه واقعا کم آوردم نمی‌دونم چی کار کنم برنامه میریزم نهایت یه روز بتونم باهاش پیش برم می‌شینم سر کتابم نهایت یک ساعت بتونم بخونم روزی بیشتر از ۴ ساعت مطالعه ندارم در حالی که کار خاصی هم انجام نمیدهم فقط بخاطر درس نخوندم استرس و زجر میکشم ولی باز نمیتونم بخونم شبا از استرس فردا نمی‌خوابم و فردا هم اتفاقی نمی افته و هر روز بد تر از دیروز دیگه واقعا بریدم تو رو خدا یکی بهم بگه چی کار کنم چطوری بخونم چطوری خودمو مجبور کنم بشینم رو کتابو درس بخونم می‌دونم چطوری بخونم کلی راه رو امتحان کردم هیچ کدوم جواب ندادن دیگه به جایی رسیدم که فکر میکنم غیر از خود کشی راه دیگه ای ندارم از بقیه رشته ها. هم متنفرم فقط و فقط پزشکی می‌خوام اونم فقط و فقط دانشگاه علوم پزشکی تبریز
      میدونم خودتون به حد کافی مشکل دارین و بد بختی های من برای خودمه ولی خواهش میکنم اگه راهی بلدید از گفتنش دریغ نکنید @Zahra-HD چیچک

lO_OlL آفلاین
      lO_OlL آفلاین
      lO_Ol
      دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده

@Aye
      اول اینکه اگه امسال نشد خدا سال بعد و نگرفته ازت
      دیرو زود داره سوخت و سوز نداره
      دوم
      اینکه من اونیم که از تراز ۵/۸۰۰یازدهم شروع کردم
      تا خود کنکور به هفت هزار رسیدم
      الان کجام؟
      پشت کنکورم
      قلمچی ملاک نیست
      کار خودتو بکن بی استرس 💕🌷

EstelleE 1 پاسخ آخرین پاسخ
      9
      • _هوژین__ آفلاین
        _هوژین__ آفلاین
        _هوژین_
        دانش آموزان آلاء

سلام عزیزم 🌱
        اینو بخون ببین ب دردت نمیخوره 🙁💙
        https://forum.alaatv.com/post/2943335

6
        • EstelleE Estelle

T آفلاین
          T آفلاین
          Tatlı.oğlan
          ریاضی
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده

@Aye منم امروز ترازم مثل تو شد منم یازدهمم(ریاضی) البته من اصلا نخونده بودم و هدف گذاریم برای ازمون 7 بهمن بود .بعدشم توی ازمون بعدی هفت بهمن از اول کتاب تا جایی که خوندیم پس نگران نباش اونجا جبران میکنی .این ازمون یکی از مهم ترین ازمون هاست واز الان براش بخون چون معلوم میکنه که از اول سال تا الان چی یاد گرفتی.ولی تعداد اشتباهات خیلللللی زیاده یه فکر اساسی بکن برای حل این مشکل . واینکه تحلیل ازمون امروز فراموش نکن که خیلی مهمه و مشکلات تورو مشخص میکنه.موفق باشی

5
          • EstelleE Estelle

Kourosh MousaviK آفلاین
            Kourosh MousaviK آفلاین
            Kourosh Mousavi
            فارغ التحصیلان آلاء

@Aye
            Your browser does not support the audio element.

امیدوارم کمک کننده باشه

"?How did u feel" +
            ".I didn't feel anything"

9
            • lO_OlL lO_Ol

@Aye
              اول اینکه اگه امسال نشد خدا سال بعد و نگرفته ازت
              دیرو زود داره سوخت و سوز نداره
              دوم
              اینکه من اونیم که از تراز ۵/۸۰۰یازدهم شروع کردم
              تا خود کنکور به هفت هزار رسیدم
              الان کجام؟
              پشت کنکورم
              قلمچی ملاک نیست
              کار خودتو بکن بی استرس 💕🌷

EstelleE آفلاین
              EstelleE آفلاین
              Estelle

@Soniaaa
              حرفتون رو کاملا قبول دارم ممنونم ازتون

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • _هوژین__ _هوژین_

سلام عزیزم 🌱
                اینو بخون ببین ب دردت نمیخوره 🙁💙
                https://forum.alaatv.com/post/2943335

EstelleE آفلاین
                EstelleE آفلاین
                Estelle

_هوژین_ ممنون دوست عزیز 🌺

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

_هوژین__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                5
                • T Tatlı.oğlan

@Aye منم امروز ترازم مثل تو شد منم یازدهمم(ریاضی) البته من اصلا نخونده بودم و هدف گذاریم برای ازمون 7 بهمن بود .بعدشم توی ازمون بعدی هفت بهمن از اول کتاب تا جایی که خوندیم پس نگران نباش اونجا جبران میکنی .این ازمون یکی از مهم ترین ازمون هاست واز الان براش بخون چون معلوم میکنه که از اول سال تا الان چی یاد گرفتی.ولی تعداد اشتباهات خیلللللی زیاده یه فکر اساسی بکن برای حل این مشکل . واینکه تحلیل ازمون امروز فراموش نکن که خیلی مهمه و مشکلات تورو مشخص میکنه.موفق باشی

EstelleE آفلاین
                  EstelleE آفلاین
                  Estelle

Mahdi Rezaie الان که دارم فکر میکنم من اصلا واسه این آزمون نخونده بودم تست نزده بودم 😐 نمی‌دونم چرا یهو جو گیر شدم یه چیزای نوشتم
                  ممنون بابت راهنماییت

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

T 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  5
                  • Kourosh MousaviK Kourosh Mousavi

@Aye
                    Your browser does not support the audio element.

امیدوارم کمک کننده باشه

EstelleE آفلاین
                    EstelleE آفلاین
                    Estelle

Kourosh Mousavi ببخشید من یکم هیجانی شدم فکر کنم از عوارض دوران نوجوانیه دیر بروز دادم 😂 یه چیزای نوشتم الان خودم میخونم خجالت میکشم 🤦
                    ولی خدایی خیلی خوب حرف میزنی این ویستون رو سیو کردم هر از گاهی گوش کنم دقیقا مشکل خیلی از ماها همین خودشناسیه خیلی سعی میکنم درست خودم رو بشناسم و با خودم رو راست باشم ولی خوب یکی از سخت ترین کار ها برای آدمایی مثل من که هنوز جنسیت معلومی هم ندارن خیلی سخته
                    ممنونم ازت برات آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم همیشه همینقدر خوب باشی

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

I 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    6
                    • SiliSS آفلاین
                      SiliSS آفلاین
                      SiliS

خداروشکر حل شد

shabechay@

4
                      • SiliSS SiliS

خداروشکر حل شد

EstelleE آفلاین
                        EstelleE آفلاین
                        Estelle

@_POUYA_ ممنون

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • EstelleE Estelle

Kourosh Mousavi ببخشید من یکم هیجانی شدم فکر کنم از عوارض دوران نوجوانیه دیر بروز دادم 😂 یه چیزای نوشتم الان خودم میخونم خجالت میکشم 🤦
                          ولی خدایی خیلی خوب حرف میزنی این ویستون رو سیو کردم هر از گاهی گوش کنم دقیقا مشکل خیلی از ماها همین خودشناسیه خیلی سعی میکنم درست خودم رو بشناسم و با خودم رو راست باشم ولی خوب یکی از سخت ترین کار ها برای آدمایی مثل من که هنوز جنسیت معلومی هم ندارن خیلی سخته
                          ممنونم ازت برات آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم همیشه همینقدر خوب باشی

I آفلاین
                          I آفلاین
                          I_Fatemeh_l

@Aye
                          بنظرم آزمون سنجش شرکت کن
                          سوالاش خیلی خوب و استاندارد هست
                          من دومین آزمون امسال رو ثبت نام کردم برای سنجش بعد همون روزی که آزمون داشتم کرونا گرفته بودم حالم خوب نبود،تو رخت خواب ساعت 9 صبح داشتم آزمون میدادم😂سوالا‌ش اینقدری خوب بود که من که تست هم نزده بودم فقط در سطح کتاب فول بودم به راحتی تونستم جواب بدم و درصدای خیلی خوبیم کسب کردم که خودم شاخم در اومد😂
                          و اینکه اصلا ریسک نکردم و سوال هایی که از جوابش مطمئن نبودمو نزدم، این خیلی کمک کننده بود چون هیچ نمره ای نگیری بهتره نمره منفیه

4
                          • EstelleE Estelle

جزا مادج آفلاین
                            جزا مادج آفلاین
                            جزا ماد
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط جزا ماد انجام شده

@Aye سلام
                            ببین عزیزم اولن که خدا بیشتر از خودتو و پدرو مادرت تو رو دوست داره
                            دومن خدا تو رو برای اینکه دوست داشته و به خودش برسی و بنده ش باشی تو رو خلق کرده سومن اگه چیزی رو بیشتر از خدا دوست داشته باشی خدا اونو اذت میگیره چون حیچ چیز نباید بین شما قرار بگیره .
                            یه نصیحت این جملات انگیزشی هم غلطه خیلی هاش چون کسی که رفتگر شبا تا صبح داره جدول ها رو تمیز میکنه با زیر اون برف بارون داره جون میکنه یه ادم شکست خورده و بدرد نخوری نیست اگه دو روز نباشه که شهر از بوی گند اشغال خفه میشه اگه کشاورز نباشه تو که از گشنگی میمیری و خیلیییییییی شغل دیگه و مطمعن باش تو هم به اون چیزی که لازم داری میرسی حالا دوست داری دکتر باشی اگه خدا بخوا میشی اگر هم نشد نباید که بگی خودمو میکشم امسال نشد سال بعد اگر هم نشد کار به این زیادی همه ی شغل ها مهم هستن و نباید چنین تفکری داشته باشی
                            بعدشم اگه تنها هدفت پزشکی و بگی اگه بهش برسم دیگه تمام نور علا نور باید که بگم اینطوری نیست و بعد از مدتی کم از یادت میره و حیچ خوشحالی بهت دست نمیده
                            هدف هاتو بزرگ کن نه سطحی و نه اشتباهی
                            ادم باید روشن بین باشه
                            زندگی کردن باید هر ثانیه ش زیبا و خوشحال کننده باشه چون کسی تو رو به وجود اورده که خیلی بزرگ و قدرتمنده و خیلی تو رو دوست داره پس زندگی کردن با همچین کسی واقعن که زیباست حیف این زندگی رو نخوای یا نخوای همچین کسیو دوست داشته باشی و باهاش نباشی و به حرفش گوش ندی و هر ثانیه عاشقانه عبادتش نکنی و باهاش حرف نزنی ما همه غرق نعمت وعشقیم اما حیف که در برابرش کور و کر هستیم
                            تا وقی خدا هست دلیلی برای ناامیدی و نارحتی و ترس وجود نداره
                            زندگی کردن خیلی خیلی نعمت بزرگیه
                            خیلی ها ارزوشونه جایه تو باشن
                            تلاشتو بکن بقیه شو بسپار دست خودا اون بهتر از تو میدونه چون اول و اخرو میدونه
                            دعا کن چون حیچ وقت خدا دست بنده شو پس نمیزنه اگه بدردش بخوره که بهش میده اگه نه بهترشو میده

جزا مادج EstelleE 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            6
                            • EstelleE Estelle

_هوژین_ ممنون دوست عزیز 🌺

_هوژین__ آفلاین
                              _هوژین__ آفلاین
                              _هوژین_
                              دانش آموزان آلاء

@Aye
                              💙🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • جزا مادج جزا ماد

@Aye سلام
                                دومن خدا تو رو برای اینکه دوست داشته و به خودش برسی و بنده ش باشی تو رو خلق کرده سومن اگه چیزی رو بیشتر از خدا دوست داشته باشی خدا اونو اذت میگیره چون حیچ چیز نباید بین شما قرار بگیره .
                                یه نصیحت این جملات انگیزشی هم غلطه خیلی هاش چون کسی که رفتگر شبا تا صبح داره جدول ها رو تمیز میکنه با زیر اون برف بارون داره جون میکنه یه ادم شکست خورده و بدرد نخوری نیست اگه دو روز نباشه که شهر از بوی گند اشغال خفه میشه اگه کشاورز نباشه تو که از گشنگی میمیری و خیلیییییییی شغل دیگه و مطمعن باش تو هم به اون چیزی که لازم داری میرسی حالا دوست داری دکتر باشی اگه خدا بخوا میشی اگر هم نشد نباید که بگی خودمو میکشم امسال نشد سال بعد اگر هم نشد کار به این زیادی همه ی شغل ها مهم هستن و نباید چنین تفکری داشته باشی
                                بعدشم اگه تنها هدفت پزشکی و بگی اگه بهش برسم دیگه تمام نور علا نور باید که بگم اینطوری نیست و بعد از مدتی کم از یادت میره و حیچ خوشحالی بهت دست نمیده
                                ادم باید روشن بین باشه
                                زندگی کردن باید هر ثانیه ش زیبا و خوشحال کننده باشه چون کسی تو رو به وجود اورده که خیلی بزرگ و قدرتمنده و خیلی تو رو دوست داره پس زندگی کردن با همچین کسی واقعن که زیباست حیف این زندگی رو نخوای یا نخوای همچین کسیو دوست داشته باشی و باهاش نباشی و به حرفش گوش ندی و هر ثانیه عاشقانه عبادتش نکنی و باهاش حرف نزنی ما همه غرق نعمت وعشقیم اما حیف که در برابرش کور و کر هستیم
                                دعا کن چون حیچ وقت خدا دست بنده شو پس نمیزنه اگه بدردش بخوره که بهش میده اگه نه بهترشو میده

جزا مادج آفلاین
                                جزا مادج آفلاین
                                جزا ماد

جزا ماد ببخشید زیادشد خب حرف برای گفتن زیاده
                                امیدوارم خدا هرچی که به نفعت باشه رو بهت بده و همین کارم میکنه قوربونش بشم❤❤

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • جزا مادج جزا ماد

@Aye سلام
                                  ادم باید روشن بین باشه

EstelleE آفلاین
                                  EstelleE آفلاین
                                  Estelle

جزا ماد چه حرفایی قشنگی میزنی امیدوارم خدا آنقدر محبتشو تو قلبمون زیاد کنه که به چیزایی که گفتی با تمام وجودمان ایمان بیاریم

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  3
                                  • I I_Fatemeh_l

@Aye
                                    بنظرم آزمون سنجش شرکت کن
                                    سوالاش خیلی خوب و استاندارد هست
                                    من دومین آزمون امسال رو ثبت نام کردم برای سنجش بعد همون روزی که آزمون داشتم کرونا گرفته بودم حالم خوب نبود،تو رخت خواب ساعت 9 صبح داشتم آزمون میدادم😂سوالا‌ش اینقدری خوب بود که من که تست هم نزده بودم فقط در سطح کتاب فول بودم به راحتی تونستم جواب بدم و درصدای خیلی خوبیم کسب کردم که خودم شاخم در اومد😂
                                    و اینکه اصلا ریسک نکردم و سوال هایی که از جوابش مطمئن نبودمو نزدم، این خیلی کمک کننده بود چون هیچ نمره ای نگیری بهتره نمره منفیه

EstelleE آفلاین
                                    EstelleE آفلاین
                                    Estelle

@Fatemeh-Hemmati-0 بله شنیدم میگن آزمون سنجش خیلی استاندارده و به سوالای کنکور نزدیکه مشورت میکنم اگه شد همین کارو میکنم
                                    ممنون 🙏

^⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠_⁠^

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • EstelleE Estelle

Mahdi Rezaie الان که دارم فکر میکنم من اصلا واسه این آزمون نخونده بودم تست نزده بودم 😐 نمی‌دونم چرا یهو جو گیر شدم یه چیزای نوشتم
                                      ممنون بابت راهنماییت

T آفلاین
                                      T آفلاین
                                      Tatlı.oğlan
                                      ریاضی

@Aye خواهش میکنم.🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • Anzw 18A آفلاین
                                        Anzw 18A آفلاین
                                        Anzw 18
                                        تجربی

پاشو خودتو جمع کن برادر/خواهر خوب من!
                                        از الان که پایه یازدهمی خودت رو شکست خورده می بینی و حرف از خلاصی از زندگی میزنی؟ اونم فقط بخاطر اینکه درصد زمینت کم شده؟
                                        من آدمی نیستم ک بخواهم نصحیت کنم و یا حتی شعار بدم! ولی به نظرم مهمترین چیزی که شما نیاز داری اینه که راجع ب آزمونت به یک باور خیلی مهم برسی: اینکه شما آزمون رو بخاطر افسوس خوردن نمیدی.... آزمون نمیدی که بفهمی چند نفر ازت جلوترن... درصدات به خاطر این نیستن که تورو از آینده ناامید کنن! فقط به خاطر اینن که تو خودت رو بهتر و بیشتر بشناسی و طبق این خود شناسی برای پیشرفتت تلاش کنی
                                        آزمون میدی تا بفهمی اشکالاتت کجاهان و کدوم مباحث هستن تا با پیدا کردن روش مناسب حل کردنشون تا روز کنکور برطرفشون کنی!
                                        قلمچی آینده تورو تعیین نمی کنه! فقط کمکت می کنه تا بتونی برای کنکور آماده بشی و این آمادگی به دست نمیاد جز با تلاش و درس گرفتن از اشتباهات گذشته برای بهبود آینده... و فراموش نکن که این روند تدریجیه و صبر حوصله می طلبه صبری که قراره تو مسیر کنکور خیلی کمکت کنه

• در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

یاحسین💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • Anzw 18A آفلاین
                                          Anzw 18A آفلاین
                                          Anzw 18
                                          تجربی

اگه درگیری ذهنیتون خیلی زیاده میتونید از ی مشاور کمک بگیرید

• در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

یاحسین💙

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه