هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Veyreplied to پرستو بابایی on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی فرزانگان قائمشهر
-
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ️️
-
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بخشی از اطلاعیه سنجش
@Soniaaa
matrixe
@Farhadd️ ادارات؛ مدارس و دانشگاههای استان تهران فردا یکشنبه تعطیل شد
تعطیلی امتحانات منوط بر اعلام واحد.
ستاد مدیریت بحران تهران: تمامی ادارات، دانشگاهها و مدارس در روز یکشنبه ۲۵ دیماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
همچنین، امتحانات پایه دوازدهم طبق برنامه برگزار خواهد شد و تصمیمگیری امتحانات دانشگاهها برعهده واحد دانشگاهی است.
️توجه : در ارتباط تعطیلی یا برگزاری امتحانات باید ریاست دانشگاه تصمیم گیری کنند که هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده ، است .
به ما بپیوندید.
گذاشتن برامون...
میشه مامممم تعطیل شیمممم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
این روزا دیگه باید عازم بشم -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
درمورد امتحان تاریخ
ما مجازی بودیم
معلممون ۴۹ تا سوال داد یکساعت وقت
بنده نصف کتابو
داداشم نصف دیگه کتابو
فقط روخوانی کردیم که وقتی سوال رو دیدیم به چشممون آشنا بیاد زودی جوابشو پیدا کنیم
و هردومون ۲۰ گرفتیم -
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Michael Vey on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zahra.HD عای خادااااااااااااااااا.. چ سریالیه؟ :*>
اقای ملکه دیدی؟ من خودم ی قسمتشو دیدم و پااره شدمنه ندیدم ولی اینم میگن مثل اونه
ممنوعیت ازدواج
اخراشه دیگه..
تو همون قسمت های اول دختر رو آماده کردن واسه شاه
اصلا یه وضعی -
Seyed sadegh Razavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to Younes.D.IUT on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut گنگ بالا
-
@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
@Alba
تناقضتو کانال شهرمون گذاشت ک اون شهرا تعطیله
-
Michael Veyreplied to پرستو بابایی on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی مدرسه ما وضعش از مدرسه دولتیم بدتره فق اسمش فرزانگانه خاک تو سر... ی مدیر پول پرست داریم گند زده ب مدرسه
فک کن فرزانگان باشی تو کلاس ماژیک نداشته باشین:| -
گشنمه
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Younes.D.IUT on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Y-D-iut
اون وقت زمانی که مجازی بود من نهم بودم که امتحان ها حضوری شد خدایا بدشانسی بیشتر از این ؟؟؟؟ -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Zahra.HD واوووووووووووووووو
اقای ملکه هم ببین باحاله -
DexterMoreRight تجربیreplied to Seyed sadegh Razavi on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Seyed sadegh Razavi
اِل کچلیکو -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
ما هم مشکل کمبود ماژیک داریم همیشه ،معلما بچه ها رو میفرستم دفتر که ماژیک بیارن بعد مدیرمون یادمه یه بار گفت یه ها کن ماژیک دوباره کار می کنه -
یادم باشه بعد رتبه شدن آقای ملکه رو ببینم...
-
الان یه نفر منو روشن کنه🥺
کد دانش آموزی دارین شما؟!
هی گفتم نگران نباشین حالا می بینم نه باید نگران باشیم -
Michael Veyreplied to پرستو بابایی on ۲۴ دی ۱۴۰۱، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی هعی.. بعد فک کن مدرسمون کوچش اسفالت نیس.. کلا گلیه.. :>>>
-
هییی روزگار لااااناتی به قول داشمون
چرا زودی گذشتی آخه بی انصاف
چرا اینقد بعضیا بی معرفت شدن هان
جواب منو بده بی معرفت 🥺 -
@_POUYA_ ببین ببین
570522/1000113