هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA
تشکر منم خوبم...
درسا باهاتون راه میان یا نه؟!
هیچ وقت یادم نمیره اولین نفری که فالوکردم وقتی وارد انجمن بودم شما بودید
البته با این اکانت نبودم
حالا چرا؟!
چون فکر میکردم فقط شما پست توی جوکیسم میزارید..... میومدم انجمن میومد صفحه شما میخوندمشون@ooo درسا هم که با زبون خوش راه نمیان
آره اون اوایل خیلی بیشتر حال و حوصله داشتم شادکده خیلی پست میذاشتم.
نصف بیشتر بهترین پست هام هم همون شادکدهاست
ولی از یه جایی به بعد دیگه اون حال و حوصله قبل نبود بخاطر همین بیشتر خواننده پست ها شدم -
@Zahra-HD در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه چندتا باکس مقوایی هم اندازه کوچیک داشتین باهاشون چیکار میکردین؟
چیچک @Soniaaa @Hamed-s Michael Vey @نویسنده-کوچولو @0yasin-sh0 @Farhadd @Farhadd @Alba _هوژین_ @ail-valicheki @Matrix @_POUYA_ 0-0ftm Hhh Hh Uranium Kourosh Mousavi SachliKourosh Mousavi همون اورگنایز بهتر بود که
️
ولی میدونی چیه من شارژر و هندزفریم همیشه ی خدا بغل دستمه اصلا یادم نمیاد تو کشو گذاشته باشمش -
@Zahra-HD ی قلب یا ۵ ضلعی میساختم باهاشون و داخلش مجسمه های کوچیک میچیدم یا اینکه از داخل همشون ریسه رد میکردم و یجورایی به عنوان چراغ خواب ازش شبا استفاده می کردم...
کاش میشد چیزی که من مجسم میکنم مجسم کنید -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD حالا اگ شانس مایه..
ای خدا.. کاپلایی ک تو فیلما نشون میدن طرف خیلی جنتلمن و کیوته.. با اینکه جنتلمن و کیوت اصن نمیتونن همزمان باهم رخ بدن و غیر ممکنه ولی نمد چرا اینا هردوشو همزمان دارن:|مثلا اینجورین ک میان طرفو بغل میکنه میگه: ضربان قلبت درست کار نمیکنه
بعد میاد میبوستش دوباره بغلش میکنه میگه: اها حالا درست کار میکنه
بعد من اینجا اینجوریم ک: ما هیچ ما نگاه...
Michael Vey هعی خدا
والا اینطوری که من دارم میبینم تا ابد با ملوان میخوابم شبارو🫥 -
Michael Vey هعی خدا
والا اینطوری که من دارم میبینم تا ابد با ملوان میخوابم شبارو🫥@Zahra-HD منم با مون
-
البته من کلا از تخت دو نفره بدم میاد.. اگ ی درصد ازدواج کردم دو تا تخت ی نفره میگیرم هرکی رو تخت خودش:|
-
@Zahra-HD خوبه
خیلی قشنگ میشه
-
@Zahra-HD همینننننننننننننن دیگ همینننن
پادشاه مملکت با اون همه ابهت میاد عاشق میشه بعد تو فق میخوای از شدت کیوتیش بری عهد چوسان لپشو بکشی برگردی:|Michael Vey
الان اینو ببنین تو آخه🫠
-
@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی خبر خود مسلط باشیم
و به زندگی غیر عادی مون ادامه بدیمهمینقدر مسلط
-
@Zahra-HD منم با مون
Michael Vey بیا بریم پرنیا
اینجا دنیای ما نیس🥲 -
دوستم نمیتونه کارتشو بگیره🥲عکسش قابل بهره برداری نبوده
بدبخت باید بیفته دنبال درست کردنش
-
البته من کلا از تخت دو نفره بدم میاد.. اگ ی درصد ازدواج کردم دو تا تخت ی نفره میگیرم هرکی رو تخت خودش:|
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خوبه مثل صداسیما بچه دار بشید باحاله
-
دوستم نمیتونه کارتشو بگیره🥲عکسش قابل بهره برداری نبوده
بدبخت باید بیفته دنبال درست کردنش
@Matrix
اگه خیلی گیر کرد بفرس به من اوکیش کنم