هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=74b27409633)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=74b27409633)
-
Michael Vey سلام وقتتون بخیر
ببینین ما اگر تصور کنیم که یک دنای حلقوی یک نقطه اغاز همانند سازی داره این گزاره درسته
امااا اگر دو تا نقطه اغاز داشته باشه غلط میشه چرا چون شما یه دایره رو تصور کنین که از دو نقطه شروع میکنین و به دو طرف حرکت میکنین مثلا یکی رو با رنگ زرد میرین از دو طرف
و اون یکی رو با رنگ سبز میرین(این رنگا منظورم همون دوراهی هاست)
خب وقتی ادامه بدین از هر دو سمت قاعدتا شما رنگ های سبز و زرد در دو نقطه به هم دیگ میرسن اما هیچوقت اینجوری نمیشه ک مثلا شما در یک نقطه رنگ های زردتون به هم برسن
دوراهی های همانند سازی هم همینجور هستش ینی وقتی بیشتر از یک نقطه اغاز داشته باشیم در دنای حلقوی
نمیشه ک دو تا دوراهی همانند سازی ک برای یک حباب هستن به هم دیگه برسن
امیدوارم جوری ک توضیح داده باشم فهمیده باشینAinoor اهااااااااااااااااا
ینی دوراهی یک حبابک بهم نمیرسه.. واووووووووو
قشنگ بود ممنونمم -
Ainoor اهااااااااااااااااا
ینی دوراهی یک حبابک بهم نمیرسه.. واووووووووو
قشنگ بود ممنونممMichael Vey اره اگ تعداد نقطه اغاز همانند سازی بیشتز از یکی باشه در دنای حلقوی بهم نمیرسن
خواهش میکنم -
پرستو بابایی بعله منم از اول همینو میگفتم سونیام خیلی قشنگ نشونش داد صلواتشو فرستادیم
@R-Aa
فقط یه چیزی
طبق این پیام دوم میشه بگیم دو تا شکل بالایی مربوط به انسان هستن دیگه ؛اره ؟؟؟ -
@R-Aa
فقط یه چیزی
طبق این پیام دوم میشه بگیم دو تا شکل بالایی مربوط به انسان هستن دیگه ؛اره ؟؟؟پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
@R-Aa
فقط یه چیزی
طبق این پیام دوم میشه بگیم دو تا شکل بالایی مربوط به انسان هستن دیگه ؛اره ؟؟؟خب بهتره بیشتر تر از این تو فکرش نرم تا از سوتی های بعدی جلوگیری بشه
پس بهتره منم صلواتش رو هم بفرستم ... -
گزاره :
تحمل ایمنی هیچگاه نمی تواند در گوارش اصلی غذا نقش مهمی داشته باشد . -
گزاره :
تحمل ایمنی هیچگاه نمی تواند در گوارش اصلی غذا نقش مهمی داشته باشد .پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره :
تحمل ایمنی هیچگاه نمی تواند در گوارش اصلی غذا نقش مهمی داشته باشد .همه جواب بدن جز @R-Aa
چون می دونم که اینم می دونی ! -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره :
تحمل ایمنی هیچگاه نمی تواند در گوارش اصلی غذا نقش مهمی داشته باشد .همه جواب بدن جز @R-Aa
چون می دونم که اینم می دونی !پرستو بابایی خدا رو شکر من که نمیدونم جوابو هرکی میخواد بیاد پیوی به ازای هر حرف 100 تومن میگیرم میگم بشتابید به سوی جواب
فرصت محدود و تعداد افراد نیز محدود میباشد (گرفتین که این جمله رو کیا میگن
)
-
پرستو بابایی خدا رو شکر من که نمیدونم جوابو هرکی میخواد بیاد پیوی به ازای هر حرف 100 تومن میگیرم میگم بشتابید به سوی جواب
فرصت محدود و تعداد افراد نیز محدود میباشد (گرفتین که این جمله رو کیا میگن
)
@R-Aa هیچ وقت نفهمیدم اگه ظرفیتاشون درحال تکمیله چرا انقد مصرن باز؟!
-
گزاره :
تحمل ایمنی هیچگاه نمی تواند در گوارش اصلی غذا نقش مهمی داشته باشد .پرستو بابایی غلط مثل تحمل نسبت ب باکتریای روده بزرگ؟
-
پرستو بابایی غلط مثل تحمل نسبت ب باکتریای روده بزرگ؟
Michael Vey یدونه س داره
-
Michael Vey یدونه س داره
@R-Aa درست گفتم؟
-
@R-Aa درست گفتم؟
Michael Vey تا الانم 100 تومن بدهکاری
یع حرفشو گفتم بهت یدونه س داره
-
@R-Aa درست گفتم؟
Michael Vey سلیاکه
اومدم نون رحمانو سنگ کنم -
پرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
گزاره :
چون می دونم که اینم می دونی !پرستو بابایی غلط ؟!
-
Michael Vey سلیاکه
اومدم نون رحمانو سنگ کنم@ma-a خب من نفهمیدم..
-
@ma-a خب من نفهمیدم..
Michael Vey خب ایا گلوتن چیز بدیست؟ خیر
پس بدن شخصی که سلیاک داره
داره ب ی چیز خوب ک گلوتن باشه واکنش الکی نشون میده -
داره ب ی چیز خوب ک گلوتن باشه واکنش الکی نشون میده -
داره ب ی چیز خوب ک گلوتن باشه واکنش الکی نشون میده@ma-a مرحبا دکتر
️