دوستان کنکوری
-
دقت کنید
بچه ها کارتتون رو دقیق بخونید ببینید مشکلی نداره چون برا من مشکل داشت گفتم شمام دقت کنید شاید حواستون نبوده اشتباه کردید
-
@R-Aa یسوال من فارغ التحصیل هستم جلوی کد دانش اموزی نوشته صفر
این الان مشکله یا نه؟ گیج شدم من -
دوستان کسی برای این کد دانش اموزی صفر نپرسیده و راه حلی براش پیدا نکرده من هر جا زنگ میزنم کسی جواب نمیده
@R-Aa
@_POUYA_
@تجربیا -
@نویسنده-کوچولو
-
@نویسنده-کوچولو
Michael Vey مرسی پرنیا🥰
من فکر میکردم مثل کارت های ورود به جلسه مدرسس -
دوستان کسی برای این کد دانش اموزی صفر نپرسیده و راه حلی براش پیدا نکرده من هر جا زنگ میزنم کسی جواب نمیده
@R-Aa
@_POUYA_
@تجربیا -
دقت کنید
بچه ها کارتتون رو دقیق بخونید ببینید مشکلی نداره چون برا من مشکل داشت گفتم شمام دقت کنید شاید حواستون نبوده اشتباه کردید
@R-Aa سلام برا شما چه مشکلی داره
-
@R-Aa سلام برا شما چه مشکلی داره
mahan smaili من یه موردی داشتم برا سربازی باید اینجا درستش میکردم هم یه مورد دیگه تو دیپلم
-
@R-Aa
@_POUYA_
@تجربیاAinoor
سلام من قبل از اینکه بفهمم مشکل سراسریه درخواست دادم به سایت سنجش گفتم اینجوره جواب درستی بهم ندادن فقط همون موارد زیر کارت ورود به جلسه رو برام کپی کردن فرستادنبعد از یه مشاور پرسیدم گفت اگه ت استانتون اداره ها باز شدن برو اموزش پرورش برات درست کنن اگه نه که روز چهارشنبه ساعت 8.30تا 11 یا 2-5 ( ساعت دقیقش یادم نی)برو باجه ی رفع نقص ( برای من همون حوزه ایی که میخوام کنکور بدمه فک کنم برای بقیه هم همین باشه ) بهشون بگو برات درست کنن