هر کی یه گزاره

-
@R-Aa
میتونی گزینه 4 رو برا من توضیح بدی نمیفهممش -
@R-Aa
اره -
@R-Aa
باشه ممنون یدونه ام بزار بپرسم -
@R-Aa
این نکته ک زرد هایلایت کردم از کجا برداشت شده -
@R-Aa
اولش ک اسونه دومش -
@R-Aa
چه ربطی داره مثلا تو نزدیک بینی بیشتر از یک نقطس؟ -
@Soniaaa تو پیر چشمی و آستیک مات روی بیش از یک نقطه روی شبکیه تشکیل میشه اما در نزدیک بینی و دور بینی اگر در نزدیک بینی به جسم دور نگاه کنیم میفته جلو شبکیه این فک کنم باید میگفت بیش از یک کانون در چشم تشکیل میشه من تا حالا اینو ندیده بودم
-
@Soniaaa تو پیر چشمی و آستیک مات روی بیش از یک نقطه روی شبکیه تشکیل میشه اما در نزدیک بینی و دور بینی اگر در نزدیک بینی به جسم دور نگاه کنیم میفته جلو شبکیه این فک کنم باید میگفت بیش از یک کانون در چشم تشکیل میشه من تا حالا اینو ندیده بودم
-
@R-Aa
اهان من فکر کردم مثلا در یک زمان منظورشه نه این که ب اجسام مختلف نگاه کنیم گرفتم چیشد ممنون -
@R-Aa یعمی میگفت بیش از یک کانون در چشم تشکیل میشه حرفی نبود ولی این رو شبکیه گفته اینو نمیدونم حقیقتا
@R-Aa
منظورش همون بوده چون تست نیس پاسخنامس خیلی وسواس ب خرج نداده -
@Soniaaa خب سوال این جاس که ما میگیم نور مثلا در نزدیک بینی اگر به جسم دور نگاه کنیم میفته جلو شبکیه نه روی شبکیه این گفته روی شبکیه اینو نمیدونم خودمم
@R-Aa
خب میگم وسواس ب خرج نداده چون صرفا ی توضیح داده
تست نیست ک این -
@R-Aa
اهان اونا هم کوچک در نظر بگیریم ؟