هر کی یه گزاره

-
@_POUYA_
بله دقیقا ! -
@_POUYA_
حالا چون گیر دادی ، همه ی قسمت های لوله گوارش هم ماهیچه صاف ندارن .دهان ،یک سوم ابتدایی مری ماهیچه مخطط دارن! .. -
@_POUYA_
حالا چون گیر دادی ، همه ی قسمت های لوله گوارش هم ماهیچه صاف ندارن .دهان ،یک سوم ابتدایی مری ماهیچه مخطط دارن! .. -
پرستو بابایی سلام بنظرم این گزارت درسته
دوستمون ویروس اچ آی وی رو خوب مثال زدن ببین اینترفرون نوع یک کار نداره به این که علام داره بیماری یا نه اصن کار نداره به اینا کافیه ویروس وارد سلول بشه تا این ژن در سلول بیان شه و تولید پروتیین اینترفرون یک کنه@R-Aa
همینطوره منم همین نظر رو دارم ولی خب نمی دونم چی بگم ... -
@R-Aa
همینطوره منم همین نظر رو دارم ولی خب نمی دونم چی بگم ...پرستو بابایی مگه غلط گرفته ؟
-
پرستو بابایی مگه غلط گرفته ؟
@R-Aa
بله -
@R-Aa
بلهپرستو بابایی چ کتاب تستی ؟
-
پرستو بابایی چ کتاب تستی ؟
@R-Aa
خط فکری دکتر عمارلو -
@R-Aa
بلهپرستو بابایی چیزی که نوشتی با اون چیزی که دیدی مطمعنی یکی هست
-
پرستو بابایی چیزی که نوشتی با اون چیزی که دیدی مطمعنی یکی هست
@R-Aa
بله مطمئنم
حالا اگه تست رو پیدا کردم حتما میفرستم -
@R-Aa
خط فکری دکتر عمارلوپرستو بابایی والا هرچیم فکر کنی ایدز میطونه این گزاره رو درست کنه نمدونم چرا غلط گرفته من باشم درست میگیرم
-
@R-Aa
بله مطمئنم
حالا اگه تست رو پیدا کردم حتما میفرستمپرستو بابایی دکتر خط فکریش, خط فکریمونو بهم ریخت اصن
-
پرستو بابایی دکتر خط فکریش, خط فکریمونو بهم ریخت اصن
@R-Aa
-
پرستو بابایی والا هرچیم فکر کنی ایدز میطونه این گزاره رو درست کنه نمدونم چرا غلط گرفته من باشم درست میگیرم
-
@R-Aa بنظر منم درسته دوستان گفتن مگر اینکه خود ترشح اینترفرون علامت باشه ولی ته دلم راضی نیستش
-
@Er گیر دادن نیست ، هدف تاپیکه باهم بریم بالا
،
باید اضافه کنم طبق سوال ۹۸ کنکور یا ۹۹ ماهیچه های اسکتی لوله گوارش ( بعد حلق)=> چه اسکلتی باشه چه صاف همشون رو حلقوی در نظر گرفته@_POUYA_
متن کتاب میگه که ماهیچه های صاف لوله گوارش به صورت طولی یا حلقوی هستن ولی یه چیزی که هس اینه که این طولی یا حلقوی بودن بر اساس چگونگی قرارگیری تارهاشون هست ..
ولی یه نوع لفظ حلقوی دیگه هم هست که اون بر اساس شکل ظاهری ماهیچه است مثلا قسمت ابتدای مری ماهیچه اسکلتی هست که چون مری کلن به شکل یک لوله و یا حلقه اومده پایین میگیم آره ظاهر حلقوی داره که این با اون ماهیچه طولی و حلقوی کاملا متفاوته
که اون تست کنکور هم احتمالا این منظورش بوده یعنی شکل کلی ماهیچه ! -
@_POUYA_
متن کتاب میگه که ماهیچه های صاف لوله گوارش به صورت طولی یا حلقوی هستن ولی یه چیزی که هس اینه که این طولی یا حلقوی بودن بر اساس چگونگی قرارگیری تارهاشون هست ..
ولی یه نوع لفظ حلقوی دیگه هم هست که اون بر اساس شکل ظاهری ماهیچه است مثلا قسمت ابتدای مری ماهیچه اسکلتی هست که چون مری کلن به شکل یک لوله و یا حلقه اومده پایین میگیم آره ظاهر حلقوی داره که این با اون ماهیچه طولی و حلقوی کاملا متفاوته
که اون تست کنکور هم احتمالا این منظورش بوده یعنی شکل کلی ماهیچه ! -
این پست پاک شده!