هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fatemeh-Hemmati-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Matrix دقيقا منم کلاس هفتم روی ی دختری که کلاس نهم بود کراش زده بودم  بعد اخرم باهاش دوست شدم هنوزم باهاش دوست شدم بعد اخرم باهاش دوست شدم هنوزم باهاش دوست شدم  رو دخترا کراش میزنید؟  مرسی سوال منو پرسیدی نخواستم تایپ کنم    @MitRah   
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fatemeh-Hemmati-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Matrix دقيقا منم کلاس هفتم روی ی دختری که کلاس نهم بود کراش زده بودم  بعد اخرم باهاش دوست شدم هنوزم باهاش دوست شدم بعد اخرم باهاش دوست شدم هنوزم باهاش دوست شدم  رو دخترا کراش میزنید؟  مرسی سوال منو پرسیدی نخواستم تایپ کنم    @MitRah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fatemeh-Hemmati-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Matrix دقيقا منم کلاس هفتم روی ی دختری که کلاس نهم بود کراش زده بودم  بعد اخرم باهاش دوست شدم هنوزم باهاش دوست شدم بعد اخرم باهاش دوست شدم هنوزم باهاش دوست شدم  رو دخترا کراش میزنید؟  مرسی سوال منو پرسیدی نخواستم تایپ کنم    خواهش میکنم   
- 
@_آرام_      خوشبختم خوشبختم
- 
@_آرام_      خوشبختم خوشبختم@Matrix من هم همینطور   ️ ️
- 
@_POUYA_    
 نمی دونست اما بهش گفتم با یه استیکر جمعش کرد 
- 
@_POUYA_ بلی استاد 
- 
@_POUYA_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Fatemeh-Hemmati-0   نگو .. نگو ..
- 
@_POUYA_ چرا  
- 
شبتون بخیر  
 خوش گذشت بعد مدت ها تودلی...
- 
@_POUYA_    
 نمی دونست اما بهش گفتم با یه استیکر جمعش کرد 
- 
@_آرام_ شبت بخیر  
- 
به مرحله از زندگی رسیدم ک راضیم یکیو استخدام کنم بجای من بقیشو ادامه بده ... 
- 
@_آرام_ شبت بخیر   
- 
@MitRah واسه منم اولش دست نیافتنین 
 با ترفند میشن دست یافتنی 
- 
@_POUYA_    
- 
@_POUYA_ منم ماست  
- 
@_POUYA_ چرا  
-