هر کی یه گزاره

-
در گوش انسان، هر مجرایی که فاقد موهای کرک مانند است، حاوی مایعی میباشد که در اطراف پوشش ژالتینی قرار گرفته است.
گزاره -
در گوش انسان، هر مجرایی که فاقد موهای کرک مانند است، حاوی مایعی میباشد که در اطراف پوشش ژالتینی قرار گرفته است.
گزارهنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa فک کنم شیپور این جور نباشه
-
@R-Aa
اره افرین -
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa خب من سوال میکنم خودت جواب بدی بنظرم بهتر باشه/ 1 زمانی که پتاسیم در بیرون غشا به بیشترین غلظتش میرسه این چه زمانی هست بنظرت ؟
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa اینجا میگه پس از ایجاد بیشترین غلظت یون پتاسیم در بیرون یاخته ،
ما میدونم در حالت عادی و آرامش پتاسیم درون زیاد تره و زمانی پتاسیم بیرون بیشتر میشه که پتانسیل عمل باشه و نمودار در حال نزول.
)زمانی کهکانال های دریچه دار پتاسیمی باز شده تا بعدش)
طبق متن هم میدونیم "فعالیت بیشتر پمپ سدیم -پتاسیم موجب می شود غلظت یون های های سدیم و پتاسیم در دو سوی غشا به حالت آرامش برگردد
یعنی حالتی که سدیم بیرون بیشتر و پتاسیم درون بیشتره
و همچنین میدونیم که پمپ سدیم-پتاسیم با صرف ATP کار میکنه (متن کتاب)
و تبدیل میشه یه ADP یعنی فسفات آزاد میکنه
و فسفات PO4 سه بار منفی هستش -
ما میدونم در حالت عادی و آرامش پتاسیم درون زیاد تره و زمانی پتاسیم بیرون بیشتر میشه که پتانسیل عمل باشه و نمودار در حال نزول.
طبق متن هم میدونیم "فعالیت بیشتر پمپ سدیم -پتاسیم موجب می شود غلظت یون های های سدیم و پتاسیم در دو سوی غشا به حالت آرامش برگردد
و فسفات PO4 سه بار منفی هستش@_POUYA_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
> و فسفات PO4 سه بار منفی هستش
ممنون حواسم نبود فک کردم بارش مثبته -
@Soniaaa خب من سوال میکنم خودت جواب بدی بنظرم بهتر باشه/ 1 زمانی که پتاسیم در بیرون غشا به بیشترین غلظتش میرسه این چه زمانی هست بنظرت ؟
@R-Aa
ممنون حل شد -
@_POUYA_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
> و فسفات PO4 سه بار منفی هستش
ممنون حواسم نبود فک کردم بارش مثبتهنوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa موفق باشی⚘
-
@_POUYA_
همچنین -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها یه سوال کانال های نشتی همزمان طبق کتاب میتونن یون سدیم و پتاسیم جا به جا کنند ؟
-
@R-Aa
نه جدان طبق کتاب شکلو ببینی متوجه میشی -
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa ممنون
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها حواستون باشه که این استخوان گیج گاهی هم طبق شکل کتاب در تماس با دریچه بیضی هست بنظرم این نکته خوبیه از شکل بر میاد این نکته
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها گیرنده h+ و کربن دی اکسید در بصل بود دیگه (الته از کتاب حذف شده ولی همین بود آیا ؟)
-
بچه ها گیرنده h+ و کربن دی اکسید در بصل بود دیگه (الته از کتاب حذف شده ولی همین بود آیا ؟)
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Aa گیرنده های کربن دی اکسید فک کنم تو بصل النخاع
-
-
نوشتهشده در ۷ بهمن ۱۴۰۱، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa به نظر من گفته معادل بخشی از مغز انسان منظورش لوب پس سری میگه چون لوب بینای ماهی با پس سری یه کار میکنن و معادل همن
-
@Soniaaa به نظر من گفته معادل بخشی از مغز انسان منظورش لوب پس سری میگه چون لوب بینای ماهی با پس سری یه کار میکنن و معادل همن
@R-Aa
عا حله ممنونم -