هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib دفاش خوبه،ولی حملش به جز دیماریا همشون داغونننن
کین که پوکیده
ولاهوویچم اومد یووه و افت کرده
کیه زا هم همینطور -
DexterMoreRight تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط DexterMoreRight انجام شده
Seyed sadegh Razavi
بازیکن که خدایی خیلی داره
دفاع که دیواره
فک کن برمر که بهترین دفاع سری آ شد با بونوچی وسطن
حمله هم کوستیچ و کین و دیماریا و کیه زا و ولاهوویچ
آلگری هم که کلا بدون هافبک بازی میکنه
آلگری نبود یووه یکی از شانسای قهرمانی میشد... -
عآ
اشاره ب فرشتهی مهربونی ک
هر جا میره ازش نور میریزه
اشاره ب خودم:)- پ.ن: نمیتونمش
-
هر کسی رو بخوام ببخشم اونایی که تو مدرسه اینطور اذیت کردن رو هرگز نمی بخشم...
-
وایییییی باورم نمیشه
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut آره اینو خیلی شنیدم
ولی رئیسه نیوکاسل تکذیب کرده همچین چیزیو -
برگام:)
عجب مامان شیر زنی داره جدی -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Reza-Babahabib یووه الکی اومده دوم
نه بازیکن درستی داره
نه مربیه خوب -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
انکار توی بند قرار داد رونالدو هست
که اگه نیوکاسل رفت چمپیونز لیگ بره نیوکاسل -
Michael Vey منم از این اتفاقات واسم میفتاد ما اون موقع دو تا شاگرد اول بودیم و من اصلا از رقابت و داستاناش خوشم نمیومد که بخوام پیگیری کنم فلانی چند نمره بیشتر شد و اینا که بخوام دعوا کنم و این حرفا..
ولی اون خیلی براش مهم بود هر دفعه یه داستانی برام درست میکرد یه روز برگشتم سر کلاس دیدم همه دارن با هم دعوا می کنن نمیدونستم برای چی
دبیر همون موقع اومد یهو این دختره زد زیر گریه و گفت مقصر اینا الهامه گفته بیا ببینیم طرفدارای کدوممون بیشتره
و منی که از هیچی خبر نداشتم و هرگز همچین چیزی نگفته بودم متهم شدم... -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut اونم عالیییییه
جز تاپ فوره لیگه انگلیسه -
کنار یکی از هم نوعان دوستِ عزیزش بودم
شوفاژ:)))
ولی هنوز یخم
اصن گرم نشدم -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
نیوکاسل چیطوره ؟
اصن کی باورش میشد -
زهرا بنده خدا 2 عااای بیا بغلم:*>
-
خب سختتت میدادی که حرص نخورم
-
افسردگی گرفتم
-
سم فقط آب خوردن بودن سوالا و حذف مبحث کردن تو...
-
هوووووف
چقددد طول کشییید
خستهم شددد -
@Venus655 دقیقا.. و کلا تو ابتداییم تمام کلاس بر علیه من بودن.. همشم میگفتن ک اره تو اینو گفتی:| وای.. الان ک بهش فک میکنم قشنگ تمام بدنم میلرزه از عصبانیت.. از دوران ابتداییم و مدرسش و دانش اموزاش و معلماش و مدیرش و همه چیش متنفرم.
-
Michael Vey رسما دروغگویی و تهمته
پست 430208 از 1000113