هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0yasin-sh0 واسه من اینکه مورد توجه قرار بگیرم خوب بود
یجورایی باعث میشد وارد یه رقابت بشم و تمام خودم رو بذارم
توانایی که خیلی وقته از دست دادمش🥲
شاید اگر هنوزم میتونستم مثل قبل باشم الان پشت کنکوری نبودم@Matrix من نمیدونم چرا ولی...کلاس ما قوی ترین کلاس مدرسه هست خب...رقابت شدیده مثلا من تو امتحانات هماهنگ سر ۴ صدم اختلاف شاگرد دوم شدم...ولی من خودمو بااونا نمیسنجم و بیشتر ب چشم دوست تا رقیب نگاه میکنم...و اشتباهه چون من تا دوست رقیبشونم
-
خستم خوابم میاد
هی ولی حوصلم نمیشه
عصری از 5و خوردی همایش بودم تا 10 و خوردی شب بعد با کرونومتر گرفتم 2و ساعت خوردی از توش در اومده
البته که بیشتر صحبت درباره چطور دادن و زمان بندیو اینا بود ولی زل زدن به مانتوره هم حوصله سر بره وقتی درسی داده نشه
بعدشم تست هاانقدر نخوندم که سر جلسه مثلان درسی مثل فیزیک نگاه کردنشم الکیه
مهم نیس دیگه گذشته.
همین میریم برای ریاصی هرچی بلد بودم و شیمی اگر چیزی مونده بود تو ذهنم و زیست هرچی تا حالا خوندم -
@Matrix من نمیدونم چرا ولی...کلاس ما قوی ترین کلاس مدرسه هست خب...رقابت شدیده مثلا من تو امتحانات هماهنگ سر ۴ صدم اختلاف شاگرد دوم شدم...ولی من خودمو بااونا نمیسنجم و بیشتر ب چشم دوست تا رقیب نگاه میکنم...و اشتباهه چون من تا دوست رقیبشونم
@0yasin-sh0 البته بگم پشیمونم بابت اون همه تنش و استرسی ک واسه خودم درست کردم چون چیزی جز از دست رفتن سلامتیم برام نداشت
ولی اگ اون رقابت و حس الان بود عالی می شد...
این خوبه ک یه مقدار حس رقابت داشته باشید
محرکه برای موفقیت -
@0yasin-sh0 البته بگم پشیمونم بابت اون همه تنش و استرسی ک واسه خودم درست کردم چون چیزی جز از دست رفتن سلامتیم برام نداشت
ولی اگ اون رقابت و حس الان بود عالی می شد...
این خوبه ک یه مقدار حس رقابت داشته باشید
محرکه برای موفقیت@Matrix دقیقا من نمیخوام درگیر این تنش عصبی بشم چرا عقبم چرا اون نمرش بالاتر شده چرا اون تو کلاس جواب میده... و از این چرا ها...
-
شبتون بخیر
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
mohammadhassan
نوشته هرچی تو دلته بریز بیرون
من خیلی ذهنم و دلم سنگین و شلوغه ولی نمیدونم چیه که بریزم بیرون و سبک بشم
️
️
-
@Matrix دقیقا من نمیخوام درگیر این تنش عصبی بشم چرا عقبم چرا اون نمرش بالاتر شده چرا اون تو کلاس جواب میده... و از این چرا ها...
@0yasin-sh0 آره واقعا کار درستی می کنید
-
jahad_121 شب خوش
-
من یه زمانی یهو اطرافم پر شد از دوست
دوستای خوبی هم بودن
اما تاریخ انقضا داشتن مثل همه چی
@jahad-20
پیروز
Zeinab Siri
و...
روزای خوبی بودن -
@0yasin-sh0 آره واقعا کار درستی می کنید
@Matrix من سال دهم...دور اول امتحانات هماهنگ زیاد سفت نگرفتم و خب نمرات چنگی ب دل نمیزد...ینی خیلی شل گرفتم
من شخصیتی بشدت حسود دارم خب
بعد و بشدت بابایی...ازا ینکه سر چند صدم پدر من نیومد مدرسه و جلوش از من تقدیر نشد بهم بر خورد و اون بر خوردنه نوبت اول شاگر اول خودم بودم با نمره کامل
رفیقا میگفتن چ....هستی خودتو نشون ندادی
کلا شخصیتم طوریه ک برای امتحانات نوبت خوب میخونم..نوبت دوم هم همینطورس اول و کامل -
@Matrix من سال دهم...دور اول امتحانات هماهنگ زیاد سفت نگرفتم و خب نمرات چنگی ب دل نمیزد...ینی خیلی شل گرفتم
من شخصیتی بشدت حسود دارم خب
بعد و بشدت بابایی...ازا ینکه سر چند صدم پدر من نیومد مدرسه و جلوش از من تقدیر نشد بهم بر خورد و اون بر خوردنه نوبت اول شاگر اول خودم بودم با نمره کامل
رفیقا میگفتن چ....هستی خودتو نشون ندادی
کلا شخصیتم طوریه ک برای امتحانات نوبت خوب میخونم..نوبت دوم هم همینطورس اول و کامل@0yasin-sh0
اره اون حس افتخاره هم خیلی خوبه
به شرط اینکه سبب تکبر نشه -
0-0ftm قابل درک نیستش
-
0-0ftm قابل درک نیستش
-
0-0ftm تو این سرما بری زیر تگرگ
-
@AMIR-RAMOS-BARDIA شام چی میدین؟
-
0-0ftm تو این سرما بری زیر تگرگ