هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@0Farzam0
آهان
گفتم بخوای توضیح بدم پس حله -
سلام رفقا واقعا سعی میکنم حرف خاصی نزنم اما واقعا این شبهه ذهنی من رو لطفا برطرف کنید : امروز بعد مدرسه یه اتفاق عجیبی رو دیدم قاری قرآن ، داخل یه خانواده مذهبی خانواده معتقد و کلا خانواده مذهبی داشت و بسیجی هم هستن و میدونم فعالیت دارن اون دانش آموز حتی وقتی خانواده رفته بودن جلسه مدرسه یک بار کلا خیلی از این پسره تعریف و تمجید به عمل آوردند ( داخل جلسه قرآن و... خونده بود )و من با صحنه سیگار کشیدن همین پسر خوب امروز شوکه شدم ؛ واقعا معذرت میخوام اما یا دین داریم یا نه اگه داریم حفظ ظاهر واجب نیست ؟ من چندین بار از بچه ها شنیدم میگن این تو دین به چشم و ظاهر اوله اما متاسفانه هفت خط عالمه من هیچ ادعایی در مورد خوب بودن خودم ندارم اما این موضوع منو آزار میده ! آقا رک میگم من بدترین خلاف هارو با این مقدار سنم از این افراد دیدم واقعا قصد توهین ندارم و منظوری هم ندارم اما من به شخصه میگم کسی مارو وادار نکرده دین داشته باشیم همین چیزا هست دین رو ضعیف میکنه ، دین به امر به معروف و نهی از منکر نیست به رفتار آدم های مذهبی نمایی هست که همه ازشون تعریف میکنن و رفتارشون حرفایی دیگه میزنه ، واقعا برام شبهه و سواله... :)) در عوض آدم های دیدم که خیلی معتقد نبودن اما اهل هیچی نبودن :)) اگر ناراحتتون کردم شرمنده اما واقعا میخواستم به یکی بگم تحملش برای خودم سنگین بود شبتون خوش ، دانش-آموزان-آلاء
-
سلام رفقا واقعا سعی میکنم حرف خاصی نزنم اما واقعا این شبهه ذهنی من رو لطفا برطرف کنید : امروز بعد مدرسه یه اتفاق عجیبی رو دیدم قاری قرآن ، داخل یه خانواده مذهبی خانواده معتقد و کلا خانواده مذهبی داشت و بسیجی هم هستن و میدونم فعالیت دارن اون دانش آموز حتی وقتی خانواده رفته بودن جلسه مدرسه یک بار کلا خیلی از این پسره تعریف و تمجید به عمل آوردند ( داخل جلسه قرآن و... خونده بود )و من با صحنه سیگار کشیدن همین پسر خوب امروز شوکه شدم ؛ واقعا معذرت میخوام اما یا دین داریم یا نه اگه داریم حفظ ظاهر واجب نیست ؟ من چندین بار از بچه ها شنیدم میگن این تو دین به چشم و ظاهر اوله اما متاسفانه هفت خط عالمه من هیچ ادعایی در مورد خوب بودن خودم ندارم اما این موضوع منو آزار میده ! آقا رک میگم من بدترین خلاف هارو با این مقدار سنم از این افراد دیدم واقعا قصد توهین ندارم و منظوری هم ندارم اما من به شخصه میگم کسی مارو وادار نکرده دین داشته باشیم همین چیزا هست دین رو ضعیف میکنه ، دین به امر به معروف و نهی از منکر نیست به رفتار آدم های مذهبی نمایی هست که همه ازشون تعریف میکنن و رفتارشون حرفایی دیگه میزنه ، واقعا برام شبهه و سواله... :)) در عوض آدم های دیدم که خیلی معتقد نبودن اما اهل هیچی نبودن :)) اگر ناراحتتون کردم شرمنده اما واقعا میخواستم به یکی بگم تحملش برای خودم سنگین بود شبتون خوش ، دانش-آموزان-آلاء
@محمد-مهدی-کاووسی
ی سوال مگه کسی که سیگار میکشه دین نداره؟ -
حس میکنم فقط من بیدارم این وقت شب
-
خب انگار تنها نیستم
-
نه منم بیدارم
-
نه منم بیدارم
مهشید حسن زاده 0
میگم ی لحظه رنگ انجمن خوب شد -
مهشید حسن زاده 0
میگم ی لحظه رنگ انجمن خوب شد@Soniaaa
🥰
-
خویشتن دار باش
-
-
بچه ها
زیر ابیا
رو ابیا
همه
اگه یه روز مجبور شین از اعتدال خارج شین؛(دقت کنین به حرفم)
اونوقت پای دلتون میمونین یا پای عقلتون؟ -
بچه ها
زیر ابیا
رو ابیا
همه
اونوقت پای دلتون میمونین یا پای عقلتون؟مهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پای دلتون میتونین یا پای عقلتون؟
-
بچه ها
زیر ابیا
رو ابیا
همه
اونوقت پای دلتون میمونین یا پای عقلتون؟مهشید حسن زاده 0
عقلمون
چون دل وقتی از اعتدال خارج میشه چیز خوبی نمیشه
بازم بستگی ب موقعیتش داره -
بچه ها
زیر ابیا
رو ابیا
همه
اونوقت پای دلتون میمونین یا پای عقلتون؟مهشید حسن زاده 0 باید عقل بریم ولی دل قدرتش میچرمه و دلو میریم حداقل برا من
-
صحیح!مرسی ازتون
-
مهشید حسن زاده 0 باید عقل بریم ولی دل قدرتش میچرمه و دلو میریم حداقل برا من
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مهشید حسن زاده 0 باید عقل بریم ولی دل قدرتش میچرمه و دلو میریم حداقل برا من
و آدم دیدم راه عقل و دل ،عقل و رفته و کشش نداشت و مریض شد ....