هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
Seyed sadegh Razavi آره همین انزو فرناندز 
 میدونی مثل گذشته نمیشه یه بازیکن بمب خرید مثل زیدان یا رونالدو
 باید همونایی که استعدادشان خوبه و از لحاظ تکنیکی و تاکتیکی با تیم هماهنگ میشن رو خرید
 الان چند ساله یونی کالافات بازار رو داره شخم میزنه و یه سری بازیکنا برا کاستیا گرفته یه سری هم برای تیم اصلی و بیشترشونم کارآمد بودن@AMIR-RAMOS-BARDIA حق پرومکس،دقیقا حاجی     نسل فوتبال چون در حال تغییره،دیگه بازیکن بزرگ در حد مسی و رونالدو که فوق ستاره باشن فعلا نیست نسل فوتبال چون در حال تغییره،دیگه بازیکن بزرگ در حد مسی و رونالدو که فوق ستاره باشن فعلا نیست
 درنتیجه باشگاها رفتن سراغ استعداد و نبوغ،مثه همین انزو فرناندز،مثه گاوی و پدری،یا تو رئال مثه کاوامینگا،و یا بازیکنای دیگه مثل لیائو و ....
- 
@Venus655 چه سرعت عملی 
 چه بانمک شده  
 چقد برفففففف
 مشمشمشمشمشمشمشمش
- 
@_POUYA_ فعلا کمه؟:/ 
 خدایا پس منو به راه راست هدایت کن
- 
@AMIR-RAMOS-BARDIA 

ببیییین دقیقا حس خوشحالیم مساوی با همونه  
- 
@Venus655 چه سرعت عملی 
 چه بانمک شده  
 چقد برفففففف
 مشمشمشمشمشمشمشمش
- 
@Unique-scientist رئال همونطور که امیر مسعودم گفت،یه سری تعمیرات نیاز داره Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Unique-scientist رئال همونطور که امیر مسعودم گفت،یه سری تعمیرات نیاز داره من فوش اونی میدادم ک اودی رو داد آرسنال رئال فق ی چپ پا کم داره 
- 
@Venus655 🥺عزیزم 
 حالا اینجا ۲ ساعت اومد اصلنم نشست روی زمین   
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  خیلی فسقلیه 🥺  
 دوستش دارم 
 شال و کلاهشو خودم بافتم 
 @Matrixبرای هویج هم خلاقیت به خرج دادم  
- 
منم سرماخوردم   
- 
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Unique-scientist رئال همونطور که امیر مسعودم گفت،یه سری تعمیرات نیاز داره من فوش اونی میدادم ک اودی رو داد آرسنال رئال فق ی چپ پا کم داره @Danial-al آره راستی اودگارد محصول آکادمیه رئال هم بوده   
- 
@Venus655 🥺عزیزم 
 حالا اینجا ۲ ساعت اومد اصلنم نشست روی زمین   
- 
@Venus655 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  خیلی فسقلیه 🥺  
 دوستش دارم 
 شال و کلاهشو خودم بافتم 
 @Matrixبرای هویج هم خلاقیت به خرج دادم  @Venus655 دماغش متناسب با جثشه   
- 
@Venus655 دماغش متناسب با جثشه   
- 
@Danial-al آره راستی اودگارد محصول آکادمیه رئال هم بوده   Seyed sadegh Razavi رئال ی دونه کانسلو و فودن میخواد همین  
- 
نیاز ب ی ابزاری دارم ک صدای حصین رو وارد جریان خونم کنه    ️ ️
- 
@Venus655 من اصن بلد نیستم ادم برفی درست کنم   
- 
@Venus655 من اصن بلد نیستم ادم برفی درست کنم   
- 
@Danial-al 
 رپره داش

|
 |

شعردانه