هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Danial-al
طبیعیه
سندی همون دختر حاجی الماس
احمد سلو از خواننده های جدیده تقریبا
آهنگ کنسل مجید خراطها هم که من از بچگی باهاش خاطره دارم@AMIR-RAMOS-BARDIA الان کنجکاو شدم متن کنسل رو خوندم
وای چقد غمگینه -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
روزی روزگاری آلا
فک نمیکردم ی روزی اینقدر خالی باشه
.
.
.
.
.
همه برای آرزو های خود میجنگیم
به امید پیروزی
@دانش-آموزان-آلاء -
Seyed sadegh Razavi
حامد فرد رو میارم اتل متل توتوله بخونه
اسم آهنگشو نمیشه گفت@AMIR-RAMOS-BARDIA
لعنتی
-
Seyed sadegh Razavi ن کلا
@Danial-al
اولیش خوشحالیه کینگ لئو مسی بعد از کامبک فوق تاریخیه ۶_۱ جلوی پی اس جیه(سال ۲۰۱۷،حدودا ۶ سال پیش)
دومیش بازم خوشحالیه کینگ لئو مسی بعد زدن گل پیروزیه ال کلاسیکو،دقیقه ۹۳،و بازم سال ۲۰۱۷،همون ال کلاسیکویی که بردش برای بارسا خیلییی نیاز بود و با گل دقیقه ۹۳ کینگ بالاخره برد
-
این دو تا خوشحالیه بعد گلو تو زندگیم هیچ وقت فراموش نمیکنم،هیچوقت
-
@ma-a من بچه بودم گوش میکردم با اینکه میترسیدم که از رگ و تیغ و اینجور چیزا حرف میزنه
یه چیزایی ته ذهنم بود ولی اون آخرش که نمیرد و میبخشید دل گرم میشدم دوباره دفعه بعدی روز از نو روزی از نو@AMIR-RAMOS-BARDIA ای خدا
-
فقط ده درصد بیشتر زیست بزنی رتبت ی سه هزار تا فرق میکنه !
.