هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
کاش امشب و امروزو به غیر از خانوادم رفیقامم یادشون بود 
 هعی    
      @زینب-جهانگیر من چون دوستامم پشت کنکوری ان دیگ خبر نمیگیریم از هم 
 فقط یکیشون میخاست زنگ بزنه استرسمو کم کنه
 که دستم سوخت کنسل شد کنسل شد
- 
_هوژین_ بگو یکی بپاشه تو چشمت   
 خندت برا چیه
 هر چی بیشتر بهتر
- 
دیگ بر نمیتابم به قول رقیه : // 
- 
_هوژین_ تازه یکی بیاد دست و پاتو بگیره   
- 
هوایَت می زند بر سر 
 دلم دیوانه می گردد
 چه عطری در هوایت هست؟!
 نمیدانم نمیدانم!
 -مولانا
- 
_هوژین_ بگو یکی بپاشه تو چشمت   
 خندت برا چیه
 هر چی بیشتر بهتر@Matrix 
 چون الکل واقعا ایده ی جالبیه 
- 
_هوژین_    میترسم یکی نصفه نیمه ببینه پیامامونو اینکارو انجام بده میترسم یکی نصفه نیمه ببینه پیامامونو اینکارو انجام بده
- 
_هوژین_ تازه یکی بیاد دست و پاتو بگیره   @Matrix 
 عآ چشم 
- 
_هوژین_    میترسم یکی نصفه نیمه ببینه پیامامونو اینکارو انجام بده میترسم یکی نصفه نیمه ببینه پیامامونو اینکارو انجام بده@Matrix 
 ن بابااا بچع ان مگ
- 
@MitRah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Dark moon در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @MitRah یس دوست زینبم... 
 از انجمن دیگه    ️ ️
 عاقا از زینب ماهم خبر داری؟
 بهش بگو خوش معرفت یه غزلی هم بودااااتنها خبری که از زینب دارم اینکه دوبار رفت همدان و برگشت چند هفته پیشم اصفهان بود   خودم اینقدر دلم برا زینب تنگ شده که البته بی معرفتی از خودمه /: خودم اینقدر دلم برا زینب تنگ شده که البته بی معرفتی از خودمه /:
 میگم حتما 🤌 🤌
 تولدت مبارک دختر   ممنونم ازت 
 عه؟شیراز نمیاد چرااااااااااا:(((
 مرسیییییییییDark moon در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @MitRah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Dark moon در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @MitRah یس دوست زینبم... 
 از انجمن دیگه    ️ ️
 بهش بگو خوش معرفت یه غزلی هم بودااااتنها خبری که از زینب دارم اینکه دوبار رفت همدان و برگشت چند هفته پیشم اصفهان بود   خودم اینقدر دلم برا زینب تنگ شده که البته بی معرفتی از خودمه /: خودم اینقدر دلم برا زینب تنگ شده که البته بی معرفتی از خودمه /:
 میگم حتما 🤌 🤌
 مرسیییییییییهمدان که دانشگاهه اصفهان هم احتمالا وسط راهش بوده    
- 
_هوژین_ ن راست میگی اینجا همه واقعا فهمیده و دانا هستن  
- 
Dark moon در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @MitRah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Dark moon در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @MitRah یس دوست زینبم... 
 از انجمن دیگه    ️ ️
 میگم حتما 🤌 🤌
 مرسیییییییییهمدان که دانشگاهه اصفهان هم احتمالا وسط راهش بوده    
- 
_هوژین_ ن راست میگی اینجا همه واقعا فهمیده و دانا هستن  @Matrix 
 دقیقا^_^
- 
اگه صمیمی ترین دوستتون بدون دلیل ولتون کنه و همه راه های ارتباطی رو ببنده و بعد از ی مدت طولانی خودش برگرده چیکار می کنید؟چ فکری دربارش می کنید؟ 
- 
@ma-a     
- 
@AMIR-RAMOS-BARDIA 
 اره اره
    الهیییی الهیییی
- 
@ma-a     @Matrix حتی فکر کردن بهشم ناراحتم میکنه   

شعردانه
شعردانه