هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Kourosh Mousavi پینتر او د نایتو بالاخره پیدا کردم  
 ولی سایتش فق مخصوص یائوییه اگ میپسندی لینک سایتو بدم اگ ن ک هچی Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Kourosh Mousavi پینتر او د نایتو بالاخره پیدا کردم  
 ولی سایتش فق مخصوص یائوییه اگ میپسندی لینک سایتو بدم اگ ن ک هچی ممنون مرسی صرف شده  
- 
@Danial-al 
 من تازه کارم تو انجمن باز تو دو صباح بیشتر بودی
 میخوای من متن و چرت و پرتا و تگاشو آماده کنم پی وی برات بفرستم خودت بزار
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD من خیلی تمرین کرده بودم من از همون اولش داشتم میخوندمش هر بار هم تست هاشو میزدم ولی انگار بعد یه هفته مخم ریست میشد همه ش میپرید 
- 
@Soniaaa اهاا  
- 
@Zahra-HD داستان عید باید حتما انجام بشه نه؟    
- 
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm خیلی خره این مبحث  خیلیییی 
 احتمال مزخرف ترینه
 زیباییه مثلثاتو مشتقو اینا رو میسوزه میبره اصن0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm خیلی خره این مبحث  خیلیییی 
 احتمال مزخرف ترینه
 زیباییه مثلثاتو مشتقو اینا رو میسوزه میبره اصنمطلب و برای من که خیلی خدب جا انداختن شما رو نمی دونم 
- 
@Zahra-HD داستان عید باید حتما انجام بشه نه؟    @0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD داستان عید باید حتما انجام بشه نه؟    خودت نشون دادی اوضاع رو داوشم  
- 
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Zahra-HD داستان عید باید حتما انجام بشه نه؟    خودت نشون دادی اوضاع رو داوشم  @Zahra-HD    بیا تابع بپرس بیا تابع بپرس
- 
سه بار سه جای مختلفسه تا آدم مختلف وقتی منو با آبجیم دیدن ازم پرسیدن بچته؟=/ 
 چی فک میکنن 
 اخه چرا  
- 
 چی فک میکنن 
 اخه چرا  
- 
@Zahra-HD    بیا تابع بپرس بیا تابع بپرس
- 
@Zahra-HD    روش کار میکنم روش کار میکنم 
- 
 چی فک میکنن 
 اخه چرا  
- 
@Zahra-HD    روش کار میکنم روش کار میکنم 
- 
@Venus655 نمی دونم حالا این هیچی 
 ی نفر تو بانک گیر داده بود ب مامانم شماره میخاست بیاد خواستگاری
 انچنان برخورد کردم باهاش که دیگه  
 بعد از این من حلقه دست میکنم و میگم با پسرخالم که ۳ سالشه نامزد کردم    
- 
- 
@Venus655 نمی دونم حالا این هیچی 
 ی نفر تو بانک گیر داده بود ب مامانم شماره میخاست بیاد خواستگاری
 انچنان برخورد کردم باهاش که دیگه  
 بعد از این من حلقه دست میکنم و میگم با پسرخالم که ۳ سالشه نامزد کردم    
- 
@Venus655   بدبختی اینجاست ک من خودم مامان به نظر میرسم=/ بدبختی اینجاست ک من خودم مامان به نظر میرسم=/
- 
@Venus655   بدبختی اینجاست ک من خودم مامان به نظر میرسم=/ بدبختی اینجاست ک من خودم مامان به نظر میرسم=/

|
 |

شعردانه
شعردانه

هعی
هعی