هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
اخر ن فیزیکو مث ادم خوندم ن مث ادم نمونه سوال حل کردم ن مانهوا خوندم درست حسابی ن مانگا کشیدم ن حموم رفتم ن هچی 
 خاعک Michael Vey 
 دقیقا چیکار کردی؟
- 
اخرشم فردا مث سگ 5 صب پامیشم تا قبل امتحان همه اینکارارو انجام میدم  
- 
Michael Vey 
 دقیقا چیکار کردی؟@Amir-Reza-Babahabib هیچی  ماکارونی خوردم ماکارونی خوردم 
- 
0-0ftm 
 -7
 جدااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- 
میرم دیوار اگهی میدم اخرش به یک فرد مسلط به همههه دروس خصوصا ریاضی و شیمی نیازمندیم   
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میرم دیوار اگهی میدم اخرش به یک فرد مسلط به همههه دروس خصوصا ریاضی و شیمی نیازمندیم     توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابی توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابی
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 
 -7
 جدااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اره جدا:`) امشب باز بهتره -۳ 
 مگه اونجا سردتر نیست؟0-0ftm 
 -9 الان
 اخه اونجا باید گرم باشه
- 
ببین حداقل کاری ک برا امشب میتونی بکنی اینه ک نمونه سوالارو حل کنی.. حالا ی نمور نقاشیم بکشی  ولی جان من ادامه مانهوارو نخون ازت خواهش میکنم ولی جان من ادامه مانهوارو نخون ازت خواهش میکنم 
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میرم دیوار اگهی میدم اخرش به یک فرد مسلط به همههه دروس خصوصا ریاضی و شیمی نیازمندیم     توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابی توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابی0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میرم دیوار اگهی میدم اخرش به یک فرد مسلط به همههه دروس خصوصا ریاضی و شیمی نیازمندیم     توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابی توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابیاره نمیدونم چرا همچین میشه      ️ ️
- 
@Soniaaa 
 شیمیو که بلدم 
- 
@Soniaaa 
 شیمیو که بلدم @Amir-Reza-Babahabib 
 دو نفر لازم ندارم که فقط ی نفر ://
- 
اقااا اقااا.. مرده کاره هاکن و برو نمونه سوالا رو حل کن و کتابم بخون.. والا. تازه همچی زیرابی طور ی چن چپتر دیگ مانهوا بخون 
 قبول؟
- 
@Amir-Reza-Babahabib هیچی  ماکارونی خوردم ماکارونی خوردم Michael Vey 
 یعنی بجای فیزیک خوندن و تمرین حل کردن و مانگا کشیدن و حموم رفتن ماکارونی خوردی؟؟
 چقدر جا داشتی 
 یه بشقاب ماکارونی منو تا دو روز سیر نگه میداره
- 
اقااا اقااا.. مرده کاره هاکن و برو نمونه سوالا رو حل کن و کتابم بخون.. والا. تازه همچی زیرابی طور ی چن چپتر دیگ مانهوا بخون 
 قبول؟Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اقااا اقااا.. مرده کاره هاکن و برو نمونه سوالا رو حل کن و کتابم بخون.. والا. تازه همچی زیرابی طور ی چن چپتر دیگ مانهوا بخون 
 قبول؟حله داداش.. روتو زمین نمیندارم 
- 
@Soniaaa 
 دست یکی از رفیقامم میگیرم میارم
 ما دو روحیم در یک بدن
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm 
 -9 الان
 اخه اونجا باید گرم باشهبعله  ولی اینجا فقد گردوخاکه:| ولی اینجا فقد گردوخاکه:|
 بزار ی فیلم از دیروز زابل بت نشون بدم

با دمای منفی هشت
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میرم دیوار اگهی میدم اخرش به یک فرد مسلط به همههه دروس خصوصا ریاضی و شیمی نیازمندیم     توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابی توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابیاره نمیدونم چرا همچین میشه      ️ ️@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میرم دیوار اگهی میدم اخرش به یک فرد مسلط به همههه دروس خصوصا ریاضی و شیمی نیازمندیم     توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابی توگروه سوالات و بپرس جوابشو خودت میابیاره نمیدونم چرا همچین میشه      ️ ️  خوبه که خوبه که
 بپرس جدا .درسته بلد نیستیم ولی میگیم 

|
 |

شعردانه
شعردانه