هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ناخنم شکست  @Soniaaa حتی همینم تقصیر توعه  من معذرت میخوام    این وضعتو برنمیتابم اصلا   خودمم برنمیتابم   
 بیا همو بزنیم    کاملا موافقم 
 از کجا شروع کنیم؟  اینفیتیفی و بزنیم روالتره    بازهم هوشتو بهم ثابت کردی 
 ماشاالله  Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ناخنم شکست  @Soniaaa حتی همینم تقصیر توعه  من معذرت میخوام    این وضعتو برنمیتابم اصلا   خودمم برنمیتابم   
 بیا همو بزنیم    کاملا موافقم 
 از کجا شروع کنیم؟  اینفیتیفی و بزنیم روالتره    بازهم هوشتو بهم ثابت کردی 
 ماشاالله       
- 
@Matrix زمستان هم چون اطراف منظقه ما کوه زیاده برف رو کوه میاد باد که از رو کوه میاد یک سرمای بدی داره @0yasin-sh0 اها که اینطور 
 جای سرسبزیه نه؟
- 
یعنی چی فیکم؟🥲  
- 
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sachli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Masoumeh-sh لازمه باز بگمش؟ من باز حرف خودمو میزنم خوبه خودت قبول داری لجبازی 
- 
Sachli دروغ گردن بگیرم؟هییین استغفرالله 
- 
@Matrix یعنی کسی هستین که قبلا بودین انجمن و الان با یه اکانت دیگه اومدین و نمیگین کی هستین 
 منظورم این بود@_آرام_ میخاستم گریه کنم🥲 
 نه من فعال نبودم اینجا
 وگرنه از سال ۹۸ عضو انجمنم
- 
@0yasin-sh0 اها که اینطور 
 جای سرسبزیه نه؟@Matrix اره از بهار تا مهر سر سبزه 
 پاییزش بشدت قشنگه مخصوصا جنگل گلستان خیلی قشنگه
- 
@_آرام_ میخاستم گریه کنم🥲 
 نه من فعال نبودم اینجا
 وگرنه از سال ۹۸ عضو انجمنم@Matrix نه بابا گریه چی 
 آهان
- 
کدوم مدرسه ایی سلما خانوم؟ @نویسنده-کوچولو 
- 
@_آرام_ میخاستم گریه کنم🥲 
 نه من فعال نبودم اینجا
 وگرنه از سال ۹۸ عضو انجمنم
- 
@Soniaaa ممنون   
- 
- 
- 
@Venus655 میگن فیکی🥲  
 لعنت به من که هر جا پا میزارم یچیزی میشه🥲
- 
@نویسنده-کوچولو دقیقا باوره منه   
 من دیده بودم زدین گلستان منتها درصد کمی میدادم کلاله باشی...
- 
@Soniaaa ممنون   @Matrix 
 عه جاست کیدینگ بیب  
- 
@Matrix اره از بهار تا مهر سر سبزه 
 پاییزش بشدت قشنگه مخصوصا جنگل گلستان خیلی قشنگه@0yasin-sh0 خوبه یعنی عالیه 

|
 |

شعردانه
شعردانه