من میتوانم
-
بچه ها بنظر شما ازالن قلم چی بنویسم . زود نیس؟؟؟
یکی هم بگه من چجوری این فضای مجازی رو ترک کنم . روش دارین؟؟
@حامیان-آلاء-مشاور @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
@حامیان-آلاء-مشاور @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءفادیا ۱۵ سالتونه...فکر کنم به نظام قدیم ما میشین سوم راهنمایی الی! اول دبیرستان اونجاها...اگر اشتباه نکنم...
برای قلم چی که بستگی به خود فرد داره
بعضیها ۱ سال شرکت میکنن نتیجه ی عالی
بعضیها میبینین از ابتدایی و راهنمایی میرفتن نتیجه عالی
بالعکسش هم هست...مهم مهارت تست زنی هست
.....
فضای مجازی هم که شدیدا اعتیاد آوره
نمیشه یک دفعه ترکش کرد...
کم کم...شما مثلا ۱۰ بار روزی میاین گوشیتون رو چک میکنین
روز بعد ۹ بار...بعد ۸ بار...بعد ...
یا طی یک زمانهای خاص مثلا ظهر و عصر و آخر شب
همینطوری آهسته آهسته و کم کم پیش برید
انشالله که بتونین
-
@حامیان-آلاء-مشاور @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءفادیا در من میتوانم گفته است:
@حامیان-آلاء-مشاور @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءکیفتو بکن....ریاضی قوی باش....قلمچی رو هم رفتی برای تفریح برو البته اگه از درس خوندن بتونی لذت ببری
-
فادیا در من میتوانم گفته است:
@حامیان-آلاء-مشاور @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاءکیفتو بکن....ریاضی قوی باش....قلمچی رو هم رفتی برای تفریح برو البته اگه از درس خوندن بتونی لذت ببری
@njzamin در من میتوانم گفته است:
زیاد زیاد میشناسم کسایی که تو راهنمایی قوی بودن توی کنکور هیچ شدن و برعکس/// ببین خسته شدن اینا معنی نداره......ولی سعی کن ازراه اصلی دور نشی....لازمم نیست به طور کلی از فضای مجازی دور بشی....من جای تو بودم درس اگه میخواستم بخونم ریاضی میخوندم....بقیه رو پاس میکردم....البته مثل همیشه درس ریاضی خوندنم این طوری میخوندم که بر میداشتم ریاضی سال های بعدی رو میخوندم خیلی به من حال میداد این کار......موفق باشی خواهر....
-
من اینسری اگ ازاین هفته هم نتونم داغون میشم....
-
فادیا ۱۵ سالتونه...فکر کنم به نظام قدیم ما میشین سوم راهنمایی الی! اول دبیرستان اونجاها...اگر اشتباه نکنم...
برای قلم چی که بستگی به خود فرد داره
بعضیها ۱ سال شرکت میکنن نتیجه ی عالی
بعضیها میبینین از ابتدایی و راهنمایی میرفتن نتیجه عالی
بالعکسش هم هست...مهم مهارت تست زنی هست
.....
فضای مجازی هم که شدیدا اعتیاد آوره
نمیشه یک دفعه ترکش کرد...
کم کم...شما مثلا ۱۰ بار روزی میاین گوشیتون رو چک میکنین
روز بعد ۹ بار...بعد ۸ بار...بعد ...
یا طی یک زمانهای خاص مثلا ظهر و عصر و آخر شب
همینطوری آهسته آهسته و کم کم پیش برید
انشالله که بتونین
-
-
زیاد زیاد میشناسم کسایی که تو راهنمایی قوی بودن توی کنکور هیچ شدن و برعکس/// ببین خسته شدن اینا معنی نداره......ولی سعی کن ازراه اصلی دور نشی....لازمم نیست به طور کلی از فضای مجازی دور بشی....من جای تو بودم درس اگه میخواستم بخونم ریاضی میخوندم....بقیه رو پاس میکردم....البته مثل همیشه درس ریاضی خوندنم این طوری میخوندم که بر میداشتم ریاضی سال های بعدی رو میخوندم خیلی به من حال میداد این کار......موفق باشی خواهر....
-
-
همه آلاییا میتونن به خواستشون برسن!ما همه میتونیم
-
فکر کنم این تاپیک و تاپیک https://forum.alaatv.com/topic/8376/رتبه-های-تک-رقمی-کنکور مکمل خوبی باشن اما بالاخره دیگه رقابت همیشه هست
revival اسمو عوض میکنین یه ندا بدین :|
گرد گیری :|
-
بزرگی توی همه ی ما هست
اما این برامون خیلی راحت تره که بخوایم بزرگی رو تو بقیه نگاه کنیم تا این که اونو بگیریم و برای به دست آوردنش تلاش کنیم!
خیلی سخته برات اینکه بخوای برای دکتر یا مهندس شدن قانونمند باشی، صبحا از خوابت بزنی یا خودتو مجاب کنی که چند ساعت بیشتر بخونی؛ اما این برات خیلی راحت تره که یه مهندس موفقو ببینی و پیش خودت بگی دمش گرم!
فرق تو چیه با اون؟ فرقش خواستنه! اون تلاش کرد و تونست به همچین جایی برسه که تو اونو تو این موقعیت ببینی و خیلی شیک و مجلسی بگی دمش گرم!
این راحت تره برامون که چیزی که خودمون از آیندمون تصورمونه رو توی بقیه ببینیم تا تو خودمون. بخاطر همینه بیشتر موقعا غر میزنیم که این چه وضعشه!
همه چیز من و تو شگفت انگیزه! اما چرا ازش استفاده نمیکنیم؟ چرا میخوایم راه ساده تر رو همیشه انتخاب کنیم؟! چرا وقتی که یه مسئله میبینیم که راه حل طولانی داره میذاریمش کنار یا میگردیم دنبال راه حل ساده تر؟! خب شاید سختی رو به خودمون عادت ندادیم و همش عادت کردیم که هر چیزی یه راه حل ساده تر داره.
چرا تصمیم میگیریم که شگفتی درونمون رو خفه کنیم و علیهش باشیم تا اینکه بریم کمکش کنیم تا ما رو از وضعی که خودمون ازش ناراضی ایم دربیاره؟!
من و تو شگفتی هایی داریم که الان اگه رو بشن، مطمئن باش چیزی رو میبینی که شاید اون موقع هم باور نکنی این خودتی! نباید عجایبت رو بذاری آخرکار و دیقه 90 که همه فعال شدن، تو هم بری سراغشون! اون موقس که میفهمی تو چه موجودی بودی و چیکارا میتونسی بکنی!
تا کی میخوای بگی فردا دیگه حله! این برامون یه عادت شده که بگیم فردا! همین فردا اگه این عادتتو کنار نذاری یواش یواش به این سمت میری که میگی فردا زندگیمو شروع میکنم! اگه از یه روزی شروع نکنی، تغییر دادنش دیگه سخت و سخت و سخت تر میشه! مثل نیکوتین بدنت بهش عادت میکنه و هر روز همونطوری میشی! اون چیزی که از آیندت تو ذهنته، اینکه یه دانشجوی موفق باشی که صبحا ساعت 6 بلند میشه و میره یه نیم ساعت ورزش میکنه و بعد میاد صبحونشو میخوره و یه دوش میگیره و میره دانشگاه و یا اینکه یه ادم منظم و شیک باشی، اینا همش نیاز به این داره که تو امروز همین چیزایی که میخوای تو آینده باشی رو شروع کنی! وگرنه هیچ کسی یه شبه نشده دانشمند!
امروز تویی و این موقعیتت و مشخص نیست فردا چی بشه! پس معطل چی هستی؟! اصلا فکر کن امروز روز آخر دنیاس! چرا تو داری تلف میکنی وقتتو؟! چرا وارد بازی نمیشی!؟ چرا حس میکنی کم میاری؟! کی گفته تو کم اوردی؟ این حرف خودته که میخوای خودتو اروم کنی که نمیشه! امروز این حق توعه که بلند شی و دست به کار شی و بفهمی وقتی که میتونی 120 درصد انرژیتو یا بیشترشو بذاری رو کار کردن، چه چیز عجیبی درست میشه که وقتی اخر شب به کارنامه ی روزت نگا بکنی، از خوشحالی دوباره بری سمت کارت! این حقته الان این انرژی رو به دست بیاری!
بسه، این همه روز گذشت! دیگه به عقب نگا نکن، هیچ چیزی از دست تو ساخته نیست، تو دیگه نمیتونی برگردی عقب و کاری بکنی! اما میتونی کاری بکنی که امروزت نشه گذشته ای که ازش افسوس بخوری!
چیزی که از آینده میخوای انقد باید برات واضح و روشن باشه وقتی که سرتو از بالشت برداشتی، مستقیم توی آیندت باشی! آیندت همین امروزیه که تو میشینی و درستش میکنی نه چیزی که توی ذهنت ازش ساختی! آینده تصور کردن نیست، آینده کار کردنه!
اینو به خودت بفهمون که اشتباه کردی، ولی باید از این به بعد دیگه اشتباه نکنی! از خودت ناراحت نباش که گذشتت خراب بوده یا خرابش کردی، الان یه راهی جلوته که میتونی اونجوری که دلت میخواد بسازیش!
تو میتونی انجامش بدی، همه اینو میدونن، خودتم باورش کن!
-
فکر کنم این تاپیک و تاپیک https://forum.alaatv.com/topic/8376/رتبه-های-تک-رقمی-کنکور مکمل خوبی باشن اما بالاخره دیگه رقابت همیشه هست
revival اسمو عوض میکنین یه ندا بدین :|
گرد گیری :|
-
بخند : )
اره بابا بخند، غم و غصه و قصه رو همه دارنبرای چند لحظه بخند تا انرژی سلولات بره بالا
به خدا کار سختی نیستش، میخوای یکم ماهیچه های صورتتو منقبض کنی دیگه
حالا که نمیخندی اینو ببین تا بخندی : )
http://s9.picofile.com/file/8298090484/video_2016_12_07_22_33_34.mov.html
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
اره بابا بخند، غم و غصه و قصه رو همه دارنبرای چند لحظه بخند تا انرژی سلولات بره بالا
@دانش-آموزان-آلاء -
@دانش-آموزان-آلاء@Amir-Bernousi
خنده مُسریه :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
تنها مُسری خوب دنیا
عالی بود