هر کی یه گزاره

-
@R-Aa
خب دیگه وقتشه منم کمکم کلاس تشکیل بدم ها !!!پرستو بابایی خب منم تشکیل میدم
کلاس ۲۰ سوتی در ۲۰ ثانیه -
اولین مولکول دریافت کننده الکترون در زنجیره انتقال الکترون رو کدوم در نظر میگیرید ؟
قلمچی دیروز پمپ اولی رو در نظر گرفته فقط ،ولی به نظر من اون ناقله هم میتونه باشه چون اونم مستقیم از حامل الکترون میگیره. -
اولین مولکول دریافت کننده الکترون در زنجیره انتقال الکترون رو کدوم در نظر میگیرید ؟
قلمچی دیروز پمپ اولی رو در نظر گرفته فقط ،ولی به نظر من اون ناقله هم میتونه باشه چون اونم مستقیم از حامل الکترون میگیره. -
@Er اره هر دوش میتونن الکترون بگیرن بستگی داره از کدوم حامل ادرس بده ک مثلا اولی رو کدوم در نظر بگیریم کدوم سوال؟ چهار قلم چی منظورتونه؟!
Ainoor
آره سوال ۴ -
پرستو بابایی آفرین غلطه چون عصب چشم چپ وارد لوب پس سری نمیشه شکل ککتاب خوب نشون داده
@R-Aa
نکته خیلی خوبیه ولی اون شکله نباید سوال بدن -
Ainoor
آره سوال ۴@Er خب دقت کنین نوشته کدوم از این موارد برای --بعضی ها-- درسته
من الان پاسخنامه رو هم دوباره نگاه کردم نوشته بود مولکول های اول و دوم الکترون میگیرن و ینی هر دو تاش رو گرفته
ولی در صورت سوال گفته بعضی ها برای همین گزینه هایی که برای جفتش درست میشه قبول نکرده -
@Er خب دقت کنین نوشته کدوم از این موارد برای --بعضی ها-- درسته
من الان پاسخنامه رو هم دوباره نگاه کردم نوشته بود مولکول های اول و دوم الکترون میگیرن و ینی هر دو تاش رو گرفته
ولی در صورت سوال گفته بعضی ها برای همین گزینه هایی که برای جفتش درست میشه قبول نکردهAinoor
نه دیگه مورد الف منظورمه گفته فقط در مورد پرتوئن اول صادق است -
Ainoor
نه دیگه مورد الف منظورمه گفته فقط در مورد پرتوئن اول صادق است -
Ainoor
آره اگه از لحاظ جایگاهی بگیریم درست میشه
ولی از لحاظ زمانی که کدوم زودتر میگیرن کتاب ما نگفته -
Ainoor
Ainoor
@Er ولی خودمون با توجه به فرایند ها و شکل میتونیم بگیم که اون اول الکترون میگیره چون شکل دقیقا نشون داده که حامل الکترونی که در قندکافت تولید میشه میاد الکترونش رو میده به همون پمپ
Ainoor
موافقم .. -
Ainoor
موافقم .. -
Ainoor
آره .فک میکنم زیادی ریز شدم .. خوب وقتی طراح میگه اولیه پمپه خوب حتمن یه چیز میدون دیگه:/ ! -
Ainoor
آره .فک میکنم زیادی ریز شدم .. خوب وقتی طراح میگه اولیه پمپه خوب حتمن یه چیز میدون دیگه:/ ! -
Ainoor
ولی درست میگید ،طبق شکل خلاصه ای از تنفس هوازی میشه همچین استنباطی کرد:) -
Ainoor
آره سوال ۴